Medi Posted October 29, 2004 Report Share Posted October 29, 2004 czyżby nowy sklep wdarł się do naszego świata? pobieżnie przejżałem jego ofertę i wydaje mi się, że ceny są interesujące... W menu jest napisane, że niedługo pojawią się eagi, więc może być ciekawie... czy ktoś się już z nim zetknął i jakie są jego wrażenia :?: pozdro. Medic. Quote Link to post Share on other sites
mArx Posted October 30, 2004 Report Share Posted October 30, 2004 wie ktos jak w tym sklepie wybrac rozmiar np t-shirtu, rekawic itd :) bylbym wdzieczny jak by mi ktos to powiedzial :o Quote Link to post Share on other sites
EC-Black Hawk Posted October 30, 2004 Report Share Posted October 30, 2004 mArx ja tam kupiłem mundur , woodlanda kontratkowke, a rozmiar podałem w formularzu zamówienia w dopisku "Uwagi dodatkowe" czy jakoś tak ;) Ogólnie dobry i szybki kontakt, paczkę wysyłają przez PP i miałem na następny dzień u siebie. Quote Link to post Share on other sites
Abaddon Posted October 30, 2004 Report Share Posted October 30, 2004 sklepik jest naprawde wporzadku zamowilem a na drugi dzien mialem towar u siebie a co do kamizelki, mam taka sama jak dzikki i jest naprawde jak za cene 250 zlotych zajefajna i funkcjonalna normalnie bajer :] Quote Link to post Share on other sites
Maciej Posted November 3, 2004 Report Share Posted November 3, 2004 Sklep ma swój "oddział" w Poznaniu na ul. Piekary. Kupiłem u nich gogle taktyczne, które wg. strony powinny wytrzymywać strzał z AEG'a z 0.5 m. I... wytrzymuja serię ze Steyr Aug'a z 0.5 m., ale zostają ładne przebarwienia i widoczne ślady kontaktu golge-kulka. Kupiłem u nich także kolimator (39zł :) ) działa dobrze; Walthera P99, bardzo dobrze "naprawili" go na podstawie gwarancji (dali mi nowego...). Quote Link to post Share on other sites
Glauberyt Posted December 12, 2004 Report Share Posted December 12, 2004 No więc byłem wczoraj u nich w Poznaniu(a raczej nie byłem), ponieważ nie otworzyli. Tj. sobota, a piszą, że od godziny 10.00 jest otwarte... Czekałem do 10.30 i dupa... Quote Link to post Share on other sites
Robson Posted December 30, 2004 Report Share Posted December 30, 2004 dostalem swoja ETLBV.... dobra robota :) polecam ten sklep, a jaki faajny dlugopis dali firmowy !! :P Quote Link to post Share on other sites
pops Posted January 13, 2005 Report Share Posted January 13, 2005 Tydzien temu zamowilem kompas i kulki. Po pewnych perypetich okazalo sie ze nie ma kompasow.... nie moglem poprzez maila dojsc do zakonczenia sprawy, jednak moj telefon zalatwil wszystko. Ustalilem ze zamiast kompasu wezme kamizelke Wlasnie dostalem paczke :wink: W srodku byla reklamowka w ktorej znalazlem kamizelke LBV i kulki Naprawde polecam sklep :wink: Mila obsluga i towar w 2 dni :) Quote Link to post Share on other sites
Morfeusz Posted January 15, 2005 Report Share Posted January 15, 2005 Tez jestem zadowolony w ciagu 2 dni dosżła przesyłka z kombinezonem taktycznym :P w srodku reklamówka + jakies naklejeczki i co jawazniejsze KOMBINEZON Równiez polecam!! :!: Quote Link to post Share on other sites
pops Posted January 17, 2005 Report Share Posted January 17, 2005 Wlasnie doszla paczka. Sciagam papier ktorym bylo owiniete pudelko patrze......a tu pudelko po lornetce 8O Mysle "moze tak zabezpieczyli" ,otwieram ,przekopuje pianki, i sa moje Uvex I-vo. Nie bede sie powtarzal ale sklep super :wink: Quote Link to post Share on other sites
Sony Posted January 31, 2005 Report Share Posted January 31, 2005 W czasie jednej z dyskusji z ojcem postanowiliśmy zamówić dwie racje USA - MRE. Ojciec stwierdził, że w górach przyda się taki żelazny pakiet. Zamawiamy dwie sztuki - jedną na spróbowanie. :D Wieczorkiem telefon - Specshop dzwoni - i pyta się o menu : mieli do wyboru różne smaki. Qrcze jak bym pizzę na telefon zamawiał. :D :D Po dwóch dniach dzwoni listonosz - MRE przyszły. Polecam Specshop - super obsługa. Quote Link to post Share on other sites
val Posted April 9, 2005 Report Share Posted April 9, 2005 Ode mnie jak najwiekszy plus, oto dlaczego: 1) Profesjonalne podejscie do klienta, cierpliwy kontakt przez telefon, wyczerpujace, rzeczowe odpowiedzi na pytania. Sposrod calego zamowienia dwa artykuly okazaly sie niedostepne, o czym zostalem telefonicznie powiadomiony i ustalilismy dalsze kroki postepowania (zaproponowano mi wstrzymanie calej paczki i poczekanie 2 dni na dojscie towaru, albo wyslanie towaru na 2 tury). Poza tym na biezaco bylem informowany o stanie paczki (czy skompletowane, czy wyslana) Sama paczka przyszla solidnie owinieta tasma klejaca, a zawartosc byla w pudelku od....Butow Magnum Classic :wink: (same ciuchy zamawialem) 2) Jedna z lepszych ofert w sieci, konkurencyjne ceny, wyczerpujace opisy artykulow prezentowanych na stronie, promocje. Zamowilem artykuly na laczna kwote okolo 480 zl i chyba kolejne zakupy bede tam rowniez robil. Quote Link to post Share on other sites
Nebril Muner Posted April 30, 2005 Report Share Posted April 30, 2005 Ja najpierw pojechałem tam po pistolet, chciałem wziąć Socoma Marui, ale sprzedawca podsunął mi inny, (tańszy) ze zbliżonymi osiągami, pomógł dobrać szelko do kabury i wogóle bardzo tam fajnie. P jakimś czasie zamówiłem kulki - doszły bez przeszkód. Quote Link to post Share on other sites
Adams G&B Posted May 9, 2005 Report Share Posted May 9, 2005 Obsługa perfekt. jeżeli nawet cos nie mają w magazynie, na bieżąco informuja o wszystkim i wysyłaja niemal natychmiast. Quote Link to post Share on other sites
behemo(n)th Posted May 11, 2005 Report Share Posted May 11, 2005 Ja kupiłem u nich wczoraj SOCOM'a i kulki do niego. Dziś otrzymałem maila, że towar został wysłany, a przed chwilą zadzwonili ze specshopu z wiadomością, że wyślą go dopiero jutro. Na mnie robi to wrażenie solidności i zainteresowania klientem, pomimo tego opóżnienia. Quote Link to post Share on other sites
Kiwi Posted May 12, 2005 Report Share Posted May 12, 2005 WIELKI +dla panów ze SPECSHOPU. Zamawiałem u nich SPASa a kulki. Cały czas dobry kontakt, przysłali mi więcej fotek, i przesłali na własny koszt w zamian za to, że napiszę dla nich recenzję na stronę. Polecam Quote Link to post Share on other sites
Everon Posted May 13, 2005 Report Share Posted May 13, 2005 Wczoraj zamowilem helm Fritz do ASG ... pomsylalem fajna cena.. dostałem szybko maila, wplacilem na konto , za chwile odpisali ze kasa juz dotarła... i ze wysylaja tego samego dnia. Dzisiaj o 14 , listonosz zadzwonił ( wiadomo ile razy ) , otwieram Paczka jest .... Świetny Sklep , bardzo polecam Quote Link to post Share on other sites
Doomix Posted May 14, 2005 Report Share Posted May 14, 2005 Duży plus odemnie dla tego sklepu. Paczka doszła na drugi dzień bardzo dobrze zapakowana. Wszystko zostało zrealizowane błyskawicznie. POLECAM Quote Link to post Share on other sites
BossAFrOs Posted May 14, 2005 Report Share Posted May 14, 2005 Znalazłem na Necie sklep SpecShop. Po przyjrzeniu się bliżej, stwierdzam, że ich towar jest tani i dość dobrej jakości. Po przedzwonieniu do nich, zasypując ich masą przeróżnych, często głupich pytań, dokonałem wyboru. H&K Soccom firmy TM razy 3 i parę innych gadżetów. Przesyłka dotarła następnego dnia!! Po prostu mistrz!! Obsługa jest cierpliwa, odpowiedzi fachowe i wyczerpujące, a paczka jak i sam towar świetnie zabezpieczona na czas transportu!! Co do modelu Soccom firmy Tokyo Marui'a to jest to zdecydowanie jedna z najlepszych sprężyn w tym przedziale cenowym.Szczerze Polecam!! Quote Link to post Share on other sites
Kiwi Posted May 16, 2005 Report Share Posted May 16, 2005 Już umieścili na stronce moją opinię 8) I nie napisałem wcześniej-do SPASa dali 1000 kulek gratis-dosyć słabej jakości, ale zawsze się przyda. Quote Link to post Share on other sites
homik Posted May 18, 2005 Report Share Posted May 18, 2005 super sklep godzine po zlozeniu zamowienia dzwonil koles z tego sklepu i sie pytal o zamowienie, potwierdzilem a on tylko nie mamy tych kulek co pan zamawial ale sa z exela w tej samej cenie ja sie pytam czy tez w butelce sa a on tak a to moga byc ok to dobrze ja ta paczke panu dzisiaj wysylam jutro juz powinna byc. Polecam >cut< by moderator Quote Link to post Share on other sites
kluchu Posted May 19, 2005 Report Share Posted May 19, 2005 nic nie zamawialem z tego sklepu ale kuntakt jest na prawde bardzo dobry czekalem na odpowiedz okolo 3h jezeli sklep bedzie funkcjonowal jak kontakt to go polecam :) Quote Link to post Share on other sites
Black Templar Posted May 20, 2005 Report Share Posted May 20, 2005 Ja też mam pozytwne wrażenia dotyczące tego sklepu. Choć z mojego pierwszego zamówenia nic nie było :lol: , to szybki kontakt telefoniczny ze strony sklepu wyjaśniający co i jak , wysyłka kulek exela w cenie tańszych i dostawa dnia nastepnego dają wielki +. Quote Link to post Share on other sites
Deytonus Posted May 24, 2005 Report Share Posted May 24, 2005 Godzinke po zamówieniu (bez wpłaty pieniędzy) zadzwonił sprzedawca i kulturalnie poinformował mnie, że towar przeze mnie wybrany został wyprzedany i zaoferował ten sam kapelusz, który kosztuje w sklepie 39 zł za cenę 35zł. Co prawda nie skorzystałem z oferty, bo miałem tylko 3 dychy na wszystko, ale i tak plusik za troskę o klienta :) Quote Link to post Share on other sites
turntablized Posted May 31, 2005 Report Share Posted May 31, 2005 Świetna obsługa i kontakt z klientem, przed wysłaniem zamówienia które notabene zostało zrealizowane w ekspresowym tempie poinformowano mnie , że brak jest kulek 0.2g które zamówiłem i zaoferowano inne cięższe tej samej firmy w bardzo korzystnej cenie. Oprócz zamówionego sprzętu ku własnemu zaskoczeniu dostałem bardzo fajny gratis z przyczepioną karteczką z napisem "... a to taki gratis ;) ...". Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts