Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Kamizelka z ładownicami do mp5

Recommended Posts

Ja od siebie mogę polecić wspomnianą wcześniej kamizelkę utg. Użytkuję swoją od prawie 2 lat i jakoś na zmianę się nie zanosi. Jedna ładownica mieści 3 magazynki do mp5, ładownice mają gumy, które zapobiegają wypadaniu magazynka gdy nie chcemy zapinać ładownicy na rzep, tzw. ładownice cqb ( proszę mnie poprawić o ile mylę nazwę :P ). Na plecach masz kieszeń na camel baka, w zestawie kabura. Ja się nie będę produkował, jest obszerny temat o tej kamizelce :) no i cena całkiem niezła. :P

Na plecy możesz przyczepić co chcesz bo są taśmy. Do pasa również można podpiąć ładownice (sam z powodzeniem śmigam z nadupnikiem), od biedy coś na rzep zamiast kabury. A pytanie było nie tyle o kamizelkę modułową, co o kamizelkę w innym systemie, utg ma "system niemodułowy", ale jednak jakiś ma. Sam używam, mp5 i sobie chwalę, dlatego zwróciłem koledze uwagę na tą kamizelkę.

Na plecy możesz przyczepić co chcesz bo są taśmy. Do pasa również można podpiąć ładownice (sam z powodzeniem śmigam z nadupnikiem), od biedy coś na rzep zamiast kabury. A pytanie było nie tyle o kamizelkę modułową, co o kamizelkę w innym systemie, utg ma "system niemodułowy", ale jednak jakiś ma. Sam używam, mp5 i sobie chwalę, dlatego zwróciłem koledze uwagę na tą kamizelkę.
:wink: No toś mnie rozwalił... Kamizelka nie modułowa, ma "system stałych kieszeni", a modułowość kamizelki polega na tym, że można z nią nosić pas.

:wink: