Toke Posted December 8, 2008 Report Share Posted December 8, 2008 Mam pytanie ,czy istnieje kamizalka jakiegoś innego sysytemu niż molle do której można dokupić ładownice do mp5?? Zaznaczam że nie chcę kamizelki czarnej,jedynie olive. Z góry dzięki za pomoc Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted December 8, 2008 Report Share Posted December 8, 2008 Tak, NFM w systemie 3Lock. Quote Link to post Share on other sites
Szaszłyk Posted December 8, 2008 Report Share Posted December 8, 2008 Eagle LBV-D Quote Link to post Share on other sites
J.K. Posted December 8, 2008 Report Share Posted December 8, 2008 Może nie jest to żaden system modularny, ale magi do MP5 wchodzą także do ładownic od kamizelki Eagle TAC-1 (której klonem jest Blackhawk i znana skądinąd UTG). Quote Link to post Share on other sites
Renata Michalik Posted December 8, 2008 Report Share Posted December 8, 2008 Mam pytanie ,czy istnieje kamizalka jakiegoś innego sysytemu niż molle do której można dokupić ładownice do mp5?? Zaznaczam że nie chcę kamizelki czarnej,jedynie olive. Z góry dzięki za pomoc Do każdej kamizelki modułowej- bez względy na zastosowany system mocowań - można dokupić ładownice do MP5. Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted December 8, 2008 Report Share Posted December 8, 2008 A, jeszcze kamizelka MCT SBSu :) Quote Link to post Share on other sites
aciepk Posted December 8, 2008 Report Share Posted December 8, 2008 I ta kamizelka dla AT od pointblanka. Spider czy jakoś tak się nazywała. Quote Link to post Share on other sites
jackobi Posted December 8, 2008 Report Share Posted December 8, 2008 Ja od siebie mogę polecić wspomnianą wcześniej kamizelkę utg. Użytkuję swoją od prawie 2 lat i jakoś na zmianę się nie zanosi. Jedna ładownica mieści 3 magazynki do mp5, ładownice mają gumy, które zapobiegają wypadaniu magazynka gdy nie chcemy zapinać ładownicy na rzep, tzw. ładownice cqb ( proszę mnie poprawić o ile mylę nazwę :P ). Na plecach masz kieszeń na camel baka, w zestawie kabura. Ja się nie będę produkował, jest obszerny temat o tej kamizelce :) no i cena całkiem niezła. :P Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted December 8, 2008 Report Share Posted December 8, 2008 A jest modułowa? Bo takie było pytanie. Quote Link to post Share on other sites
jackobi Posted December 8, 2008 Report Share Posted December 8, 2008 Na plecy możesz przyczepić co chcesz bo są taśmy. Do pasa również można podpiąć ładownice (sam z powodzeniem śmigam z nadupnikiem), od biedy coś na rzep zamiast kabury. A pytanie było nie tyle o kamizelkę modułową, co o kamizelkę w innym systemie, utg ma "system niemodułowy", ale jednak jakiś ma. Sam używam, mp5 i sobie chwalę, dlatego zwróciłem koledze uwagę na tą kamizelkę. Quote Link to post Share on other sites
Hajdi Posted December 9, 2008 Report Share Posted December 9, 2008 Ja mam za to inne pytanie: Po co ? Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted December 9, 2008 Report Share Posted December 9, 2008 Na plecy możesz przyczepić co chcesz bo są taśmy. Do pasa również można podpiąć ładownice (sam z powodzeniem śmigam z nadupnikiem), od biedy coś na rzep zamiast kabury. A pytanie było nie tyle o kamizelkę modułową, co o kamizelkę w innym systemie, utg ma "system niemodułowy", ale jednak jakiś ma. Sam używam, mp5 i sobie chwalę, dlatego zwróciłem koledze uwagę na tą kamizelkę.:wink: No toś mnie rozwalił... Kamizelka nie modułowa, ma "system stałych kieszeni", a modułowość kamizelki polega na tym, że można z nią nosić pas.:wink: Quote Link to post Share on other sites
kthulhu Posted December 9, 2008 Report Share Posted December 9, 2008 W taki sposob to ja moge powiedziec, ze do mojego chicoma tez wchodza magi od mp5, a jest modulowy, bo do szelek mozna za pomoca izolki doczepic praktycznie wszystko Quote Link to post Share on other sites
Catch22 Posted December 9, 2008 Report Share Posted December 9, 2008 No idąc tym tropem to pasek do spodni też jest modułowy ;-) Quote Link to post Share on other sites
Renata Michalik Posted December 10, 2008 Report Share Posted December 10, 2008 (edited) ... gumka od majtek również :-P Edited December 10, 2008 by Renata Michalik Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted December 10, 2008 Report Share Posted December 10, 2008 Ale słabo modułowa, bo się mocno rozciąga i niewiele można na niej powiesić :P Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts