Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

ASG w Expressie Ilustrowanym (Łódź)

Recommended Posts

Mnie ten artykuł... Wkurzył. Jak to się staje tqak popularne, już sobie wyobrażam, ile bachorów bogatych rodziców będzie latać na strzelanki ze swoimi emczwórkami 500 fpsów :\

DSC00044.jpg

DSC00045.jpg

DSC00047.jpg

DSC00048.jpg

P.S

Sprzedam łuk, elitarny sport stał się rozrywką plebejską :<

PS.2

Zabawne, mam kuszę, normalną, wykonaną na zamówienie u "Grunwaldzkich rzemieślników" ;] i żadnego zezwolenia ode mnie nie wymagali. Mam kuszę jak się paczy, jo.

Edited by Aexalven
Zabawne, mam kuszę, normalną, wykonaną na zamówienie u "Grunwaldzkich rzemieślników" ;] i żadnego zezwolenia ode mnie nie wymagali. Mam kuszę jak się paczy, jo.
To wykazujesz się porażającą inteligencją chwaląc się tym, wiedząc, że jest to w Polsce nielegalne.

To wykazujesz się porażającą inteligencją chwaląc się tym, wiedząc, że jest to w Polsce nielegalne.

Nie wiedziałem, że jest to nielegalne. Dowiedziałem się dzisiaj z tego artykułu :D

Gdzie popełniłem błąd ort.? Czyżby pan jaśnie oświecony wielki nie zrozumiał ironii w słowie "paczy"?

Edited by Aexalven
  • 2 months later...

hehehehehehe, a na powaznie... nawiazujac do tej sytuacji, w Polsce przynajmniej AirSoft nie byl wprowadzony w zycie 'ustawa' (w pewnym sensie). Nowi gracze sa [***] przez starszych, przewaga myslacych na downizmem jest mimo wszystko jasno widoczna. W Irlandii na przyklad, nie bylo na to za bardzo czasu.... dnia na dzien zalegalizowano AirSoft (w sensie repliki broni nie sa uznawane za bron ostra, jesli nie maja wiecej niz 1J~330 fpsow).

I dzieciaki (8-10 letnie) biegaja z CA kupionymi przez rodzicow... doslownie... Strzelanki na irlandzkich zasadach to smiech na sali, dlatego lubia nas, Polakow, w ASG (zreszta sprowadzaja od nas m.in. sprzet itd.),

Z tego co pisza w tym szmatlawcu, jest coraz tego i wiecej w Polsce (w koncu ktos to widzi, zaczyna o tym pisac itd.)... a to nie jest dobrze... taka sytuacja tutaj doprowadzila do tego, ze rzad chcial zdelegalizowac ASG, (dzieki Bogu, chyba sie im za bardzo nie uda...)...

Oby tak nie bylo w Polsce... Znajac naszych politykow bozia wie... Juz nie mowiac o ostatniej aferze z down`ami paintballami...:-/

[Znowu przeklinasz.]

Edited by Foka