Cappuccio Posted April 7, 2004 Report Share Posted April 7, 2004 Proszę wpisywać tutaj swoje uwagi (sensowne a nie typu: wysłałem wczoraj maila i jeszcze nie odpowiedzieli, co robić ??, Dostałem wczoraj paczkę, super sklep – takie komentarze proszę kierować prywatnie do sklepu.) na temat sklepu. Stare watki dotyczace sklepu: * http://forum.wmasg.pl/viewtopic.php?t=3427 - "Camo" Link to post Share on other sites
BULI Posted June 10, 2004 Report Share Posted June 10, 2004 zamawialismy z kumplem kulki bb 6mm bodajrze 20000 od nich bo byly jeszcze w promocji :wink: Doszly po dwóch dniach bez problemów itp. Jednak ten sklep jest strasznie drogi Link to post Share on other sites
Johan_JK Posted July 22, 2004 Report Share Posted July 22, 2004 Witam Postanowiłem jakiś czas temu troche zmienić w G3 SG/1 wysłałem e-maile z zapytaniem do kilku sklepów ale tylko z Camo dostałem odpowiedź, która mnie sadysfakcjonowała, czyli co i za ile. No to zamówiłem. UPGRADE PLAN 550 fps i jeszcze pare magazynków oraz innych takich i czekałem. Nadchodzi Mikstat tel z Cano " guna przywieziemy na zlot " troche się zdenerwowałm ale rano w Mikstacie Byli. Miło i fachowo. Poszedłem za ciosem zmieniłem pare części MP5k. Tak samo miło i fachowo i szybko. A do tego dostałem duży rabat. Teraz planuje dalsze zakupy też u Nich. Link to post Share on other sites
Wukasz Posted July 31, 2004 Report Share Posted July 31, 2004 Ostatnio obniżyli ceny do w miare realnego poziomu. Link to post Share on other sites
Konfederat Posted December 3, 2004 Report Share Posted December 3, 2004 I kulki... Link to post Share on other sites
Frugo Posted January 12, 2005 Report Share Posted January 12, 2005 nowa stronka nowe rzeczy nowe ceny ... czyzby jakas pozytywna zmiana?? Link to post Share on other sites
Hargin Posted January 12, 2005 Report Share Posted January 12, 2005 ceny niektore faktycznie sa ok, ale z dostepnoscia asortymentu cieniutttkkkooo.... Link to post Share on other sites
tottek Posted January 12, 2005 Report Share Posted January 12, 2005 dziwne ceny :roll: Link to post Share on other sites
DariuszM Posted January 12, 2005 Report Share Posted January 12, 2005 pod firefoxem strona sie wyswietla na 1/10 ekranu...tylko pod IE mi działa,... Link to post Share on other sites
WOjtas^ Posted January 12, 2005 Report Share Posted January 12, 2005 W oprze chodzi ladnie. Link to post Share on other sites
MAJCHER Posted January 12, 2005 Report Share Posted January 12, 2005 a jaka masz te opre bo mi pod 7.54 nie smiga a tak swoja droga ceny interesujace na gaziaki a jeszcze bardziej pojemnosc maga w CZ'tce 226 kulek 8O 8O 8O 8O Link to post Share on other sites
WOjtas^ Posted January 12, 2005 Report Share Posted January 12, 2005 7.54 tez. Zadnych problemow. Na poczatku dlugo sie wczytywala, ale teraz juz wsio ok. Link to post Share on other sites
kazik_ Posted January 12, 2005 Report Share Posted January 12, 2005 przy korzystaniu z linka: http://www.camo.civ.pl/ strona wyswietla sie normalnie (a nie w polowie ekranu jak przy prv.pl), z czego wnioskuje ze wina jest po stronie serwisu prv.pl (i/lub firefoxa) Link to post Share on other sites
WOjtas^ Posted January 12, 2005 Report Share Posted January 12, 2005 Heh, ja odpalam z www.camo.prv.pl wlasnie :). Nie wiem o czym Wy do mnie rozmawiacie ;). Link to post Share on other sites
MAJCHER Posted January 12, 2005 Report Share Posted January 12, 2005 przy korzystaniu z linka: http://www.camo.civ.pl/ i to jest ten blad prosze cioci :) cos mi sie wydaje ze ta CZ'tka za dlugo tyle nie bedzie kosztowac wiec chyba sie skusze :) Link to post Share on other sites
WOjtas^ Posted January 12, 2005 Report Share Posted January 12, 2005 Rotfl. Chyba maja blad na stronie :) http://www.camo.civ.pl/produkt.php?kat=body&id=20 Cena: 209zl. MG liczy sobie za niego cos pod 1000 ;). Link to post Share on other sites
0L0 Posted January 12, 2005 Report Share Posted January 12, 2005 Ty się WOjtas nie zastanawiaj tylko kupuj :twisted: ...chyba że to jest cena w $ :lol: Link to post Share on other sites
WOjtas^ Posted January 12, 2005 Report Share Posted January 12, 2005 Ta Olku, ale status towaru jest niezadowalajacy ;). "Niedostepny" nie nastraja mnie optymistycznie. Maila napisalem, ze jestem pewny, ale mimo mojego wszechobecnego optymizmu jestem przekonany, ze nic z tego nie bedzie :). Link to post Share on other sites
Procent Posted January 17, 2005 Report Share Posted January 17, 2005 Apropos kulek, to na nie akurat ceny mają dobre od dłuższego czasu. Kupuje je od nich regularnie od jakichś 4 miesięcy i zawsze wszystkie formalnośći były szybko załatwiane, a kuleczki na następny dzień w domu (pocztą). Generalnie ze sklepem mam same dobre doświadczenia. Link to post Share on other sites
Khunag Posted January 18, 2005 Report Share Posted January 18, 2005 od razu mówię, że nie mam pewności co do tego co powiem i proszę po mnie nie jechać jeśli się mylę: Na WMASG-u w Sklepach jest adres do Camo Bociana coś tam, a coś gdzieś czytałem, że zmienili lokalizację. Link to post Share on other sites
Frugo Posted January 18, 2005 Report Share Posted January 18, 2005 www.camo.prv.pl - tam jest adres :-) jedyny prawdziwy :-) Link to post Share on other sites
MAJCHER Posted January 19, 2005 Report Share Posted January 19, 2005 zamowilem u nich berette elite z ksc i wszysko byloby git (swietny kontakt, szybka przesylka) nic do zarzucenia poza mala przyslowiowa kupa w lesie oczojebnie pomaranczowa koncowka lufy!!! szczescie ze mialem kawalek czarnego spray'a w domu i od razu unieszkodliwilem rozowego gada a co do osiagow... to temat na inne forum ale napisze tylko ze o q...rwa :) :) :) a na dodatek niezle kopie :) Link to post Share on other sites
Khunag Posted January 20, 2005 Report Share Posted January 20, 2005 oczojebnie pomaranczowa koncowka lufy!!! Tak muszą robić producenci z replikami sprzedawanymi w USA itp. Z jakichś dziwnych źródeł sprowadzają pewnie. Link to post Share on other sites
Wukasz Posted January 20, 2005 Report Share Posted January 20, 2005 I np. we Włoszech, czytaj San Marino ;) Link to post Share on other sites
Khunag Posted January 20, 2005 Report Share Posted January 20, 2005 USA itp. Może średnio p., ale zawsze ;) Link to post Share on other sites
Recommended Posts