goren Posted April 9, 2009 Report Share Posted April 9, 2009 Czy wie ktoś gdzie poza allegro i ebay można kupić mundury, kamizelki i inne graty legii cudzoziemskiej? Najlepiej oryginalne ale mogą być też dobre kopie. Będę wdzięczny za pomoc. Quote Link to post Share on other sites
Jaeger Posted April 9, 2009 Report Share Posted April 9, 2009 (edited) Na allegro się pojawiło ostatnio trochę więcej niż zwykle. Szukaj też u Vesta i w Rangershop.pl Edited April 9, 2009 by Jaeger Quote Link to post Share on other sites
KamaN Posted April 12, 2009 Report Share Posted April 12, 2009 (edited) http://www.doursoux.com/index.php?cPath=984 - calkiem niezly szpej http://www.legion-boutique.com/ - oficjalny sklep LE http://www.buyffl.com/index.shtml - Niemiecki sklep poświęcony legii Nie polecam Vesta poniewaz w wiekszosci jest to miltec (jedynie w camo CCE) Pozdrawiam Edited April 12, 2009 by KamaN Quote Link to post Share on other sites
Catch22 Posted April 12, 2009 Report Share Posted April 12, 2009 Misyjne rzeczy LE i Armee D'Terre używane w Afganistanie to obecnie mieszanka ciuchów Arkitsa i oporządzenia Eagle Industries. Generalnie "kontraktowych" francuskich rzeczy raczej nie warto kupować (chyba że kolekcjonersko) bo w większości są dosyć niepraktyczne, przestarzałe, lub po prostu relatywnie kiepskiej jakości. Quote Link to post Share on other sites
esco Posted April 12, 2009 Report Share Posted April 12, 2009 To ja wrzucę zapytanie na temat tej kurtki - czy to coś wartego uwagi, jeśli chodzi o kurtkę z GORE? http://allegro.pl/item601361564_kurtka_gor...nowa_112_l.html Quote Link to post Share on other sites
Switek69 Posted April 12, 2009 Report Share Posted April 12, 2009 Czytałem kiedyś na militaryphotos recenzję tej kurtki napisaną przez użytkownika ze Szkocji i była ona dość pozytywna. Quote Link to post Share on other sites
Jaeger Posted April 12, 2009 Report Share Posted April 12, 2009 Tyle że membrana to nie jest oryginalny gore. Więc diabli wiedzą jakie to ma parametry. Quote Link to post Share on other sites
KamaN Posted April 12, 2009 Report Share Posted April 12, 2009 Podobno niezle... Quote Link to post Share on other sites
esco Posted April 12, 2009 Report Share Posted April 12, 2009 Fajnie by było, gdyby znalazł się użytkownik. No ale trudno. W takim razie inne pytanie: jak się ma ta kurtka do hamerykańskiego gore I gen? Co będzie lepsze? Fajnie by było, gdyby znalazł się użytkownik. No ale trudno. W takim razie inne pytanie: jak się ma ta kurtka do hamerykańskiego gore I gen? Co będzie lepsze? Quote Link to post Share on other sites
Wukasz Posted April 12, 2009 Report Share Posted April 12, 2009 Temat o tej kurtce gdzieś jest bo jako posiadacz ją tam opisywałem. Quote Link to post Share on other sites
Catch22 Posted April 12, 2009 Report Share Posted April 12, 2009 Lepiej kupić orginalną II generację Amerykańską. Ta francuska nie jest zła, ale szału nie robi - warta zakupy tylko o ile jest tania >200 pln za orginał. Quote Link to post Share on other sites
petelicki Posted April 14, 2009 Report Share Posted April 14, 2009 Oddychalność raczej przeciętne więc, więc jak planujesz w niej biegać itp, to lepiej poszukać czegoś z oryginalnego gore... Quote Link to post Share on other sites
Paul Posted April 14, 2009 Report Share Posted April 14, 2009 I jak gore gen II to czasem nie kupować w PL tylko w USiA bo tam ceny stokroć atrakcyjniejsze. Quote Link to post Share on other sites
esco Posted April 14, 2009 Report Share Posted April 14, 2009 (edited) Wiem Paul, ale nie wiem czy opłaci mi się ściągać jedną kurtkę gore, szczególnie, że do weekendu majowego ją potrzebuję :) Edited April 14, 2009 by esco Quote Link to post Share on other sites
Wolf.Tns Posted April 14, 2009 Report Share Posted April 14, 2009 Gdybyś był skłonny i chętny to może dwie kurtki by się trochę bardziej opłacały ? Słowem jestem chętny też :P Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts