Azur Posted November 25, 2011 Report Share Posted November 25, 2011 . Ja nie dostrzegłem nikogo w mundurze Lublińca, a specjalnie się przypatrywałem. Większość natomiast miała charakterystyczną kratkę charakteryzującą polski materiał. Zresztą nawet Kleju się pytał i powiedzieli, że większość to Kamy. Tak więc nie wiem. Tak czy siak, oba mundury są koszerne i można je spokojnie do reko/stylizacji kupić. Quote Link to post Share on other sites
Szaszłyk Posted November 25, 2011 Report Share Posted November 25, 2011 Większość miała kombinezony ćwiczebne w Suezie. Kilku miało mundury z MIWO/L. Co do Crye Precision - jeśli ktoś się pomieniał z Amerykanami to nosi. Buty - najczęściej, jeśli chodzi o zdjęcia z A. to Lowa Zephyr i Lowa Desert Elite. Quote Link to post Share on other sites
inteligent Posted November 25, 2011 Report Share Posted November 25, 2011 Dziękuje wszystkim za odpowiedzi już wiem prawie wszystko co mnie interesowało :blush: Zostaje kwestia kamuflażu kamizelek (w szczególności tych z Miwo czyli Orlik i Termit) czy jest to najczęściej Coyote brown czy multicam? Przeglądnąłem cały ten temat ale z tych zdjęć które są z Afganistanu słabo to widać dlatego wolę się upewnić. Jedynie na tym zdjęciu widać bardzo dobrze że to multicam ale nie wiem co to za kamizelka :bialaflaga: Zastanawia mnie też, co to za kabura. Myślę nad serpą do USP, ale wolałbym coś koszernego. Ktoś wie, co to za wynalazek? Może ktoś jeszcze pomoże. Z góry dzięki Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted November 25, 2011 Report Share Posted November 25, 2011 Orlik: Quote Link to post Share on other sites
Kleju Posted November 25, 2011 Report Share Posted November 25, 2011 Inteligent, bez urazy, ale gdybym ja miał robić swoje reko [ bo siedze w reko JWK ] wypytując się wszystkiego na ersoftowym forum to nic z tego bym nie wynosił - uwierz. A tak z innej beczki, to co do oświetlenia taktycznego to teraz bardziej już mocniejsze Surefire G3 używają, z filtrem IR który kosztuje więcej niż sama latarka, nad czym ubolewam hehe :wink: Co do mundurów na AON, były to KAMA, tylko, że jak operator powiedział, jedne są w wersji letniej, a drugie z grubszego materiału, chociaż różniły się nieco kolorystyką i patkami z rzepem. Quote Link to post Share on other sites
inteligent Posted November 25, 2011 Report Share Posted November 25, 2011 Kleju spokojnie nie należę do osób które łatwo urazić :cool: Co do tematu rekonstrukcji JWK dopiero dowiaduję się wszystkiego dlatego jak możesz to powiedz mi w takim razie gdzie pytać bo forum poświęcone jednostce GROM znam ale forum poświęcone JWK nie widziałem więc będą wdzięczny za podpowiedź. Arafat dzięki za zdjęcia :biggrin: Quote Link to post Share on other sites
Kleju Posted November 25, 2011 Report Share Posted November 25, 2011 Nie zrozumiałeś mnie nadal widzę, ale spoko. Tu chodzi o to aby samemu doszukiwać się informacji, a taka droga przez zapytanie na forum jest najłatwiejsza. Jak chcesz pogadać, napisz na PW. Otwarty jestem na wymianę informacji :wink: Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted November 25, 2011 Report Share Posted November 25, 2011 Kleju, jak myślę, że inteligent to wie - bo siedzi w tematach rekonstrukcyjnych od paru lat ;) Inna sprawa, że robił do tej pory czarną, ale naprawdę wie jak to się robi ;) Quote Link to post Share on other sites
HellMaker666 Posted November 26, 2011 Report Share Posted November 26, 2011 Dobra chłopaki, narzekaliście, że nigdzie DBAL-2A nie ma :F Więc teraz się nie pozabijajcie przy kupnie: http://allegro.pl/peq-15a-i1937893858.html :teeth: Quote Link to post Share on other sites
ZuBeR Posted November 27, 2011 Report Share Posted November 27, 2011 Cena wbija w fotel... Choć z drugiej strony, jakby zsumował wszystkie współczynniki na nią wpływające to wychodzi nawet znośnie. Niemniej, cacko niebywałe, +200 do lansu. Quote Link to post Share on other sites
Pawelo Posted November 27, 2011 Report Share Posted November 27, 2011 Niemniej, cacko niebywałe, +200 do lansu. Przeciętny airsoftowiec nie skuma że jest to warte więcej niż 2 bańki. Quote Link to post Share on other sites
Aztek Posted November 27, 2011 Report Share Posted November 27, 2011 Przeciętny airsoftowiec nie skuma że jest to warte więcej niż 2 bańki. Wszyscy i tak pomyślą, że to puszka na baterię. :wink: Quote Link to post Share on other sites
ZuBeR Posted November 27, 2011 Report Share Posted November 27, 2011 Przeciętny airsoftowiec nie skuma że jest to warte więcej niż 2 bańki. To nie jest sprzęt dla przeciętnego airsoftowca, tylko zapalonego rekonstruktora (w zasadzie to każdy reko jest zapaleńcem, więc..), ew. kogoś kto zwyczajnie potrzebuje takiego urządzenia. Quote Link to post Share on other sites
denvey Posted November 27, 2011 Report Share Posted November 27, 2011 Przeciętny airsoftowiec nie skuma że jest to warte więcej niż 2 bańki. A temat jest dla przeciętnych airsoftowców czy ludzi których interesuje rekonstrukcja JWK? Quote Link to post Share on other sites
Guest Mati13k Posted November 27, 2011 Report Share Posted November 27, 2011 Ja wam powiem tak - nie podniecajcie się jakimiś tam elementami oporządzenia czy wyposażenia, tylko uczcie się, ćwiczcie i starajcie się, żebyście np. taki DBALA2 dostali za darmo. :) Quote Link to post Share on other sites
Pawelo Posted November 27, 2011 Report Share Posted November 27, 2011 Ja wam powiem tak - nie podniecajcie się jakimiś tam elementami oporządzenia czy wyposażenia, tylko uczcie się, ćwiczcie i starajcie się, żebyście np. taki DBALA2 dostali za darmo. :) EE tam, to już łatwiej zarobić i kupić :D Quote Link to post Share on other sites
Kleju Posted November 28, 2011 Report Share Posted November 28, 2011 Cena wbija w fotel... Uwierz, cena jest dobra. Quote Link to post Share on other sites
ZuBeR Posted November 28, 2011 Report Share Posted November 28, 2011 Kleju- doczytaj resztę mojego postu :). Quote Link to post Share on other sites
Okruch Posted November 29, 2011 Report Share Posted November 29, 2011 Wszyscy i tak pomyślą, że to puszka na baterię. :wink: ...dopóki nie uderzą w nich Hellfire`y ;) Quote Link to post Share on other sites
Kleju Posted November 29, 2011 Report Share Posted November 29, 2011 Rekonstruktorzy bijcie się: http://allegro.pl/multicam-mundur-i1940514172.html dla mnie niestety za mały rozmiar :icon_cry: Quote Link to post Share on other sites
Pawelo Posted November 29, 2011 Report Share Posted November 29, 2011 http://allegro.pl/plate-carrier-sioux-qr-currahee-multicam-irr-ciras-i1953620949.html To fajniejsze. Quote Link to post Share on other sites
Kac Posted November 29, 2011 Report Share Posted November 29, 2011 (edited) O co tu się bić? Wystarczy śledzić fora i wiedzieć do kogo zagadać to i na chłopa 2m mundur się znajdzie. Plus jeszcze MIWO ma zacząć szyć z tego materiału. Edited November 29, 2011 by Kac Quote Link to post Share on other sites
Kleju Posted November 29, 2011 Report Share Posted November 29, 2011 Spoko, ja nawet wiem do kogo podbić, tylko tutaj chodzi o cenę, tymczasowo jest zjadliwa ale kto wie do ile dojdzie ta licytacja :wink: Quote Link to post Share on other sites
Azur Posted November 29, 2011 Report Share Posted November 29, 2011 http://allegro.pl/pl...1953620949.htmlTo fajniejsze. A to jeszcze fajniejsze :wink: :wink: : http://allegro.pl/beret-wojsk-specjalnych-nowy-psk-jwk-i1963593911.html Quote Link to post Share on other sites
Kac Posted December 1, 2011 Report Share Posted December 1, 2011 http://allegro.pl/plate-carrier-sioux-qr-currahee-multicam-irr-ciras-i1953620949.html To fajniejsze. Bazując na ogólnodostępnych zdjęciach to pod stylizację podejdzie, jeśli ktoś chce robić reko to powinien poczekać na model "LC" i liczyć, że nie będzie minimalnej ilości zamówienia :wink: . Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts