Jump to content

Recommended Posts

Posted

Mam pytanie ,czy istnieje kamizalka jakiegoś innego sysytemu niż molle do której można dokupić ładownice do mp5??

Zaznaczam że nie chcę kamizelki czarnej,jedynie olive.

Z góry dzięki za pomoc

Posted

Może nie jest to żaden system modularny, ale magi do MP5 wchodzą także do ładownic od kamizelki Eagle TAC-1 (której klonem jest Blackhawk i znana skądinąd UTG).

Posted

Mam pytanie ,czy istnieje kamizalka jakiegoś innego sysytemu niż molle do której można dokupić ładownice do mp5??

Zaznaczam że nie chcę kamizelki czarnej,jedynie olive.

Z góry dzięki za pomoc

Do każdej kamizelki modułowej- bez względy na zastosowany system mocowań - można dokupić ładownice do MP5.

Posted

Ja od siebie mogę polecić wspomnianą wcześniej kamizelkę utg. Użytkuję swoją od prawie 2 lat i jakoś na zmianę się nie zanosi. Jedna ładownica mieści 3 magazynki do mp5, ładownice mają gumy, które zapobiegają wypadaniu magazynka gdy nie chcemy zapinać ładownicy na rzep, tzw. ładownice cqb ( proszę mnie poprawić o ile mylę nazwę :P ). Na plecach masz kieszeń na camel baka, w zestawie kabura. Ja się nie będę produkował, jest obszerny temat o tej kamizelce :) no i cena całkiem niezła. :P

Posted

Na plecy możesz przyczepić co chcesz bo są taśmy. Do pasa również można podpiąć ładownice (sam z powodzeniem śmigam z nadupnikiem), od biedy coś na rzep zamiast kabury. A pytanie było nie tyle o kamizelkę modułową, co o kamizelkę w innym systemie, utg ma "system niemodułowy", ale jednak jakiś ma. Sam używam, mp5 i sobie chwalę, dlatego zwróciłem koledze uwagę na tą kamizelkę.

Posted
Na plecy możesz przyczepić co chcesz bo są taśmy. Do pasa również można podpiąć ładownice (sam z powodzeniem śmigam z nadupnikiem), od biedy coś na rzep zamiast kabury. A pytanie było nie tyle o kamizelkę modułową, co o kamizelkę w innym systemie, utg ma "system niemodułowy", ale jednak jakiś ma. Sam używam, mp5 i sobie chwalę, dlatego zwróciłem koledze uwagę na tą kamizelkę.
:wink: No toś mnie rozwalił... Kamizelka nie modułowa, ma "system stałych kieszeni", a modułowość kamizelki polega na tym, że można z nią nosić pas.

:wink: