Alexanderexis Posted October 15, 2014 Report Share Posted October 15, 2014 Jeśli masz do wyboru między TM i innymi, to nie wiem nad czym się zastanawiać. Szczególnie jeśli to jest hi capa lub jej klon, gdzie części jest od cholery. Quote Link to post Share on other sites
Highlander Posted October 15, 2014 Report Share Posted October 15, 2014 Zgodzę się z przedmówcami niestety z jednym i z drugim:). Miałem Siga KWA full metal, oznaczenia i git i piękny wypas i strzelał też ładnie ale sprzedałem go niedawno na bazarku własnie...Czemu? bo części zero. A do hi capy od TM stocka się nie umywał nawet z zasięgiem, mocą, celnością, awaryjnością i ... tylko tyle że full metal. Mam teraz Siga TM z konwersją Guardera i nie dość że ładny to strzela jak marzenie, i części do wymiany do wyboru koloru, już mam na całą zimę zaplanowaną zabawę i różne przeróbki. Więc ja osobiście wole TM :) Quote Link to post Share on other sites
Mixon Posted October 19, 2014 Report Share Posted October 19, 2014 Części zapasowe to duży plus, ale z drugiej strony mam już jedną Hi-Capę (WE, bo WE, ale w środku już niewiele z niego zostało, a na zewnątrz już też wiele ubywa), no i ten dżentelmen poniżej dzierży to, co rysowałem potem w każdym zeszycie od podstawówki. No i wiecie... kusi. Niemniej dzięki za opinie. Quote Link to post Share on other sites
bili79 Posted March 19, 2016 Report Share Posted March 19, 2016 zagląda tu ktoś jeszcze kupiłem hi cape 5.1 i chciałbym w niej wymienić pare części od czego zacząć Quote Link to post Share on other sites
Ralis Posted November 6, 2016 Report Share Posted November 6, 2016 Cześć.Czy HI-CAPA 5.1 występuje w co2? Quote Link to post Share on other sites
Mixon Posted November 6, 2016 Report Share Posted November 6, 2016 Jest Hi Capa KJWorks i są magazynki na CO2. Ale do TMki bym go nie pakował, jeśli nie chcesz zbyt szybko wymieniać zamka. Quote Link to post Share on other sites
SCRUBBY Posted March 28, 2017 Report Share Posted March 28, 2017 Cześć, Namierzyłem taki wynalazek (jak dla mnie) jak: aluminiowy podajnik (muzzle) firmy UAC do naszych Hi-Capa . Czy ktoś już się zaopatrzył w takie rozwiązanie? Pytam praktyków, bo swoją teorię juz mam ;-) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts