dakota73 Posted February 15, 2010 Report Share Posted February 15, 2010 (edited) Pierwsze zamówienie za mną. Wszystko na piątkę. Sklep godny polecenia. Edited February 15, 2010 by dakota73 Quote Link to post Share on other sites
Dudek Javny Posted February 25, 2010 Report Share Posted February 25, 2010 Replika zamówiona we wtorek już dziś cieszy moje oko. Szybka wysyłka, bardzo dobry kontakt ze sklepem. Same plusy! Quote Link to post Share on other sites
Ksieciu Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 Złożyłem drobne zamówienie a zostałem obsłużony jakbym kontener CTW kupował.Sklep godny polecenia. Quote Link to post Share on other sites
TBM Posted March 30, 2010 Report Share Posted March 30, 2010 Pogratulować szybkości dostawy i solidnego zabezpieczenia paczki. Jedyny minus to taki że PMagi nie pasują do repliki ale to dlatego ze body hk jest inaczej ścięte więc wam wybaczam ;] Bardzo pozytywne zakupy. Quote Link to post Share on other sites
seger Posted April 6, 2010 Report Share Posted April 6, 2010 nie wiem, napisałem maila 28.03.2010. do dzis zero odp. szkoda, plecak kupiony gdzie indziej. Quote Link to post Share on other sites
painball Posted June 18, 2010 Report Share Posted June 18, 2010 Nowa jakość na Polskim rynku ;-) Oczekiwałem u Coyote'ów na dostawę KWA. Choć termin dostawy niemiłosiernie się przedłużał, Panowie ostatecznie wywiązali się z realizacją zamówienia w czasie. Zawsze dobry kontakt, krótko, konkretnie i na temat - to co lubię ;-) Niestety, replika przyszła do mnie z wadą - hopek nie kręcił. Gdy wydaję się 1,5 koła w sklepie to oczekuje się od sklepu, że przestrzeli replikę w celu sprawdzenia sprawności technicznej. Jednak sam producent zaleca "wywalić" ten 1tyś. kompozytu, żeby hop up zaczął ładnie działać - tak więc zrobiłem. W moim przypadku nie pomogło. Telefon do sklepu, przez telefon wystawiono wstępną diagnozę, poproszono mnie o zgłoszenie reklamacji w systemie RMA i wysłanie repliki na serwis. Ino tak zrobiłem. Zgłosiłem w poniedziałek wieczorem, paczkę nadałem na poczcie w wtorek rano... I niespodzianka. Telefon od CASG w południe. Pan Max (serdecznie pozdrawiam) poinformował mnie, że część replik ma tę samą wadę i usterkę mogę usunąć sam nie naruszając gwarancji, a gdy coś mi się nie uda, bądź coś URWĘ (! :lol: ) to mogę odesłać replikę na gwarancję i się tym zajmą jak należy ;-) 10 VI - złożenie zamówienia 11 VI - replika u mnie 12 VI - sprawdzenie repliki "w polu" 14 VI - zgłoszenie reklamacyjne 15 VI - nadanie paczki i zawrócenie je na poczcie po telefonie ze sklepu :roll: 17 VI - replika sprawna (100% stock) i nadal na gwarancji Kontakt e-mailowy jak i telefoniczny wzorowy. Obsługa klienta bardzo dobra. Panowie! Więcej części z różnych kategorii cenowych, bo zakupy muszę robić u konkurencji! :lol: Do następnego. Quote Link to post Share on other sites
kubicz1993 Posted June 22, 2010 Report Share Posted June 22, 2010 co tu mowic sklep jest wzorowy. Zamowilem akumulator 9,6v na nastepny dzien mialem go juz w domu. Polecam coyotow;) Quote Link to post Share on other sites
kabel123 Posted June 23, 2010 Report Share Posted June 23, 2010 Sklep naprawdę godny polecenia. Post nieużyteczny! Napisałbyś dlaczego ! To forum to nie allegro gdzie się wystawia komentarze...Szmer. Quote Link to post Share on other sites
Sabretooth Posted June 29, 2010 Report Share Posted June 29, 2010 (edited) Sklep jest naprawdę godny polecenia :uśmiech: . Miła, fachowa i komunikatywna obsługa, która zrobi wszystko, aby klient był zadowolony to prawdziwy skarb. Już nie po raz pierwszy robię u nich zakupy i jestem pewien, że nie ostatni. Wielki wybór oporządzenia, bezproblemowy kontakt, błyskawiczna odpowiedź na maile (co w dzisiejszych czasach jest naprawdę rzadkością). Nie zrazili się nawet wtedy, gdy po zamówieniu repliki, tuż przed jej zapakowaniem poprosiłem o jej custom'izację i dobranie odpowiedniej baterii (co u innych skutkowało by wybuchem aorty :-F ). Usługę wykonali sprawnie i szybko. Jestem w pełni zadowolony z ich sposobu prowadzenia działalności i podejścia do klienta, bez względu na to jakim by on marudą nie był i z jakimi pomysłami by nie wyskoczył. Zawsze zwarci i gotowi, aby dostarczyć najlepszy towar i zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług. Tak trzymać ;-) . Gorąco polecam ten sklep wszystkim maniakom- zarówno nowym, jak i weteranom. Nie zawiedziecie się. Edited June 29, 2010 by Sabertooth Quote Link to post Share on other sites
luk993 Posted July 7, 2010 Report Share Posted July 7, 2010 Pełen profesjonalizm, zaczynając od doradztwa po przez realizację i dostawę. Goście wiedzą o czym mówią i co robią. Warto ich naśladować. Gorąco polecam. Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
jediwolf Posted July 15, 2010 Report Share Posted July 15, 2010 Moim zdaniem najlepszy sklep asg w Polsce. Może nie mają góry towaru, ale przynajmniej 85% jest na stanie. Dodatkowo części tylko dobrych i sprawdzonych firm (nie jakiś szit).Sklep ciągle się rozwija. Gazowe karabinki Inokatsu, elektryki KWA. Coś pięknego. Jednak jak ktoś w Polsce chce, to nawet my możemy mieć możliwość zakupienia sprzętu z najwyższych półek. Przesyłka jak zawsze mega szybka. 1 dzień i paczka/i u mnie. Znakomity kontakt. Wadą mogą być wysokie ceny. Ale decydując się na szpej z najwyższych półek trzeba liczyć się z kosztami. Quote Link to post Share on other sites
Valko Posted July 23, 2010 Report Share Posted July 23, 2010 Po dłuższych poszukiwaniach magazynków w końcu ... są u Coyotów. No i znowy zastanawianie się jaki to sklep. Czy szybko ksiegują wpłatę i kiedy wysyłają itp, itd. Zatem rejestracja, szybkka wpłata - 22.07.2010 i ... 23.07.2010 rano telefon do kuriera z UPSu: ,, Zostaw proszę przesyłkę w sortowni, będę przejazdem to sobie odbiorę ..." Sklep w pełni profesjonalny. Bez zwłoki księgują, wysyłają i otrzymujesz powiadomienie z numerem listu przewozowego. Nikt nie zwleka nikt nie czeka - rewelacja. Quote Link to post Share on other sites
Nor87 Posted August 13, 2010 Report Share Posted August 13, 2010 (edited) Zamówiłem późnym wieczorem 11.08.87 dwie pary nakolanników Alta. Następnego dnia rankiem przekazane kurierowi i wysłane, dzisiaj 13.08 już są, przed chwila je odebrałem. Przesyłka zapakowana bardzo dobrze. Pełny profesjonalizm ze strony firmy Coyote ASG. Doskonały kontakt, doskonale podejście do klienta. Na bieżąco bylem droga mailowa informowany o stanie mojego zamówienia. Polecam w 100%, na pewno jeszcze wiele rzeczy tam zakupie! Edited August 13, 2010 by Nor87 Quote Link to post Share on other sites
Mimrod Posted August 20, 2010 Report Share Posted August 20, 2010 U mnie dokładnie taka sama sytuacja jak u poprzednika. Miła, fachowa obsługa, świetny kontakt, expresowa wysyłka, towar pancernie zapakowany, a każdy produkt z osobna w idealnym stanie. Gorąco polecam panów z CASG'ie ;-) Quote Link to post Share on other sites
pucus Posted August 26, 2010 Report Share Posted August 26, 2010 Sklep godny Polecania, wszystko profesjonalnie , do skalpu mam 1,5km dużo tam kupuję i nigdy się nie zawiodłem gdy nie jestem pewien zakupu, profesjonalnie mi doradzą . Kupiłem replikę KWA zanim powiedziałem ze ją biorę już przestrzelaliśmy na ulicy i na chrono . Ogólnie naprawdę fajny sklep , cieszy mnie to ze poszerzają swój asortyment ;] Na pewno będę tam robił zakupy i polecał ten sklep innym maniakom bo prowadzący ten sklep zasłużyli sobie na to . Pozdrawiam i polecam Pucek ! Mam nadzieję że "na ulicy" to gdzieś u Ciebie za domem jednorodzinnym. Z naszymi zabawkami nie wychodzi się na ulicę ! Szmer. Quote Link to post Share on other sites
LogaN Posted September 22, 2010 Report Share Posted September 22, 2010 Również przyłączam się do jakże pozytywnych opinii o tym sklepie ;). Ostatnio robiłem tam zamówienie po raz pierwszy i wszystko przebiegło wzorowo: Niedziela - składam zamówienie Poniedziałek - po południu zrobiłem przelew Wtorek - towar wysłany Środa - kurier puka do drzwi. Czyli bez żadnych przestojów, sprawnie, profesjonalnie - wielki + dla sklepu! Mają nowego klienta :). Pozdrawiam! Quote Link to post Share on other sites
guciozdw Posted October 19, 2010 Report Share Posted October 19, 2010 Ja jestem w 100% zadowolony. Zamówiłem książkę i na drugi dzień już była. Następny nowy klient. ; ) Quote Link to post Share on other sites
Rent Posted October 24, 2010 Report Share Posted October 24, 2010 Również jak poprzednicy wielki plus i mają następnego klienta. Quote Link to post Share on other sites
rogalov Posted November 4, 2010 Report Share Posted November 4, 2010 W moim przypadku sytuacja wyglądała nieco inaczej. Zamawiałem gumkę Promka fioletowego który miał status "dostępny". Po 24h dzwoni do mnie pracownik sklepu który mówi mi że nie posiadają tej gumki. Twierdził że pracownik zapomniał odhaczyć towar jako niedostępny. Jednakże sklep POLECAM ponieważ osobiście zadzwonili do mnie i mówiąc jaka jest sytuacja a nie jak zwykle bywa przez e-mail. Szczerze polecam. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Kocur666 Posted November 17, 2010 Report Share Posted November 17, 2010 Zamowienie o 10 w poniedzialek. O 13 Zrealizowane, o 16 Wyslane. Nastepnego dnia o 11 w domu. Zdecydowanie polecam - bardzo szybka obsluga. Quote Link to post Share on other sites
stalk3r Posted December 3, 2010 Report Share Posted December 3, 2010 100% satysfakcji. Szybka i profesionalna obsluga. Dostawa w ciagu okolo 48h. Towar pierwsza klasa. POLECAM! Quote Link to post Share on other sites
kosmi Posted December 16, 2010 Report Share Posted December 16, 2010 Wczoraj przyszło moje pierwsze zamówienie ze sklepu Coyote ASG. Paczka pięknie zabezpieczona, towar pierwszej klasy, szybka realizacja, czyli pełne zadowolenie. Niesamowity kontakt z klientem jest na prawdę ogromnym plusem. Mogę polecić każdemu z czystym sumieniem. Taką profesjonalną współpracą zyskaliście już kolejnego klienta. Pozdrawiam. ;] Quote Link to post Share on other sites
c4mper Posted January 24, 2011 Report Share Posted January 24, 2011 Absolutnie bez pudła, chłopaki starają się aż miło (!!!)....ciągły kontakt telefoniczny, dokładnie wiesz na jakim etapie jest serwis twojej repliki, pomagają w wyborach dostosowując ofertę do potrzeb i wiedzy klienta, w sklepie dynamicznie rozwija się ekspozycja .... polecam gorąco (!) .... Quote Link to post Share on other sites
miked Posted January 28, 2011 Report Share Posted January 28, 2011 Potwierdzam, po ostatnich doświadczeniach z innymi sklepami, muszę powiedzieć że, poziom obsługi i kontakt jest na niesamowitym poziomie. Nie ma burczenia że coś nie pasuje, rzeczowa odpowiedź na pytania. BRAVO!!!. Quote Link to post Share on other sites
_Iceman_ Posted January 30, 2011 Report Share Posted January 30, 2011 Profesjonaliści. Szkoda, że teraz taka pustka na wyposażeniu. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts