chochol Posted October 10, 2009 Report Share Posted October 10, 2009 Jak Bombla szanuje i lubie, ale wybacz. Do "najlepszych" on nie należy, jeszcze mu kawałek, ale powoli się zbliża. prosze, podaj najlepszych. Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted October 10, 2009 Report Share Posted October 10, 2009 Orkan, Specops, kthulhu, Crom. Ale jesteś absolutnie pewnien, że chcesz wchodzić w tą dyskusje? Quote Link to post Share on other sites
chochol Posted October 10, 2009 Report Share Posted October 10, 2009 (edited) Nie :), ja nie chce wchodzic w dyskusje, chcialem abys podal mi najlepszych wg Ciebie, i dziekuje Ci za odpowiedz :) Edited October 10, 2009 by chochol Quote Link to post Share on other sites
szmerglu Posted October 11, 2009 Report Share Posted October 11, 2009 Ja natomiast chciałbym, byś AnR nauczył się w takich sprawach korzystać z PW... Quote Link to post Share on other sites
Redrad Posted October 14, 2009 Report Share Posted October 14, 2009 A teraz mój kamyk do ogródka Silesia Factory i suchej nitki nie zostawię na tej firmie. W czasie rozmowy telefonicznej dotyczącej założenia tłumika zostałem uprzejmie poinformowany o fakcie serwisowania przez nich replik. W związku z tym faktem, że od dłuższego czasu nie mogłem naprawić mojej SR-25 ( brak części) skrzętnie skorzystałem z oferty. Wysłałem paczkę ze sprzętem, otrzymałem szybko meila o tym ,że replika cała i zdrowa dotarła na miejsce, następnie telefon i diagnoza co boli i ustalenie zakresu naprawy i terminu usunięcia usterek i wprowadzenia drobnych poprawek, oczekiwanie, telefon, informacje że zrobione, w meilu przesłali mi chłopaki dokładną specyfikację usługi wraz z wyceną. Reasumując usługa na bardzo wysokim poziomie , kontakt super, zero naciągania na zbędne wydatki, dokładny pomiar na chrono,przesyłka zwrotna na koszt firmy :-), jednym słowem polecam gorąco, na pewno będę korzystał w przyszłości, jeszcze raz polecam.... ( co do uwag do Chochola: przy wymianie okablowania trzeba pamiętać ,że po wycięciu bezpiecznika ucieka jakieś 5-10 cm kabla i po założeniu koby nijak nie mogłem podłączyć batki, poradziłem sobie dolutowująć niskooporówkę promyka, skręcajcie dokładnie silniczek, rozsypał mi się po kilkunastu strzałach ,wyjąłem, sprawdziłem, skręciłem ale trauma była wielka.... :strach: ).... P.S. Wstęp był taki dla podniesienia emocji :wink: Quote Link to post Share on other sites
Niedzwiedz1985 Posted February 2, 2010 Report Share Posted February 2, 2010 (edited) Serwisowałem w SF swoją M15A4 Sportline. Muszę powiedzieć że pojawiło się parę serwisów, które odmówiły serwisowania tej repliki. Samo SF oceniam jako: Dobry kontakt telefoniczny z uzgodnieniem każdej zmiany i naprawy Szybka realizacja zaplanowanych napraw Dobrze opakowana replika podczas wysyłki Brak zarysowań i śladów zmian Polecam :uśmiech: Edited February 2, 2010 by Niedzwiedz1985 Quote Link to post Share on other sites
Przypadek Posted February 4, 2010 Report Share Posted February 4, 2010 Teraz ja podzielę się swoją opinią nt silesia-factory.pl. Korzystałem z ich usług serwisowych i powiem szczerze ze jestem bardzo zadowolony. Kontakt z klientem bardzo dobry, miła i rzetelna obsługa która potrafi doradzić i przekonać że warto zrobić coś więcej niż np standardowa naprawa (mi osobiście polecili założenie mosfetu). Przy oddawaniu repliki powiedziano mi że nie bedzie ona wcześniej niż w przyszłym tygodniu gdyż mają troszkę pracy- mi to osobiście nie przeszkadzało. Następnego dnia otrzymałem od nich telefon że replika jest juz do odbioru. Powiem szczerze że bardzo zaskoczyla mnie ich szybkość dzialania. Przy odbieraniu repliki dowiedziałem się dokaldnie co zostało zrobione w mojej replice, tutaj niestety problem okazała się bateria- tutaj kolejne miłe zaskoczenie gdyż pracownicy serwisu doradziali mi jąką wziąść. Do tego gdy zapyta się ich o radę zawsze chętnie odpowiedzą. Jak dla mnie wielki plus dla tego serwisu :) Quote Link to post Share on other sites
Cookie Posted February 13, 2010 Report Share Posted February 13, 2010 Chochoł uratował mój headset bowmana i przerobił mi go pod pmrkę Maxcom za niewielkie pieniądze :) Z tego co mi mówił przerabiają takie zestawy również pod Midlandy. DZIĘKI KOLEGO ZA POMOC :) Quote Link to post Share on other sites
Pasti Posted June 8, 2010 Report Share Posted June 8, 2010 Pierwsze zamówienie i pierwszy plus ode mnie ;) . + Gdyż ponieważ ?? To miejsce to nie nasza klasa żeby oceny wystawiać - liczą się konstruktywne opinie. Szmer. Quote Link to post Share on other sites
Rechot Posted July 15, 2010 Report Share Posted July 15, 2010 Zrobiłem u nich jakiś czas temu zamówienie. Wszystko pięknie ładnie, kontakt bez problemowy, a tłumik jest naprawdę dobrze wykonany, tłumi i to za nie duże pieniądze:) Quote Link to post Share on other sites
Viamortis Posted July 15, 2010 Report Share Posted July 15, 2010 Bardzo dobry kontakt, bardzo dobra wysyłka, bardzo dobry towar :D POLECAM! Quote Link to post Share on other sites
szmerglu Posted August 17, 2010 Report Share Posted August 17, 2010 Kontakt dobry, odpowiedzi na maile wysyłane w przeciągu paru minut. Produkt wykonany prawidłowo i względnie szybko. Polecam. Quote Link to post Share on other sites
sudom Posted September 17, 2010 Report Share Posted September 17, 2010 Zakupiony mosfet - mały i tani. Dało się upach go G36C na oryginalnym okablowaniu w przedniej części, pozostałe kable wymieniłem wcześniej. Nawet bezpiecznik pozostał. Niestety mosfet padl. Płytka była lekko modyfikowana by ją upchnąć więc traciła gwarancję. Na pocieszenie dostałem rabat na zakup nowego oraz duży plus - tak małą rzecz SF wysłała mi pocztą. Dla mnie to wielki plus z powodu czasu i miejsca pracy, a pocztę mam dosłownie pod blokiem :D. Układ sprawował się świetnie - LiPO 7.4 i 11.2 śmigały a styki całe :) Polecam! Quote Link to post Share on other sites
Tona Posted September 18, 2010 Report Share Posted September 18, 2010 Zamówiłem tłumik Eco Pro 40x150 i jestem bardzo zadowolony zarówno ze sklepu jak i produktu. Od zamówienia do wysłania minęło 7 dni, nie jest to szybko ale podejrzewam że najszybciej jak się dało. Tłumik przewyższył moje oczekiwania, jest bardzo estetycznie wykonany. Duży plus dla sklepu. Quote Link to post Share on other sites
suchywojtas Posted September 24, 2010 Report Share Posted September 24, 2010 Zamówiłem w Silesii tłumik HK - w boju jeszcze nie testowany, ale wygląda bardzo porządnie, bez problemu zamontował się na lufie. Kontakt ze sklepem idealny, zamówienie zrealizowano w parę dni dosłownie. Wielki +! Quote Link to post Share on other sites
Fboardpro Posted March 30, 2011 Report Share Posted March 30, 2011 Jestem po pierwszych zakupach w tym sklepie, a oto wrażenia. Kontakt mailowy lekko kuleje, telefoniczny OK, paczka dobrze zabezpieczona. Tłumik ładnie wykonany i spasowany jednak mam małe "ale" co do malowania, które nie jest wolne od ostrych w dotyku grudek i zamalowanych drobnych opiłków. Niestety jest jeszcze jedno "ale", mianowicie dotyczy czasu realizacji. Zamówienie złożone w niedziele 20.03 (czyli praktycznie w poniedziałek 21.03), wysłane zostało dopiero 29.03. Nie pamiętam żebym kiedyś czekał 1,5 tygodnia na realizację zamówienia. Ocena za tłumik: 4/5, realizacja zamówienia 2/5. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts