goren Posted July 28, 2008 Author Report Share Posted July 28, 2008 Panowie, lista rozesłana. Jeżeli ktoś listy nie otrzymał proszę o e-maila z danymi do listy. Niektórzy dla "ułatwienia" mi roboty porobili literówki w adresach e-mail :> Quote Link to post Share on other sites
killer666 Posted July 28, 2008 Report Share Posted July 28, 2008 ja jak narazie wstrzymuje się od pójścia na policję, pan Tomek mówił że do 17sierpnia powinien być sprzęt już na 100%, dwa razy rozmawialiśmy o tym a także mailowo się dogadaliśmy więc ja się wstrzymam a potem nie ma zlituj się jak nie będzie niczego. Quote Link to post Share on other sites
oXyder Posted July 28, 2008 Report Share Posted July 28, 2008 Czy tylko do mnie pan H nie dzwonił to tej pory?! :???: Np. do mnie.. @killer666 Mówił też, że do 24 lipca sprzęt powinien być na 100% i co? Trzeba iść na policję, żeby już się coś działo, a jak Pan Holmes załatwi z nami sprawy to wtedy wycofamy oskarżenie. Im szybciej zaczniemy działać tym szybciej to załatwimy. Wg. deklaracji Pana Holmesa już od dawien dawna wszystkie przedmioty z zamówienia WGC marzec/kwiecień są w Polsce, a nawet rozesłał nam 80% z nich, ale jak widać Pan Holmes dopiero zaczyna je ściągać... Holmes już wiele nam obiecał i nie wywiązał się z umowy, ale my się ze swojej wywiążemy i jak obiecaliśmy iść na policję to tak zrobimy. Quote Link to post Share on other sites
killer666 Posted July 28, 2008 Report Share Posted July 28, 2008 na tej liście jak coś to jestem, najwyżej po ostatecznym terminie też to zgłoszę bo myślę że zawsze można dać człowiekowi ostatnią szansę jak tą zmarnuje już nie będzie zlituj się. wiem że dziwne podejście do sprawy ale taki już jestem ufam ludziom jak proszą o szansę. Quote Link to post Share on other sites
abukos Posted July 28, 2008 Report Share Posted July 28, 2008 a ile będzie tych "ostatnich" szans? Quote Link to post Share on other sites
bociek Posted July 28, 2008 Report Share Posted July 28, 2008 Do mnie dzisiaj dzwonił i pytał czy zgadzam się na termin 10 dni kalendarzowych na zwrot kasy - czyli do przyszłego czwartku. Zgodziłem się, więc z mojej strony, zgodnie z obietnica ma czas do 7.08.2008 na zwrot kasy. Z rozmowy wynikało, że jednak ma zamiar ją oddać - zobaczymy. Quote Link to post Share on other sites
goren Posted July 29, 2008 Author Report Share Posted July 29, 2008 Holmes to powinien politykiem zostać. Sukces murowany :) Panowie, lista została zauktualizowana. Mail poszedł do wszystkich. Quote Link to post Share on other sites
killer666 Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 z mojej wypowiedzi wynika że to ostatnia szansa :P nie będzie już więcej ulg. Quote Link to post Share on other sites
Viamortis Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 Holmes to powinien politykiem zostać. Sukces murowany Albo strażakiem. Trzema telefonami ugasił większość zapału hehehe :D. Oby władza się o tym nie dowiedziała, bo PSP puści z dymem i zatrudni H :wink: Panowie, Niektórzy tutaj zachowują się jak dzieci... I pewnie dlatego "prezenty" będą dopiero na Mikołaja :P Quote Link to post Share on other sites
Yuber Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 Boże n/c i wy jeszcze po tym wszystkim dajecie się na takie gierki nabierać... żałosne... Quote Link to post Share on other sites
Farmer Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 Boże n/c i wy jeszcze po tym wszystkim dajecie się na takie gierki nabierać... żałosne... Nikt tu już nie wieży Panu H, każdy chce dowodów na to co mówi. Dziś Junior dzwonił do Holmesa i biedak nie ma z czego nam oddać kasy bo wszystko poszło do WGC, jako dowód ma przysłać potwierdzenie tego przelewu. Jeśli okaże się że mówi prawdę i faktycznie kasa jest już w WGC to ma te 10dni o które prosił na oddanie kasy(nie wiem skąd ją weźmie ale to jego problem). Wiem wiem kolejny magiczny termin ale poczekajmy do wieczora czy faktycznie ma to potwierdzenie przelewu, Junior ma do niego dzwonić.. Dobrze ze chociaż odbiera telefony i jest wola współpracy z jego strony. Quote Link to post Share on other sites
goren Posted July 29, 2008 Author Report Share Posted July 29, 2008 ...biedak nie ma z czego nam oddać kasy bo wszystko poszło do WGC Może zróbmy zrzutę? Quote Link to post Share on other sites
pegrin Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 Odzyskałem resztę swoich pieniędzy. Wczoraj była jedna rozmowa, dzisiaj rano druga i teraz mam już pieniądze na koncie. Co prawda niewiele tego już było (trochę ponad 300zł), ale Holmes już nic nie jest mi winien. Pozdrawiam Pegrin Quote Link to post Share on other sites
Kamzi_909 Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 Taa, Holmes oddaje pieniądze te małe najpierw a potem przerzuci się na tych co dali w łapę po 3k heh, w takim tępie to będzie i 10 nowych terminów... Quote Link to post Share on other sites
Convicte Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 (edited) Panowie nazwijcie wreszcie rzeczy po imieniu - jedyne co przychodzi mi na myśl to słynny system argentyński i nijak inaczej nie można tego nazwać...kasa akumulowała się na koncie Pana Holmesa w niejasnych celach, a on dla wybranych z różnych zamówień zamawiał różniaste ochłapy tak dla wprowadzenia zamieszania. Ludzie otrzymywali też różnorakie gratyfikacje (do zamówienia za 300zł dodatkowo pistolet za kolejne 300zł który zapewne został zamówiony przez inną osobę która nigdy go nie zobaczyła).Daliście niestety wodzić się za nos przez długie miesiące a teraz kiedy małej grupie puściły już nerwy reszta dalej kręci się w kółko i słucha coraz to nowych zapewnień i terminów.Tak jak Yuber zdążył już zauważyć wielkie dyskusje i ustalanie terminów zgłoszenia sprawy na policję wróciły do punktu wyjścia i dalszych bezsensownych forumowych dyskusji. Ile kolejnych zapewnień o kolejnych krokach zamówienia, kolejnych kontaktach, kolejnych potwierdzeniach i kłamstw już było.. naście czy przechodzimy już w kolejne setki?? Czy ta sytuacja ma jakiś konkretny cel czy poprostu lubicie być wykorzystywani do nie oprocentowanych kredytów konsumenckich?? :roll: Edited July 29, 2008 by Convicte Quote Link to post Share on other sites
goren Posted July 29, 2008 Author Report Share Posted July 29, 2008 Panowie, lista została zaktualizowana. Maile poszły. Quote Link to post Share on other sites
SARCO Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 Dla nas sprawa jest prosta daliśmy panu H 6 dni od daty którą sam sobie wyznaczył- jutro o północy mija termin, jak nie będzie kasy na kącie Bielkinsa to w czwartek zawitamy na komisariacie. Quote Link to post Share on other sites
pegrin Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 Oczywiście pomimo tego, że Holmes nie ma u mnie żadnych zaległości, to jestem gotów zeznawać w tej sprawie lub pomóc Wam jak tylko będę mógł. Piszę to dlatego, że dość często kontaktowałem się z Holmesem, nawet osobiście, w czasie gdy On Wam wciskał kit, że jest na jakimś wyjeździe. Moje dane macie w liście od Gorena Pozdrawiam Pegrin Quote Link to post Share on other sites
Ivo_Meleskevic Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 a takie pytanie mi się nasuneło.. mialy być jakieś aktualizacje paczek.. ktoś wie gdzie to jest? PS. Papuga na razie milczy.. będę chyba musiał szukać gdzieś indziej :( Jest jeszcze inna opcja, ale to juz na @ jak wreszcie wezmę dokumenty z pracy i zgłosze się na liste Gorena Quote Link to post Share on other sites
Johann Posted July 30, 2008 Report Share Posted July 30, 2008 mail poszedł Goren Quote Link to post Share on other sites
ravic Posted August 1, 2008 Report Share Posted August 1, 2008 Najgorsze jest w tym wszystkim, że pan H. nie kwapi się nawet aby wysyłać kase/stuff zgodnie z kolejnością zamówień, wychodzi na to, że im ktoś później coś zamówił tym ma większą szanse na otrzymanie zadośćuczynienia. Napewno nie znajdzie się nawet jedna osoba która by cokolwiek podarowała, ani taka która stwierdzi "tyle czekałem to poczekam jeszcze". Quote Link to post Share on other sites
Viamortis Posted August 1, 2008 Report Share Posted August 1, 2008 Wydaje mi sie, ze dostaja Ci co najglosniej krzycza i najuporczywiej sie domagaja. PS. Autor posta nie ponosi odpowiedzialnosci za brak polskich znakow w poscie. Wszystkich, ktorym z tego powodu przykro, przepraszam. Quote Link to post Share on other sites
Kamzi_909 Posted August 1, 2008 Report Share Posted August 1, 2008 Chłopaki na policje i tyle oni się dobiorą. PS. w poniedziałek wyjerzdzam do wojska więc nie będzie ze mną kontaktu. Quote Link to post Share on other sites
puzel Posted August 1, 2008 Report Share Posted August 1, 2008 Mija już tydzień od zapowiedzi Holmesa, że będzie się kontaktował z ludźmi a jak na razie to ja nie mam żadnej informacji. :( Quote Link to post Share on other sites
danyboy Posted August 1, 2008 Report Share Posted August 1, 2008 Mija już tydzień od zapowiedzi Holmesa, że będzie się kontaktował z ludźmi a jak na razie to ja nie mam żadnej informacji. :( Ani ja... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts