SirHawk Posted February 22, 2013 Report Share Posted February 22, 2013 Alexi za profanację zawodów ninjy i szpiega powinieneś dostać bana. Link to post Share on other sites
WszystkoZajęte Posted February 22, 2013 Report Share Posted February 22, 2013 Snake - Ubierasz na siebie karton i chodzisz w tym, nikt nie widzi nic dziwnego w poruszającym się kartonie. Sam Fisher - Trzy walące po gałach lampy na czole, chodzi po ciemnych pomieszczeniach. Niee, nikt tego nie widzi. Ah, gry :D Link to post Share on other sites
klamot Posted February 22, 2013 Report Share Posted February 22, 2013 Snake - Ubierasz na siebie karton i chodzisz w tym, nikt nie widzi nic dziwnego w poruszającym się kartonie. Grałeś na easy ? Link to post Share on other sites
WszystkoZajęte Posted February 22, 2013 Report Share Posted February 22, 2013 (edited) Grałeś na easy ? Nie nie, oglądałem wszystkie odcinki http://www.youtube.com/watch?v=T8Z3IALdF3k I tak jakoś mi się ciągle kojarzy ta postać z kartonem. Nie pisałem tego by obrazić tą postać :D Edited February 22, 2013 by WszystkoZajęte Link to post Share on other sites
guzio29 Posted February 22, 2013 Report Share Posted February 22, 2013 Drodzy parafianie. Wiem, że temat jest o wszystkim i o niczym (z naciskiem na to drugie :P). Niemniej jednak zachowajcie choć pozory trzymania się merytoryki. Link to post Share on other sites
Obi-Wan Posted February 23, 2013 Report Share Posted February 23, 2013 Minęły cztery lata, a wy dalej się brandzlujecie nad tym tematem. Kończ waść, wstydu oszczędź Link to post Share on other sites
klamot Posted February 23, 2013 Report Share Posted February 23, 2013 Nie nie, oglądałem wszystkie odcinki http://www.youtube.com/watch?v=T8Z3IALdF3k I tak jakoś mi się ciągle kojarzy ta postać z kartonem. Nie pisałem tego by obrazić tą postać :icon_biggrin: Zapytałem bo akurat z racji zakończenia sesji zacząłem grać w MGS III i na poziomie normal chodzenie w kartonie zwraca uwagę strażników. W tym filimiku strasznie przerysowane ale powiem szczerze że oblukam wszystkie odcinki wieczorem bo dość ciekawe. Link to post Share on other sites
guzio29 Posted February 23, 2013 Report Share Posted February 23, 2013 Dobra, bo po dobroci nie chcieliście. Link to post Share on other sites
guzio29 Posted March 9, 2013 Report Share Posted March 9, 2013 Dobra Pany. Temat otworzyłem na nowo na prośbę kolegów z obsługi. Prosił bym o nie spamowanie na temat gier PC jak to ma miejsce kilka postów wyżej. Wiem, że to temat na delikatny SPAM, ale bez przesady ;) Link to post Share on other sites
SirHawk Posted March 9, 2013 Report Share Posted March 9, 2013 Tak czy inaczej, pudła kartonowe można byłoby wykorzystać do gier w budynku. Link to post Share on other sites
Puloman Posted March 9, 2013 Report Share Posted March 9, 2013 No tak biegasz w pudle kartonowym i nikt cię nie może "zauważyć". Ciekawsze byłoby zrobienie z pudła kartonowego tarczy. Obrywasz w tarczę i jak przebiję karton,ale ty dostaniesz(tutaj chodzi mi o to że gdy kulka przejdzie na pewno na wylot) to lecisz na respawn albo czekasz na medyka :D można by wtedy kartony powlekać taśmą zbrojeniową i robić "czy przebije i zginę czy jednak się poszczęści?". A żeby nie robić z tego postu offtopu to napiszę coś z sensem do tematu. Ninja w airsofcie no cóż temat lepki, śliski i jeszcze 10 epitetów można byłoby dodać. Ale jest jedno ale jeśli by przerobić tego ninje na bardziej współczesnego al'a komandosa to może by coś poszło. (Osoby musiałaby bardzo szybko biegać i robić uniki przed kulkami :) ). W uzbrojeniu najkrótsza wersja mp5k lub scorpion i do tego 1 lub 2 hicapy na taśmie lub łączniku.Cała replika walnięta w jakąś taśmę maskującą. Mundur musiałby by być bardzo zlewający się z otoczeniem, ale też wygodny i pozwalający na szybkie ruchy i do tego ciche( być cichym trzeba się nauczyć, ale można zawsze jakieś nie szeleszczące mundury/ciuchy znaleźć). Oczywiście nóż, no to można by usunąć, ale dla klimatu można wstawić jakieś etui na nóż udo i do tego gumowy nóż. Link to post Share on other sites
zlymadafaka Posted March 9, 2013 Report Share Posted March 9, 2013 I tak zastrzeli cię gość z hajkapem za murkiem :sciana: . Nie ma co wymyślać takich nonsensów, już lepszym pomysłem jest wspomniane gdzieś wyżej bieganie bez szczególnego planu i plucie do wszystkiego co się rusza. Link to post Share on other sites
Puloman Posted March 9, 2013 Report Share Posted March 9, 2013 @zlymadafaka najlepiej to chyba wtedy będzie wzięcie 20 box'ów i lipo 11,1 do g36c lub aks-74u i biegać i pruć non-stop do każdego. Bo każdy to wróg! Link to post Share on other sites
zimasek Posted March 9, 2013 Report Share Posted March 9, 2013 @Puloman Zapomniałeś o granatach i minach Link to post Share on other sites
AeroL Posted March 9, 2013 Report Share Posted March 9, 2013 ...oraz "zakopaniu się w ziemi" z jednym midem i czekaniu aż cała czereda biorąca udział w n...........e wejdzie na uberninja który dumny i blady będzie się o........ł faktem jak to wszystkich wycioł przy pomocy swoich nadludzkich mocy... http://content.pixxy.pl/items/b/1/b1EWX7R4pT/obrazek.jpg Link to post Share on other sites
Puloman Posted March 10, 2013 Report Share Posted March 10, 2013 No oczywiście tak jak pisze AeroL. Brać saperki najlepiej dwie w łapska wykopać dół 1x1x2m czaić się zaminować 100 metrów wokół siebie podstawiać lasery itp a jak komuś uda się przedrzeć to niech załatwi go jego armia ninja ze snajpami z drzew :D Link to post Share on other sites
Ahmed Posted March 10, 2013 Report Share Posted March 10, 2013 (edited) Ninja z Indonezji :icon_smile: http://www.youtube.com/watch?v=THitKul8dMg Widać że Ninja potrafią nawet śmigać na wrotkach :icon_razz2: http://www.youtube.com/watch?v=Z4s6zFVm9qI&NR=1&feature=endscreen Edited March 10, 2013 by Ahmed Link to post Share on other sites
WszystkoZajęte Posted March 10, 2013 Report Share Posted March 10, 2013 (edited) https://www.youtube.com/watch?v=2JHQttiF90w :icon_biggrin: https://www.youtube.com/watch?v=T6Cd11EUW14 Edited March 10, 2013 by WszystkoZajęte Link to post Share on other sites
Ahmed Posted March 10, 2013 Report Share Posted March 10, 2013 Klasyk :) Jak Ninja to i honda musi być :P Link to post Share on other sites
morf420 Posted March 20, 2013 Report Share Posted March 20, 2013 Przypominam aby nie odbiegać zbytnio od tematu airsoftu... Link to post Share on other sites
guzio29 Posted March 22, 2013 Report Share Posted March 22, 2013 @morf - nie żebym się czepiał, ale cytując klasyka ... "a nie mówiłem ?! " :icon_mrgreen: Link to post Share on other sites
morf420 Posted March 22, 2013 Report Share Posted March 22, 2013 @morf - nie żebym się czepiał, ale cytując klasyka ... "a nie mówiłem ?! " :icon_mrgreen: "kacie czyń swoją powinność..." już chyba tylko to mogę powiedzieć Link to post Share on other sites
korobov Posted March 22, 2013 Report Share Posted March 22, 2013 Nie odbiegajcie od tematu. Link to post Share on other sites
Obi-Wan Posted March 22, 2013 Report Share Posted March 22, 2013 Po co ten temat jeszcze istnieje? Serio pytam Link to post Share on other sites
sledz Posted March 22, 2013 Report Share Posted March 22, 2013 Żeby można było wymieniać opinie na temat ninji w airsofcie. Link to post Share on other sites
Recommended Posts