kuba23 Posted July 24, 2011 Report Share Posted July 24, 2011 No coż.... Myślałem że po dokupieniu metalowego zamka będzie bardziej "ostry". Pozostało mi rozważyć kupno wersji full metal. Quote Link to post Share on other sites
frenogh Posted July 27, 2011 Report Share Posted July 27, 2011 Spotkał ktoś ostatnio wersję full metal tego cuda? Na RSOV i ehobbyasia mają out of stock :/ Quote Link to post Share on other sites
kuba23 Posted July 28, 2011 Report Share Posted July 28, 2011 Sam bym się tego nie spodziewał, ale przez przypadek znalazłem wersje full metal na gunfire. http://gunfire.pl/product-pol-1152193308-Replika-pistoletu-P226.html Quote Link to post Share on other sites
frenogh Posted July 28, 2011 Report Share Posted July 28, 2011 Jednym słowem zonk :D Dzięki bardzo, mają nawet na stanie wersję z samym metalowym zamkiem http://gunfire.pl/product-pol-1152195587-Replika-pistoletu-SIG-P226.html Quote Link to post Share on other sites
kuba23 Posted July 28, 2011 Report Share Posted July 28, 2011 No właśnie też dziś obczaiłem tą wersje z metalowym zamkiem. Jedyne co mnie w niej dziwi to, to że jej cena jest taka sama jak wersji z abs'u na taiwangunie. Quote Link to post Share on other sites
WscieklyWaz Posted July 28, 2011 Report Share Posted July 28, 2011 Ostry ma zamek stalowy lub z nierdzewki, korpus z aluminium. Zależy, są wersje ze szkieletem stalowym i są ze szkieletem alu. Quote Link to post Share on other sites
frenogh Posted August 5, 2011 Report Share Posted August 5, 2011 Info dla osób przymierzających się do kupna siga na gunfire - mają najprawdopodobniej nieaktualne zdjęcia wersji full metal, mój przyszedł z zamkiem posiadającym oznaczenia :biggrin: Wrażenia po wystrzeleniu kilku magazynków celem wyregulowania hopka i oswojenia się z repliką - mocno pozytywne. Skupienie i zasięg na 0.25g guardera bije na głowę mojego starego glocka, już się nie mogę doczekać żeby go zabrać w teren :happy: Quote Link to post Share on other sites
karol_alasz Posted September 21, 2011 Report Share Posted September 21, 2011 Potwierdzam co do oznaczeń na full metalu :-) Tyle,że z kolei na moim brak jest tego żebrowania na okładzinach rękojeści... Poza tym fajna sztuka i można ją zanabyć było za jedyne 214 zł - jako,że na gunfire do października trwa "facebook-owa" promocja ze zniżką 50 zł na towara ponad 250 zł wartości... Ja niestety dowiedziałem sie o niej po zakupie a w tejże chwili klamki te są "chwilowo niedostępne" (plastik i metal)... Quote Link to post Share on other sites
frenogh Posted November 26, 2011 Report Share Posted November 26, 2011 No i skończyło się bezawaryjne używanie Siga, dorobiłem się nieblokującego w pozycji załadowanej kurka i niekontrolowanego full auto bez jakiejkolwiek reakcji na spust :biggrin: . Ktoś wie jak uzdrowić sytuację? :zastanawia: Quote Link to post Share on other sites
Marcin_G Posted March 7, 2012 Report Share Posted March 7, 2012 Zmieniał ktoś z Was już dolny zawór w magazynku? Jeśli tak, to jaki pasuje? Quote Link to post Share on other sites
NFZ Miro Posted September 11, 2012 Report Share Posted September 11, 2012 Czy ktos wie jak prawidłowo powinien być złożony zespół młoteczka? Jakies zdjęcia krok po kroku lub filmik? Mam problem z powrotem młoteczka, nie można naciagnąc młoteczka do pozycji gotowej do strzału. A jak sie da to nie strzeli po naciśnieciu spustu Tak jakby coś blokowało Quote Link to post Share on other sites
Karmazyt Posted September 1, 2014 Report Share Posted September 1, 2014 Złota łopata dla mnie, proszę. Czy komuś jeszcze pękł element odpowiedzialny za nie wypadanie zamka? Chodzi o element nr 19. http://www.tekmat.com/media/catalog/product/cache/1/image/800x526/17f82f742ffe127f42dca9de82fb58b1/1/7/17-p220_1.jpg Jeśli tak, to czy jakieś pomysły jak naprawić? Na dniach będę testował swój pomysł, ale może ktoś coś ogarnął. Quote Link to post Share on other sites
karol_alasz Posted September 3, 2014 Report Share Posted September 3, 2014 Jeżeli nie ma trupa na części w komisie i nie chcesz inwestować w stalowy zamiennik od Guardera http://www.airsoftglobal.com/shop/index.php?main_page=product_info&products_id=15410 to pozostaje Ci dłubaninka, najlepiej czymś dremel'o podobnym w dobranym do wymiaru pinie stalowym (do znalezienia w sklepach ze śrubami)... Quote Link to post Share on other sites
Karmazyt Posted September 3, 2014 Report Share Posted September 3, 2014 Link nie bangla. Quote Link to post Share on other sites
14100715 Posted September 3, 2014 Report Share Posted September 3, 2014 Owszem, pękł. Dorobiony stalowy. Skrzydełko dospawane. Raczej nie pęknie... Quote Link to post Share on other sites
karol_alasz Posted September 3, 2014 Report Share Posted September 3, 2014 No to może ten, bo tamta cała stronka przestała banglać... U nich noc to może remoncik... http://shop.ehobbyasia.com/guarder-steel-takedown-lever-for-marui-p226-gbb.html#.VAcSt6B7bcc Quote Link to post Share on other sites
korbixm1 Posted August 8, 2016 Report Share Posted August 8, 2016 Diamentowa łopata! Wie ktoś czy standardowe zawory wlotowe maga do tego 226 podejdą? Quote Link to post Share on other sites
saracd70 Posted August 14, 2021 Report Share Posted August 14, 2021 Recently I bought the Colt Single Action Army® Revolver Mat made by TeKMet this is the large enough to handle a fully disassembled handgun with room to spare for tools and accessories. Colt Handgun Mats as low as $13.99 TekMat Coupons Codes Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts