Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

MP5 SD3 i A3 [TM, UHC, HFC]

Recommended Posts

• Replies 237
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Dałbym sobie głowę dociąć, że o tym pisałem, ale co mi tam. Przód możesz kupić na http://www.machinegun.pl/ za 25PLN + wysyłka (ja jeszcze nie kupiłem). Środek to:

co3476ux.th.png

Wychodzi coś takiego:

co347poprawione0py.th.jpg

Dobrze wygrzałem blachę nad palnikiem i uzyskałem taki efekt

Tył zrobiem z gwoździa. Dokładnie popatrz na zdjęcia. Pełno ich w necie. Mogę ewentualnie środek i tył zrobić za niewielką opłatą.

• 2 months later...
Mp5a3 z marui to iiny świat pod względem osiagów .. zasięg i skuteczny i całkowity około 8-10m

8-10 m? 8O

o co chodzi? tyle to ma moj scorpon stti tanszy o 210 zl...

chce sobie kupic mp5a3 tm, wszedzie pisza o 30 metrach a tu nagle 8-10?

eee... o co chodzi?

Ja z kolei mam inne pytanie. Kupiłem swojego w kwietniu od kolesia na allegro. Ale mam problemy z zasięgiem. W środku wszystko jest w porządku, hop up jest bardzo dobry. Pytanie1: Czy powinna w nim byc lufa aluminiowa, czy mosiężna. Pytanie2: Co może mieć wpływ na tak słaby zasięg? Aby dorównac Socomowi kolegi tez od TM musiałem papierek podłozyć pod hop up.

Pomocy!

Ja z kolei mam inne pytanie. Kupiłem swojego w kwietniu od kolesia na allegro. Ale mam problemy z zasięgiem. W środku wszystko jest w porządku' date=' hop up jest bardzo dobry. Pytanie1: Czy powinna w nim byc lufa aluminiowa, czy mosiężna. Pytanie2: Co może mieć wpływ na tak słaby zasięg? Aby dorównac Socomowi kolegi tez od TM musiałem papierek podłozyć pod hop up.

Pomocy![/quote']

Zobacz czy wszystko w srodku w pozadku... moze jakas slabsza sprezyna albo cylinder gdzies pekniety przez co powietrze ucieka...musisz wszystko bardzo dokladnie obejrzec

Niestety UHC ma sprężyny, które po jakimć czasie ulegają skróceniu czyli osłabieniu. Jedynym sposobem jest wymiana na nową. Podkładki na niewiele się zdadzą. I prócz braku zaczepów pod zawieszenie to chyba jest jedyna ich wada jaką wykryłem :lol: .

• 4 weeks later...

też mam MP5A3 TM (really rock's :) ) i myslałem o tym samym, i moim zdaniem 8) powinna pasować, ponieważ jak się kiedyś przyjżałem, końcówki obu kolb(składanej i stałej) są czyba identyczne :) (w miejscu przykręcanym do body)lecz to tylko moje zdanie i prawdopodobnie jest innaczej niż mówie :)

pozdrawiam

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
to ja nie wim co jest.....

na specshopie jest spring mp5a3 hfc i na snajperze to samo tyle ze na snajperze kosztuje 170 a na specshopie 280 . czy to jest to samo??/sprzawdzcie bo wyglod jest taki sam.

To jest to samo.

Słyszałem że specshop podbija ceny,bo ma małe obroty.

Witam. Mam pytanie: próbował ktoś strzelać z mp5 a3 marui metalowymi kulakmi? Chodzi o te 0,9g (np: http://allegro.pl/item121055636_metalowe_k...100_sztuk_.html. Wiem ze o tych kulkach jest osbny temat, ale chcialem sie dowiedziec jak wypadają (hm... mam nadzieję że raczej wylatują :wink: ) u springa marui. Oczywiście mowie tu o strzelaniu rekreacyjnym do puszek, zeby ktoś nie myślał ze jestem psycholem :P

• 1 month later...