Szaszłyk Posted April 15, 2008 Report Share Posted April 15, 2008 (edited) Witam, czy ktoś zamawiał ze sklepu http://www.scopeandlaser.com ? Proszę o opinie. Pilne! Edited January 8, 2010 by Yuri Quote Link to post Share on other sites
maxavelli Posted April 15, 2008 Report Share Posted April 15, 2008 Zamawiac nie zamawialem, ale swego czasu rozwazalem zakup CIRASa od Phantoma. Kontakt dobry, plynny angielski wlasciciela sklepu pozwala uzyskac przed zakupem wszystkie potrzebne informacje. Na maile potrafil odpisywac nieraz w 15 minut po wyslaniu! Quote Link to post Share on other sites
Yuri Posted April 16, 2008 Report Share Posted April 16, 2008 Zamawiałem 2 czy 3 razy, no problem I chyba nawet właśnie cirasy Quote Link to post Share on other sites
javelin Posted April 16, 2008 Report Share Posted April 16, 2008 Kumpel kupował tam cirasa, ja kiedyś małą paczuszkę z kolimatorami itp. Dobry kontakt i szybka wysyłka. Dopiero teraz miałem problemik - Zamawiałem 2 ACOGi G&P, koleś mówił że wyśle po świętach (Wielkanoc). Jak kilka dni temu zapytałem go co z paczką, to "nagle" sobie przypomniał ze wróciła do niego uszkodzona i że może mi zwrócić kasę... Owszem forsę zwrócił, więc ok, ale jakbym się nie upomniał to pewnie wciaż bym czekał bez wieści. No i co do tego uszkodzenia to też wątpię - pewnie nawet nie wysłał, bo napisał ze już nie ma ACOGów na stanie (choć na sklepie wciąż niby są) i pewnie kiedy je zamawiałem to też ich nie miał. Quote Link to post Share on other sites
Bat_Sirius Posted June 14, 2011 Report Share Posted June 14, 2011 Dokonałem moich pierwszych zakupów w tym sklepie. Kontakt wzorowy. Ceny nie są jakieś kosmiczne, za wysyłkę też nie zdzierają. Paczka dotarła do mnie po 5 dniach (8-06-2011 wyszła z poczty HK, 13-06-2011 była u mnie). Quote Link to post Share on other sites
kosteQ86 Posted June 17, 2011 Report Share Posted June 17, 2011 Sklep w porządku, mają sporo części do gaziaków i aegów i do tego dystrybutor pantaca. Wysyłka realizowana bardzo szybko, zawsze dostaje na maila zdjęcie ze spakowaną paczką:) pozro kostek Quote Link to post Share on other sites
Ariel_ Posted August 17, 2011 Report Share Posted August 17, 2011 Kontakt bezproblemowy, wysyłka też. Paczka została wysłana 11.08, u mnie była 16.08. Tak jak kolega wyżej wspomniał, przy wysyłaniu ID przesyłki pan Cheng dodaje w załączniku zdjęcia paczki :wink: Quote Link to post Share on other sites
koho Posted November 24, 2011 Report Share Posted November 24, 2011 I ja również podpisuję się pod powyższymi opiniami. Sklep godny polecenia - szybka realizacja zamówień, dobry kontakt. Quote Link to post Share on other sites
Szelma1981 Posted August 7, 2012 Report Share Posted August 7, 2012 Witam ! Odświeżam temat. Zamówiłem w tym sklepie kolimator Dytac Micro T1 na montażu Knights'a. Zamówienie miało miejsce we Czwartek 2.08.2012. Płatności wykonane 3.08.2012 przez Pay Pal. Ile czekaliście na przygotowanie wysyłki ? Pisze do gościa (Patrick Cheng) i za każdym razem jest "Hi thanks", "Hi i will chceck", "Hi thanks, i will give you answer ASAP" - oczywiście nic z tych deklaracji nie wynika. Pytanie - ile dać mu jeszcze czasu zanim rozpocznę spór na Pay Palu ? Jak ew. wycofać płatność ? DZIĘKUJĘ I POZDRAWIAM ! Quote Link to post Share on other sites
kosteQ86 Posted August 7, 2012 Report Share Posted August 7, 2012 Człowieku 4 dni od wpłaty a Ty już chesz spory zakładać? Spokojnie, poczekaj te 2 tygodnie i jak wtedy paczka nie przyjdzie to atakuj go mailami, to nie jest polski sklep gdzie mają 5 zamównień na dzień:P może gościu nie wyrabia. Sklep jak najbardziej porządny zawsze wszytko dostałem zgodnie z zamówieniem i bardzo szybko. Na założenie sporu masz 45 dni. Quote Link to post Share on other sites
Szelma1981 Posted August 7, 2012 Report Share Posted August 7, 2012 Nie no badam sprawę, pytam. Wszyscy zachwalają ten sklep wiec zdecydowałem się na zakupy. Regularnie kupuję na WGC Shop, Ehobbyasia i mam podgląd ile zajmuje sklepowi przygotowanie paczki do wysyłki, a że z natury mam gorącą głowę to się szybko denerwuje :) Nie chciałbym też dać się nikomu wydymać i to na spora kasę. Quote Link to post Share on other sites
pl_usmc Posted September 7, 2012 Report Share Posted September 7, 2012 Ogólnie jestem zadowolony. Jedyny zgrzyt to fakt, że celownik przyszedł bez jednej części potrzebnej do montażu. Po wysłaniu e-maila z informacją o braku sklep natychmiast na swój koszt wysłał brakującą część. Obie paczki dotarły bardzo szybko, zważywszy na odległość (5-7 dni roboczych). Bardzo przystępne ceny przesyłki. Dobry kontakt. Ciut denerwujący może być fakt, że część artykułów, która jest na stronie sklepu jest już niedostępna i nie ma o tym informacji, ale jeżeli doda się je do koszyka to natychmiast po złożeniu zamówienia przychodzi e-mail ze szczegółowym opisem zamówienia i jeżeli coś jest niedostępne jest to wyszczególnione. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts