Aexalven Posted December 1, 2008 Report Share Posted December 1, 2008 (edited) Mnie ten artykuł... Wkurzył. Jak to się staje tqak popularne, już sobie wyobrażam, ile bachorów bogatych rodziców będzie latać na strzelanki ze swoimi emczwórkami 500 fpsów :\ P.S Sprzedam łuk, elitarny sport stał się rozrywką plebejską :< PS.2 Zabawne, mam kuszę, normalną, wykonaną na zamówienie u "Grunwaldzkich rzemieślników" ;] i żadnego zezwolenia ode mnie nie wymagali. Mam kuszę jak się paczy, jo. Edited December 1, 2008 by Aexalven Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted December 1, 2008 Report Share Posted December 1, 2008 Zabawne, mam kuszę, normalną, wykonaną na zamówienie u "Grunwaldzkich rzemieślników" ;] i żadnego zezwolenia ode mnie nie wymagali. Mam kuszę jak się paczy, jo.To wykazujesz się porażającą inteligencją chwaląc się tym, wiedząc, że jest to w Polsce nielegalne. Quote Link to post Share on other sites
Królik Posted December 1, 2008 Report Share Posted December 1, 2008 ...dorównującą znajomości ortografii, dodajmy... Quote Link to post Share on other sites
Wolf Posted December 1, 2008 Report Share Posted December 1, 2008 i żadnego zezwolenia ode mnie nie wymagali. "IGNORANTIA IURIS (LEGIS) NEMINEM EXCUSAT" - z łac. nieznajomość prawa nikogo nie usprawiedliwia. ;-) Quote Link to post Share on other sites
Aexalven Posted December 1, 2008 Author Report Share Posted December 1, 2008 (edited) To wykazujesz się porażającą inteligencją chwaląc się tym, wiedząc, że jest to w Polsce nielegalne. Nie wiedziałem, że jest to nielegalne. Dowiedziałem się dzisiaj z tego artykułu :D Gdzie popełniłem błąd ort.? Czyżby pan jaśnie oświecony wielki nie zrozumiał ironii w słowie "paczy"? Edited December 1, 2008 by Aexalven Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted December 1, 2008 Report Share Posted December 1, 2008 A kusza ma powyżej 17J. :F Quote Link to post Share on other sites
Aexalven Posted December 1, 2008 Author Report Share Posted December 1, 2008 A łuk nie? ;( Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted December 1, 2008 Report Share Posted December 1, 2008 Jak słabo naciągniesz to nie. :F Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted December 1, 2008 Report Share Posted December 1, 2008 A co do tego mają Joule? Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted December 1, 2008 Report Share Posted December 1, 2008 Do ustawy, jedynej i słysznej, jak zwykle. Quote Link to post Share on other sites
Królik Posted December 1, 2008 Report Share Posted December 1, 2008 Gdzie popełniłem błąd ort.? Czyżby pan jaśnie oświecony wielki nie zrozumiał ironii w słowie "paczy"? Nie, nie zrozumiał. Ale ćwicz jej wyrażanie, może kiedyś napiszesz coś naprawdę ironicznego. Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted December 1, 2008 Report Share Posted December 1, 2008 AnR a pokaż mi, w którym dokładnie miejscu... Coś odnoszę wrażenie, że powiło Ci się w głowie, że kusza wystrzeliwuje nabój z lufy za pomocą sprężonego powietrza... Weź Ty sobie poczytaj co to jest kusza... Quote Link to post Share on other sites
Aexalven Posted December 1, 2008 Author Report Share Posted December 1, 2008 (edited) Nie, nie zrozumiał. Ale ćwicz jej wyrażanie, może kiedyś napiszesz coś naprawdę ironicznego. Przepraszam, będę ćwiczył by być tak z******m i poważnym jak ty. Edited December 1, 2008 by Wolf Quote Link to post Share on other sites
Królik Posted December 1, 2008 Report Share Posted December 1, 2008 To wymaga długiego treningu, a dla niektórych jest nieosiągalne, choć - oczywiście - próbować możesz... Quote Link to post Share on other sites
Wolf Posted December 1, 2008 Report Share Posted December 1, 2008 Przepraszam, będę ćwiczył by być tak z******m i poważnym jak ty. Proszę kolego bez osobistych wycieczek . To tylko konstruktywna krytyka i delikatna złośliwość. Nie każdy musi być aż tak poważny ;-) Quote Link to post Share on other sites
thor_ Posted December 1, 2008 Report Share Posted December 1, 2008 Ja bym się tak nie unosił bo ta broda z wąsami na awatarze mogłaby się zawinąć na czoło :D Quote Link to post Share on other sites
Aexalven Posted December 1, 2008 Author Report Share Posted December 1, 2008 Za dużo w niej kartofli. Dawaj na solo. Pokonam was z toporem w rzyci. Quote Link to post Share on other sites
KasliwyB_52 Posted February 23, 2009 Report Share Posted February 23, 2009 (edited) hehehehehehe, a na powaznie... nawiazujac do tej sytuacji, w Polsce przynajmniej AirSoft nie byl wprowadzony w zycie 'ustawa' (w pewnym sensie). Nowi gracze sa [***] przez starszych, przewaga myslacych na downizmem jest mimo wszystko jasno widoczna. W Irlandii na przyklad, nie bylo na to za bardzo czasu.... dnia na dzien zalegalizowano AirSoft (w sensie repliki broni nie sa uznawane za bron ostra, jesli nie maja wiecej niz 1J~330 fpsow). I dzieciaki (8-10 letnie) biegaja z CA kupionymi przez rodzicow... doslownie... Strzelanki na irlandzkich zasadach to smiech na sali, dlatego lubia nas, Polakow, w ASG (zreszta sprowadzaja od nas m.in. sprzet itd.), Z tego co pisza w tym szmatlawcu, jest coraz tego i wiecej w Polsce (w koncu ktos to widzi, zaczyna o tym pisac itd.)... a to nie jest dobrze... taka sytuacja tutaj doprowadzila do tego, ze rzad chcial zdelegalizowac ASG, (dzieki Bogu, chyba sie im za bardzo nie uda...)... Oby tak nie bylo w Polsce... Znajac naszych politykow bozia wie... Juz nie mowiac o ostatniej aferze z down`ami paintballami...:-/ [Znowu przeklinasz.] Edited February 24, 2009 by Foka Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts