lukaso Posted October 8, 2009 Report Share Posted October 8, 2009 Sorry bardzo ale trudno żeby miał oryginalnego COLTa do rekonstrukcji, gdyż jest to niemozliwe, dlatego dyskutując o COLTcie ma się w domyśle replikę. A dyskutując o radyjku i reko mówi sie o oryginale gdyż jest ono możliwe do zdobycia bez innych warunków. Quote Link to post Share on other sites
badseed Posted October 8, 2009 Report Share Posted October 8, 2009 Lukaso, sorry, ale trudno by miał orygianlnego an/prc - 148, gdyż jest to niemożliwe! ;-) Quote Link to post Share on other sites
Moses Posted October 8, 2009 Report Share Posted October 8, 2009 Popierwsze dalem info o dostepnosci, a nie o jego parametrach i technicznych sprawach ktore mozna bylo zawrzec w innym temacie, tutaj zaczeliscie rozgadywac sie o parametrach technicznych, cos od czego sa inne dzialy Quote Link to post Share on other sites
lukaso Posted October 8, 2009 Report Share Posted October 8, 2009 Lukaso, sorry, ale trudno by miał orygianlnego an/prc - 148, gdyż jest to niemożliwe! ;-) Praktycznie tak, ale miałem na myśli aspekt teoretyczny stricte w tej danej sytuacji. :) Quote Link to post Share on other sites
badseed Posted October 8, 2009 Report Share Posted October 8, 2009 Moses, relax. tu chodzi przede wszystkim o jakość wykonania i odwzorowanie, ale parametry techniczne mają także wielkie znaczenie! Tak samo jeśli chodzi o replikę Colta, też fajnie, żeby był blowback nie? Podobnie jak Luthorus, nie chcę kupić kota w worku, czyli jakiejś pseudoplasticzanej wydmuszki, która nie działa i połamie się po pierwszej akcji. Quote Link to post Share on other sites
Hawk14 Posted October 9, 2009 Report Share Posted October 9, 2009 http://lh4.ggpht.com/_VyA1UAVNnjE/RqYDcT6A...8965922lkq8.jpg co to za mundur/ spodnie / kombinezon ma na sobie ten pan? Quote Link to post Share on other sites
Szaszłyk Posted October 10, 2009 Report Share Posted October 10, 2009 Kombinezon do skoków HALO/HAHO. Quote Link to post Share on other sites
Hawk14 Posted October 18, 2009 Report Share Posted October 18, 2009 Moje, Guarderowskie AAV i pare pytań: -Czy ładownice typu snap mają się ni jak do reko FR? -Może być normalny medical w wdl czy musi być ifak w cb? -Sustainment jako zrzut przejdzie? -Co warto dołożyć? Co do jednej ładownicy w marpacie- to tylko póki co. Nie biorę jej pod uwagę. Quote Link to post Share on other sites
Wolf.Tns Posted October 18, 2009 Report Share Posted October 18, 2009 Medical może być, Snapy jednak należałoby wymienić. Osobiście niżej być pouche na granaty przeniósł. Quote Link to post Share on other sites
Hawk14 Posted October 19, 2009 Report Share Posted October 19, 2009 Jak były niżej miałem trudności z wyjmowaniem i wkładaniem magów. Widocznie pora kupić pouche CQB. Quote Link to post Share on other sites
janek337 Posted October 20, 2009 Report Share Posted October 20, 2009 (edited) Mam takie pytanie czy ktoś z Was wie może gdzie mogę dostać Molle II leg panel SDS'a w WD, poza entrygear(discontined) i airsoftarms(mają tylko jedną sztukę w desercie), a na stronie SDS'a są tylko czarne i desert. Szukałem, ale w żadnym innym miejscu nie mogę znaleźć... Edited October 20, 2009 by janek337 Quote Link to post Share on other sites
Wolf.Tns Posted October 20, 2009 Report Share Posted October 20, 2009 Powodzenia... Quote Link to post Share on other sites
Piasek89 Posted October 21, 2009 Report Share Posted October 21, 2009 (edited) Nie zrozum mnie i Wolfa źle, ale... ten panel jest nie do zdobycia :lol: :roll: Na prawdę ! Ewentualnie możesz BŁAGAĆ Szaszłyka żeby Ci odsprzedał po kolosalnej cenie... i tak tego nie zrobi. ;-) Edited October 21, 2009 by Piasek89 Quote Link to post Share on other sites
Moses Posted October 21, 2009 Report Share Posted October 21, 2009 Panowie nie mylcie powszechnego panela SDSa z panelem do FSBE. Quote Link to post Share on other sites
Wolf.Tns Posted October 21, 2009 Report Share Posted October 21, 2009 (edited) Nie, Panel FSBE jest zaokrąglony, panel SDS'a jest takim prostokątem. Wiem gdzie jest różnica :P Tak czy inaczej oba Panele. z tym, że FSBE trudniej, są trudne do kupienia, albo ja źle szukałem. Edit. A tutaj pisze, że jest dostępny - http://www.entrygear.com/product.asp?id=4290 Z tym, że do PL nie wysyłają, ale to nie jest jakiś wielki problem. Edited October 21, 2009 by Wolf.Tns Quote Link to post Share on other sites
Moses Posted October 21, 2009 Report Share Posted October 21, 2009 (edited) Ja wiem jak wyglada panel do FSBE, a Janek poszukuje Molle II leg panel SDS'a w WD, pozatym juz kolega zostal poinformowany gdzie ma sie odezwac :D Wiec mam racje pomylily sie Wam :D Edited October 21, 2009 by Moses Quote Link to post Share on other sites
Wolf.Tns Posted October 21, 2009 Report Share Posted October 21, 2009 No, a do czego ja podałem link ? Do tego czego on szuka, po prostu uważam, że jedno i drugie jest ciężkie do znalezienia, to, że uznałeś, że mówiąc "powodzenia" miałem na myśli PANEL FSBE którego temat był poruszany już wielokrotnie, to nie oznacza, że mi się pomyliły, tylko, że ty tak założyłeś :P Jedynie możesz się, ze mną nie zgodzić, że oba panela są trudne do zakupienia. Proszę mi nie wmawiać, tego o czym nie myślę :P Quote Link to post Share on other sites
Moses Posted October 21, 2009 Report Share Posted October 21, 2009 To sie tyczylo wypowiedzi Piaska, liczba mnoga wynikla z Twoim Powodzenia, Sorry :) Quote Link to post Share on other sites
janek337 Posted October 21, 2009 Report Share Posted October 21, 2009 (edited) Nie, Panel FSBE jest zaokrąglony, panel SDS'a jest takim prostokątem. Wiem gdzie jest różnica :P Tak czy inaczej oba Panele. z tym, że FSBE trudniej, są trudne do kupienia, albo ja źle szukałem. Edit. A tutaj pisze, że jest dostępny - http://www.entrygear.com/product.asp?id=4290 Z tym, że do PL nie wysyłają, ale to nie jest jakiś wielki problem. Napisałem jakieś dwa tygodnie do nich maila i tych paneli nie ma i nie będzie, na stronie jest błąd. Do tego z entrygear nie chcą wysyłać osobom, które płacą z poza USA, nawet jeśli paczka ma być wysłana na adres w US. Edited October 21, 2009 by janek337 Quote Link to post Share on other sites
Piasek89 Posted October 22, 2009 Report Share Posted October 22, 2009 Do tego z entrygear nie chcą wysyłać osobom, które płacą z poza USA, nawet jeśli paczka ma być wysłana na adres w US. No ja się nie dziwie, teraz na jesieni miał wejść do prawa zapis zakazujący/ograniczający wywóz rzeczy na kontrakcie poza granice USA... coś podobnego do polityki wobec stuff'u IFF. :???: Quote Link to post Share on other sites
Moses Posted October 22, 2009 Report Share Posted October 22, 2009 Tyle ze te panele nie sa na kontrakcie, pozatym nic co jest w ofercie sklepu nie jest na kontrakcie. Wogole dziwna sprawa z tym EG bo slali bezproblemowo do Polski. Quote Link to post Share on other sites
spet Posted October 22, 2009 Report Share Posted October 22, 2009 Jakich masek przeciw gazowych używał FR w okresie 2005-2006 ? Z góry dzięki ;). Quote Link to post Share on other sites
Moses Posted October 22, 2009 Report Share Posted October 22, 2009 MCU-2P Quote Link to post Share on other sites
spet Posted November 9, 2009 Report Share Posted November 9, 2009 Pytanie. Jak to było ze śpiworami w FR 2005-2006 ? Dostawali z przydziału, czy mogli mieć jakikolwiek, byle by spełniał jakieś tam wymagania ? Quote Link to post Share on other sites
Piasek89 Posted November 10, 2009 Report Share Posted November 10, 2009 Modular Sleeping Bag. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts