mg34 Posted March 11, 2006 Report Share Posted March 11, 2006 Wie ktos jak mozna dorobic zawieszenie taktyczne wraz z mocowaniem do MP5sd3 firmy UHC???..... Quote Link to post Share on other sites
fiedotow Posted March 11, 2006 Report Share Posted March 11, 2006 Dałbym sobie głowę dociąć, że o tym pisałem, ale co mi tam. Przód możesz kupić na http://www.machinegun.pl/ za 25PLN + wysyłka (ja jeszcze nie kupiłem). Środek to: Wychodzi coś takiego: Dobrze wygrzałem blachę nad palnikiem i uzyskałem taki efekt Tył zrobiem z gwoździa. Dokładnie popatrz na zdjęcia. Pełno ich w necie. Mogę ewentualnie środek i tył zrobić za niewielką opłatą. Quote Link to post Share on other sites
jos Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 Mp5a3 z marui to iiny świat pod względem osiagów .. zasięg i skuteczny i całkowity około 8-10m 8-10 m? 8O o co chodzi? tyle to ma moj scorpon stti tanszy o 210 zl... chce sobie kupic mp5a3 tm, wszedzie pisza o 30 metrach a tu nagle 8-10? eee... o co chodzi? Quote Link to post Share on other sites
Medi Posted June 8, 2006 Report Share Posted June 8, 2006 zasięg i skuteczny i całkowity około 8-10m większy od UHC Jak cytujesz, to cytuj dokładnie :wink: Quote Link to post Share on other sites
jos Posted June 8, 2006 Report Share Posted June 8, 2006 uhh, przepraszam bardzo, chyba wiem skad ta niedokladnosc :P dzieki za "wyjasnienie" ;) no to teraz wybor jest prosty mp5a3tm Quote Link to post Share on other sites
skuziak Posted June 8, 2006 Report Share Posted June 8, 2006 Ja z kolei mam inne pytanie. Kupiłem swojego w kwietniu od kolesia na allegro. Ale mam problemy z zasięgiem. W środku wszystko jest w porządku, hop up jest bardzo dobry. Pytanie1: Czy powinna w nim byc lufa aluminiowa, czy mosiężna. Pytanie2: Co może mieć wpływ na tak słaby zasięg? Aby dorównac Socomowi kolegi tez od TM musiałem papierek podłozyć pod hop up. Pomocy! Quote Link to post Share on other sites
Medi Posted June 8, 2006 Report Share Posted June 8, 2006 Możliwe, że przesmarowałes hopsiupa... Quote Link to post Share on other sites
skuziak Posted June 8, 2006 Report Share Posted June 8, 2006 Jest w porządku, bo na socomie kolegi strzela lepiej niz na jego wlasnym (zmienialismy gumke). Quote Link to post Share on other sites
damiaN Posted June 9, 2006 Report Share Posted June 9, 2006 Ja z kolei mam inne pytanie. Kupiłem swojego w kwietniu od kolesia na allegro. Ale mam problemy z zasięgiem. W środku wszystko jest w porządku' date=' hop up jest bardzo dobry. Pytanie1: Czy powinna w nim byc lufa aluminiowa, czy mosiężna. Pytanie2: Co może mieć wpływ na tak słaby zasięg? Aby dorównac Socomowi kolegi tez od TM musiałem papierek podłozyć pod hop up. Pomocy![/quote'] Zobacz czy wszystko w srodku w pozadku... moze jakas slabsza sprezyna albo cylinder gdzies pekniety przez co powietrze ucieka...musisz wszystko bardzo dokladnie obejrzec Quote Link to post Share on other sites
fiedotow Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 Niestety UHC ma sprężyny, które po jakimć czasie ulegają skróceniu czyli osłabieniu. Jedynym sposobem jest wymiana na nową. Podkładki na niewiele się zdadzą. I prócz braku zaczepów pod zawieszenie to chyba jest jedyna ich wada jaką wykryłem :lol: . Quote Link to post Share on other sites
skuziak Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 tez od TM Jest to TM zapomniałem wyraźnie napisać :) Tłok w porządku lekko tylko poszczerbiony w jednym miejscu. W miarę strzelania jest coraz lepiej, ale to chyba dalej nie to. Quote Link to post Share on other sites
mladen2150 Posted July 8, 2006 Report Share Posted July 8, 2006 też mam MP5A3 TM (really rock's :) ) i myslałem o tym samym, i moim zdaniem 8) powinna pasować, ponieważ jak się kiedyś przyjżałem, końcówki obu kolb(składanej i stałej) są czyba identyczne :) (w miejscu przykręcanym do body)lecz to tylko moje zdanie i prawdopodobnie jest innaczej niż mówie :) pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
youkey Posted July 24, 2006 Report Share Posted July 24, 2006 a ja mam MP5 SD3 i jestem badzo zadowolony, pomimo że nie mam szczerbinki. czy ktos wie gdzie mogę dostać dobrą szczerbinkę? Quote Link to post Share on other sites
urquell Posted August 7, 2006 Report Share Posted August 7, 2006 czy to: http://www.specshop.pl/product_info.php...2ed1759de2 to jest to??: http://snajperasg.pl/product_info.php/c...ucts_id/37 bo cos mi nie pasi :/ Quote Link to post Share on other sites
Medi Posted August 7, 2006 Report Share Posted August 7, 2006 1 link . "404 Not found." 2 link . "Nie znaleziono produktu!" Quote Link to post Share on other sites
urquell Posted August 8, 2006 Report Share Posted August 8, 2006 http://snajperasg.pl/product_info.php/cPat...products_id/302 http://www.specshop.pl/product_info.php?cP...a38bc0f3cb6408e Quote Link to post Share on other sites
Medi Posted August 8, 2006 Report Share Posted August 8, 2006 Tak, to to samo. Quote Link to post Share on other sites
urquell Posted August 8, 2006 Report Share Posted August 8, 2006 to ja nie wim co jest..... na specshopie jest spring mp5a3 hfc i na snajperze to samo tyle ze na snajperze kosztuje 170 a na specshopie 280 . czy to jest to samo??/sprzawdzcie bo wyglod jest taki sam. Quote Link to post Share on other sites
marys1 Posted August 8, 2006 Report Share Posted August 8, 2006 na specshopie 240 . .. na snajperze 160. co Ty za ceny podajesz ? :/ za 160 to mozna miec uzywane mp5 TM. ;) Quote Link to post Share on other sites
melon Posted August 8, 2006 Report Share Posted August 8, 2006 to ja nie wim co jest.....na specshopie jest spring mp5a3 hfc i na snajperze to samo tyle ze na snajperze kosztuje 170 a na specshopie 280 . czy to jest to samo??/sprzawdzcie bo wyglod jest taki sam. To jest to samo. Słyszałem że specshop podbija ceny,bo ma małe obroty. Quote Link to post Share on other sites
urquell Posted August 9, 2006 Report Share Posted August 9, 2006 na specshopie 240 . ..na snajperze 160. co Ty za ceny podajesz ? :/ oj sie pomylilo troszke:D za 160 to mozna miec uzywane mp5 TM. ;) na alle widzialem za 140 ale tak tylko z ciekawosci pytam bo to mnie cos zdziwilo:d Quote Link to post Share on other sites
Abdul Syn Pustyni Posted August 15, 2006 Report Share Posted August 15, 2006 Witam. Mam pytanie: próbował ktoś strzelać z mp5 a3 marui metalowymi kulakmi? Chodzi o te 0,9g (np: http://allegro.pl/item121055636_metalowe_k...100_sztuk_.html. Wiem ze o tych kulkach jest osbny temat, ale chcialem sie dowiedziec jak wypadają (hm... mam nadzieję że raczej wylatują :wink: ) u springa marui. Oczywiście mowie tu o strzelaniu rekreacyjnym do puszek, zeby ktoś nie myślał ze jestem psycholem :P Quote Link to post Share on other sites
Medi Posted August 15, 2006 Report Share Posted August 15, 2006 0.9g :?: Taka kulka dalej niż na 5 metrów nie poleci... Quote Link to post Share on other sites
Kajor Posted August 16, 2006 Report Share Posted August 16, 2006 Załaduj ryżem, będzie lepiej (no i taki szotgan) :D . A do tematu-lepiej kup nowe albo używane TM MP5A3 (ja jestem za nowym, bo cena niewiele wyższa od HFC). Quote Link to post Share on other sites
urquell Posted October 5, 2006 Report Share Posted October 5, 2006 Mam pytanko. Wejdzcie na www.zbrojownia.com.pl Akcesoria>>>Montaże>>>Szyna montażowa do MP5/G3 . Nie wiecie może czy bedzie ona pasowała do MP5 a3 tm??? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts