Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

witam!

Cały czas zbieram na AEGa więc ostatnio postanowilem trochę się zabawić wraz z moim bratem. Oto efekty upgradu dwóch bazarowych kałasznikowów firmy WEIBAO.

Model numer 1.

-dodano kawałek gumowej linki jako pas do broni

-pokryto kawałkami materiału z munduru polskiego pantera

-dodano ruski laserek

Model numer 2.

-oberwano lufę (niechcący)

-zamontowano uchwyt od wiertarki udarowej (imitujący takie coś do m4)

-tłumik wykonany z materiału, rolki papieru toaletowego i papieru kolorowego

zdjęcia tutaj:

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

co o tym sądzicie? Czekam na opninie. a także wasze projekty :)

pozdrawiam!

Tu masz skrótowy opis.

Od siebie dodam, że lufa składa się z dwóch plastikowych rurek połączonych „na wcisk” (coś jak w odkurzaczu tylko o wiele gorzej - połączenie lata luźno jak chce). Do czasu wymiany lufy wewnętrznej na coś normalnego nie można nawet marzyć o celności.

Pozdrawiam.

Medium

• 2 weeks later...
  • 1 year later...
  • 3 weeks later...

Witam miałem te cacko firmy Weibao. Jak dla mnie super(w stosunku do innych bazarowców) Zmodyfikowałem lufę i z jakiś 20 metrów(może mniej) trafaiałem w drzewo szerokości 0,5m oraz 0,3m moc spręzyny nawet niezła. Potrzymał mi aż rok :!: :wink: I niedawno się rozwalił. Zapłaciłem za niego 12zł więc niedużo.

Heh, moje początki... Z zasięgiem myśle że niejest źle, ma taki sam jak P99 HFC, lecz P99 mam do dzis, a ak rozwalił sie po 2 miesiącah :D . Z celnością już nieco gożej, lecz do kartona (kwadratowego) o boku 30cm z 6m trafic to zaden problem. Moim zdaniem na pierwsza strzelanke (w zyciu) ASG w sam raz.

P.S. Sory ze na koncu niepisalem polskich znakow ale cos mi sie z klawiatura popsulo :evil: [/code]

• 2 weeks later...
Posiada replikę noża montowanego na lufie do walk ręcznych.

Widziałem to to na bazarze ;) tym "nożem" to by się nawet listu nie otwarło ;) "Ostrze" pomalowane jest srebrzanką, która od razu odpada (w oglądanym przeze mnie egzeplażu już jej częściowo nie było :D ). Całość nadaje się może do zabawy w mongolskiego partyzanta :D

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...