Gekon_1 Posted April 17, 2010 Report Share Posted April 17, 2010 Oj jak tu tak dużo osób gra w mw2 to może jakiś klan sobie załóżmy ;) Quote Link to post Share on other sites
grzechotnik Posted April 17, 2010 Report Share Posted April 17, 2010 Kiedyś to był: Ari, Apostel, Pastoreq, Mati, Grzechotnik, a teraz to tylko ja z Matim gramy. Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
Gekon_1 Posted April 17, 2010 Report Share Posted April 17, 2010 Ja też czasami gram, ale mało map jest i trochę do znudzenia na tym samym grać ;) Quote Link to post Share on other sites
PRESIDENT97 Posted May 1, 2010 Report Share Posted May 1, 2010 No cóż, dla mnie Call of Duty Modern Warfare 2 jest najlepszą grą FPP jaką miałem. MW2 ma świetną fabułę, ale bardzo mało misji w kampanii. Najbardziej spodobała mi się opcja multiplayer oraz opreracje specjalne gdzie można wykonywać misje razem z przyjacielem.Do tego świetna grafika, tylko szkoda, że tak jak w Battellfield Bad Company 2 nie ma możliwości kruszenia budynków C4 i wyrzutniami rakiet. Według Mnie ta gra jest godna polecenia. Pozdrawiam,,, :uśmiech: Quote Link to post Share on other sites
adamo5 Posted May 3, 2010 Report Share Posted May 3, 2010 No tak gra bardzo fajna...ale według mnie to nie to co call 4. Najbardziej miło wspominam właśnie tą wersję :) troche się w nią grało :). MW2 jest dobra ale z tymi serwerami to IW równo dała dupy. Przynajmniej mi sie nie podoba :( Quote Link to post Share on other sites
MisieQ Posted May 3, 2010 Report Share Posted May 3, 2010 Steam nick: michal991199 Odezwijcie się ;> Quote Link to post Share on other sites
Padre Posted May 5, 2010 Report Share Posted May 5, 2010 (edited) Na Steamie dostępne są juz te nowe tryby za 14 euro... czyli za 60 zł. Edited May 5, 2010 by Padre Quote Link to post Share on other sites
SturmFJ Posted May 6, 2010 Report Share Posted May 6, 2010 A właśnie, właśnie - ktoś już może zakupił to DLC ? Jeśli tak, to czy działa toto bezproblemowo ? Quote Link to post Share on other sites
Padre Posted May 6, 2010 Report Share Posted May 6, 2010 Działa jak całe MW2. Choć wydaje mi się że zauważyłem częstsze wyrzucanie serwera w trakcie gry, co może być stresujące, gdy masz fajna liczbę punktów i Cię wyrzuca. Dostępne jest te 5 map, te nowe całkiem niezłe, fajnie się gra na starych z jedynki. Jedyna różnica jest taka że nie możesz sobie wybrać TDM lub Znajdź i zniszcz, tylko te tryby pojawiają się losowo. Quote Link to post Share on other sites
SturmFJ Posted May 6, 2010 Report Share Posted May 6, 2010 Ok, thx za info. Quote Link to post Share on other sites
Gekon_1 Posted May 12, 2010 Report Share Posted May 12, 2010 Takie pytanie mam. Czy cały soundtrack do mw2 jest wykonywany przez Hans Zimmera ? PS: Dobija mnie to jak wybucha EMP i ruski się drą "enemy EMP electric are down!" :D Quote Link to post Share on other sites
grzechotnik Posted May 12, 2010 Report Share Posted May 12, 2010 (edited) Takie pytanie mam. Czy cały soundtrack do mw2 jest wykonywany przez Hans Zimmera ? PS: Dobija mnie to jak wybucha EMP i ruski się drą "enemy EMP electric are down!" :D Electronics... Polecam :mrgreen: . PS: Ale generalnie Hans Zimmer to jest gość. Soundtracki jego są najlepsze. Pozdrawiam. Edited May 12, 2010 by grzechotnik Quote Link to post Share on other sites
Gekon_1 Posted May 12, 2010 Report Share Posted May 12, 2010 Mój błąd :P Filmik oczywiście wymiata. Najlepsza 9 minuta :D Quote Link to post Share on other sites
grzechotnik Posted May 12, 2010 Report Share Posted May 12, 2010 (edited) Nie, 8:32 i dalej 8) . Teraz tak: czy cena DLC spadnie? Jest szanse, że będzie kiedyś darmowe? No i głupi patent, że nie można trybów wybierać. Pozdrawiam. PS: http://www.youtube.com/watch?v=A3GgxMwndDA&feature=fvw Też padłem ze śmiechu: Working at burger town :wink: 2:50 Edited May 12, 2010 by grzechotnik Quote Link to post Share on other sites
Gekon_1 Posted May 12, 2010 Report Share Posted May 12, 2010 Wersja single 8) Quote Link to post Share on other sites
Trapez Posted June 10, 2010 Report Share Posted June 10, 2010 Ktoś zamierza zainwestować w następny DLC? :) Jak dla mnie mapki wyglądają ciekawie, szczególnie ta w opuszczonym wesołym miasteczku ale w sumie wiele to frajdy nie wnosi. Jakby dodali kilka nowszych broni jak G36 czy M416/417 to by było ciekawiej moim zdaniem. Quote Link to post Share on other sites
grzechotnik Posted June 12, 2010 Report Share Posted June 12, 2010 A co to M416? Nowy DLC? Tia... Powiedzmy, że to DLC z 5000 osób kupi i można sobie policzyć ile zarabiają... Część druga naszych fanatyków MW2 ;). Quote Link to post Share on other sites
LeslawQ Posted June 23, 2010 Report Share Posted June 23, 2010 W II już idzie zauważyć, że używali replik ASG<w jednym miejscu pojawia się kałach Specnaz Beta> Quote Link to post Share on other sites
SturmFJ Posted July 1, 2010 Report Share Posted July 1, 2010 Ktoś chętny na operacje specjalne (do wyzwania) ? Jak tak, to pisać na PW. Quote Link to post Share on other sites
Un4rm3D Posted July 8, 2010 Report Share Posted July 8, 2010 Ja mogę w sumie operacje jakieś zrobić, ale szczerze to multi BFBC2 bije na głowę multi MW2. Płatne DLC do tego :/, a z tych map co są w podstawce, to tylko lotnisko jest w miarę fajne. Quote Link to post Share on other sites
Trapez Posted July 8, 2010 Report Share Posted July 8, 2010 Uległem i zakupiłem nowe DLC :) Na szczęście nie jest to kasa zmarnowana, bo wg mnie mapki są niezłe, szczególnie Carnival czyli zapuszczone wesołe miasteczko. Wątpię aby jacyś utalentowani zapaleńcy za darmo zrobili coś co by choć trochę się zbliżało do takiej jakości. Jak na razie tak jak poprzednio mamy mieszankę trybów na tych mapkach oraz osobno hardcore. Duuużo kryjówek gdzie mogą się chować kamperzy, ale mając FMJ w giwerze skutecznie można sobie z tym radzić. Quote Link to post Share on other sites
APOSTEL Posted July 8, 2010 Report Share Posted July 8, 2010 Sam chyba się zdecyduję na te dlc bo miałem kasę odłożona na MOH. Quote Link to post Share on other sites
aciepk Posted July 21, 2010 Report Share Posted July 21, 2010 (edited) Wydaje mi się, że warto przeczytać: http://www.benchmark.pl/aktualnosci/Abonam...zej.-29950.html Nie chcę atakować samego MW2, ale niezbyt mi się podoba to, że najpierw muszę zapłacić 150 złotych za grę i niemalże stówę za dodatkowe mapy (zrozumiałbym gdyby to było całe mnóstwo map albo booster packi takie jak te do BF2, ale raptem kilka map z czego część to rimejki z poprzedniej części?) to jeszcze miałbym płacić za możliwość grania w sieci? Ja rozumiem płacić, za granie w taką produkcję jak WoW (lub jakiekolwiek inne MMORPG), ale za rypankę jaką jest MW2 (jeszcze w przypadku wersji PC z tym całym IWnetem)? Ludziom z Activision się totalnie w du(...) poprzewracało... A co reszta graczy o tym sądzi? Edited July 21, 2010 by aciepk Quote Link to post Share on other sites
Gekon_1 Posted July 21, 2010 Report Share Posted July 21, 2010 Ehhh nie ma się co dziwić. Activision tylko potrafi kasę wyłudzić od ludzi, ale serwerów dedykowanych to nie zrobią. Według mnie lepiej pakować w gościa ten cały magazynek i grać w bad company 2 ;) Quote Link to post Share on other sites
aciepk Posted July 21, 2010 Report Share Posted July 21, 2010 Jakby każdy posiadacz wersji PC miał zapłacić kolejne 150 złociszy za dedyki to by zrobili :-F Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts