Ari Posted February 4, 2009 Report Share Posted February 4, 2009 Tak Quote Link to post Share on other sites
Mleczaj_Krowka Posted February 5, 2009 Report Share Posted February 5, 2009 Jakie mid-capy mozecie polecić ? Żeby były wytrzymałe ( nie tak jak BOYI, z tego co czytałem, są bardzo ruche ), aby się nie zacinały i dobrze podawały kule ? :P Czy ten będzie dobry ? http://www.rcskorpion.pl/product_info.php?...tm_content=5210 Czy polecacie coś lepszego ? Pozdrawiam, Mistyk~ Quote Link to post Share on other sites
Mleczaj_Krowka Posted February 6, 2009 Report Share Posted February 6, 2009 Srry, nie mogłem już edytować postu ... Why ? Znalazłem coś innego , nie z plastiku, tylko z kompozytu ... Czy te magi sa dobre ( wytrzymałe, nie zacinają się itp. ) oraz czy pasują do gietek od JG ? http://www.specshop.pl/product_info.php?cP...roducts_id=3097 Quote Link to post Share on other sites
LogaN Posted February 6, 2009 Report Share Posted February 6, 2009 Plastik=Kompozyt ;). Przynajmniej w przypadku magazynków. A jeśli są jakieś wyjątki od tej reguły, to.. One ją tylko potwierdzają ;). Quote Link to post Share on other sites
siridar Posted February 6, 2009 Report Share Posted February 6, 2009 Mam dwa midy od MAGa - podają elegancko - siedzą w gnieździe bardzo pewnie i wchodzą z miłym "klikiem". Miałem jeszcze trzeci, ale się zaciął na amen - prawdopodobnie było to następstwem jego upadku (przy okazji roztrzaskałem, spiętego z nim stockowego hi-capa :( ) Quote Link to post Share on other sites
Mleczaj_Krowka Posted February 6, 2009 Report Share Posted February 6, 2009 A więc magazynki już wiem jakie wezmę, teraz mam problem z klipsami do magów G36 - nigdzie nie mogę znaleść. Czy ktoś może mnie poczęstować linkiem ? :) Mistyk~ Quote Link to post Share on other sites
siridar Posted February 6, 2009 Report Share Posted February 6, 2009 (edited) teraz mam problem z klipsami do magów G36Że z czym? Jeśli chodzi Ci o łączniki do magazynków, to każdy z magazynków posiada odpowiednie występy służące do ich łączenia. No, lol. Edited February 6, 2009 by siridar Quote Link to post Share on other sites
Mleczaj_Krowka Posted February 6, 2009 Report Share Posted February 6, 2009 #up Tylko , czy te mocowania są mocne i pewne ? Mistyk~ Quote Link to post Share on other sites
Piotru26 Posted February 6, 2009 Report Share Posted February 6, 2009 Bardzo pewne jak dodatkowo obwiążesz magazynki taśmą. Ja użyłem izolacyjnej i nawet nieźle to wygląda - tak frontowo :-) A poważnie to słyszałem że ludziom się te zaczepy często łamią. Quote Link to post Share on other sites
wrzesiek Posted February 6, 2009 Report Share Posted February 6, 2009 Ja mam swoje oklejone izolką bo we wszystkich już zaczepy popękały. Te zaczepy nawet w ostrej wersji pękają. Quote Link to post Share on other sites
Azur Posted February 10, 2009 Report Share Posted February 10, 2009 Bo to taki syf jak kolba od AK47S. :) Quote Link to post Share on other sites
Ogniomistrz Posted February 16, 2009 Report Share Posted February 16, 2009 Napaliłem się na ta replikę i chciałem wiedzieć ile ona mi będzie działać ( uwzględniając odpowiednie oliwienie, i rozładowywanie akumulatora po każdej strzelance ). Quote Link to post Share on other sites
lynx79 Posted February 16, 2009 Author Report Share Posted February 16, 2009 tyle samo co każda inna g36 od JG, poszukaj w odpowiednich tematach Quote Link to post Share on other sites
Azur Posted February 17, 2009 Report Share Posted February 17, 2009 (edited) Według danych od sprzedającego, mam AKS Cymy która bezawaryjnie działa 2,5 roku. Dodatkowo na gearboxie są stickery. Wątpie żeby miał jakiś interes w tym, by zawyżać lata jej działania. Ponadto po wymianie gumki na czarną Systemke jest celna jak diabli, a i zasięg też bardzo dobry. Edited February 17, 2009 by Azur Quote Link to post Share on other sites
lynx79 Posted February 17, 2009 Author Report Share Posted February 17, 2009 mam AKS Cymy która bezawaryjnie działa 2,5 roku A jak to się ma do g36e jg? Quote Link to post Share on other sites
Azur Posted February 17, 2009 Report Share Posted February 17, 2009 Oj, pomyłka. Proszę o skasowanie posta, pomyliłem tematy. ;) Quote Link to post Share on other sites
ASGKebab Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 (edited) Jako, że ten temat jest o Giecie długiej, mam zapytanie: Czy to, czy "Zestaw cylindra o powiększonej średnicy do G36C / G36K (nowa wersja) Deep Fire " http://asgshop.pl/sklep/produkt.php?id=2396 Będzie pasować do tej długiej Giety od JG? Pasować... Tzn, czy to, że pisze "do G36c/k" nie robi różnicy, i bezproblemowo mogę to wsadzić do długiej wersji? Pozdro! Edited March 8, 2009 by ASGKebab Quote Link to post Share on other sites
lynx79 Posted March 8, 2009 Author Report Share Posted March 8, 2009 Raczej nie. Cylinder nie jest typu 0 (tak przynajmniej ze zdjęcia wynika) Quote Link to post Share on other sites
ASGKebab Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 A do wersji c/k pasuje ten sam cylinder? Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 Pasuje? Oczywiście, że pasuje. Quote Link to post Share on other sites
ASGKebab Posted March 9, 2009 Report Share Posted March 9, 2009 Dość dziwne pytanie... Czyli do wersji długiej (ok 490 mm lufka) musi koniecznie być cylinder typ 0? Jeżeli wstawię ten cylinder do wersji c/k, co to mi faktycznie da? Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted March 9, 2009 Report Share Posted March 9, 2009 Pare fps więcej. Quote Link to post Share on other sites
ASGKebab Posted March 9, 2009 Report Share Posted March 9, 2009 Dowiedziałem się, że zamontowanie krótkiej lufy i cylindra typu 0 odbije się np. na celności. Czy odwrotnie, czyli zamontowanie innego typu cylindra do długiej lufy odbije się na celności także? Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted March 9, 2009 Report Share Posted March 9, 2009 A tam, nieprawda. Mam cylinder 0 w G36C i jakoś nie widzę, żeby to mi się tam na celności odbiło. To nie wiatrówka, aby obliczać skok tłoka oraz jego pojemność do długości lufy. W drugim przypadku po prostu układ nie będzie miał siły wypchać kulki z lufy - tak łopatologicznie tłumacząc. Quote Link to post Share on other sites
Garam Posted March 14, 2009 Report Share Posted March 14, 2009 Hejka, mam kilka pytań: - jak wygląda donośność kulek w stosunku do wersji K ? Jest jakaś różnica ? To, że jest celniejsza wydaje się logiczne, ale jeśli zasięg jest bardzo podobny to sensowniejsze jest kupno K i precki ? - lepiej wziąć wersję z lunetką czy z risem i dokupić kolimator ? - kolba jest taka sama jak w C, nie jest to niewygodne (krótka kolba, długa replika)? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts