VIPER-RT10 Posted April 6, 2011 Report Share Posted April 6, 2011 Spacers to w zależności od kontekstu stabilizator lub dystans (dystanser) pomiędzy czymś a czymś. Ale tak jak Dex pisze w większości chodzi o stabilizatory lufy (takie tulejki) http://azteko.pl/deep-fire-stabilizator-lufy-wewnetrznej-type-96-p-1592.html Quote Link to post Share on other sites
Abis Posted April 6, 2011 Report Share Posted April 6, 2011 (edited) Dobra, jaka długość precki? Może ktoś podesłać odpowiednią sprężynę do BAR'a? 150 m/s Edited April 6, 2011 by Abis Quote Link to post Share on other sites
parkie Posted April 6, 2011 Report Share Posted April 6, 2011 Przeczytaj temat o vsr i recenzje bara to się dowiesz:) Quote Link to post Share on other sites
Abis Posted April 6, 2011 Report Share Posted April 6, 2011 (edited) 500 mm chowa się w tłumiku, ale dedyki do VSR to tylko 430mm?? Jaka lufa 500 mm tam wejdzie? Czy trzeba wymienic komore zeby lufa od AEG'a weszla? No chyba ze mowicie ze 430 mm wystarczy. W jaki sposób mogę go uszczelnić? Nigdy nie czytałem nic o uszczelnianiu replik. Edited April 6, 2011 by Abis Quote Link to post Share on other sites
parkie Posted April 6, 2011 Report Share Posted April 6, 2011 W jaki sposób mogę go uszczelnić? Nigdy nie czytałem nic o uszczelnianiu replik. Po raz drugi mówię, przeczytaj cały temat o vsr, tam jest wszystko napisane. Quote Link to post Share on other sites
VIPER-RT10 Posted April 6, 2011 Report Share Posted April 6, 2011 Jeśli chcesz nietypową lufę z hopem od VSR oni robią na zamówienie http://www.edgicustom-usa.com/index.php Przeczytaj temat o VSR i nie zadawaj podstawowych pytań! To nie jest dział dla zielonych! Kolejne takie pytania wywalę bez ostrzeżenia. Quote Link to post Share on other sites
Abis Posted April 6, 2011 Report Share Posted April 6, 2011 Sorry ludzie, już wszystko wiem. Dzięki za pomoc chłopaki ;) Quote Link to post Share on other sites
Abis Posted March 26, 2012 Report Share Posted March 26, 2012 Wiecie może w jakim sklepie można dostać seary od Deep Fire, gumke KM Head RH55 oraz sprężynę sp150 do vsr w jednym sklepie? W specshopie nie planują dostawy tych części. Edytowałbym poprzedni post ale nie widzę tutaj takiej opcji. Quote Link to post Share on other sites
Voo-Doo Posted March 26, 2012 Report Share Posted March 26, 2012 Niedawno była dostawa części do VSR niektórych sklepach, ale większość już się rozeszła. Czyli nie będzie ich w Polsce przez najbliższe dwie dekady. Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted March 26, 2012 Report Share Posted March 26, 2012 Gumek KMH prawdopodobnie nie będzie nigdy. Quote Link to post Share on other sites
Dokttor Posted April 2, 2014 Report Share Posted April 2, 2014 Witam Odświeżę trochę. Co powinno się wymienić z barze przy mancrafcie. Lufa, gumka i komora to pewne. Czy coś jeszcze tłok, cylinder czy coś innego??? Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Mendi Posted April 2, 2014 Report Share Posted April 2, 2014 Stabilizator lufy jeszcze. Reszta bebechów zniesie kawałek sprężyny m120. Quote Link to post Share on other sites
Dokttor Posted April 2, 2014 Report Share Posted April 2, 2014 Dzięki Mendi Mam jeszcze jedno pytanie, mam wersję taką http://gunfire.pl/product-pol-1152189582-JG366.html ze szczerbinką bez szyny pod optykę. I tu moje pytanie jaka szyna będzie pasować i jak ją zamontować??? Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Sylver Posted April 3, 2014 Report Share Posted April 3, 2014 Już Ci pisałem, że nic nie trzeba zmieniać. Można dla większej precyzji, ale nie ma konieczności. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts