Bednorz Posted July 26, 2009 Author Report Share Posted July 26, 2009 Dzięki za radę, popytam się trochę. Co do stronki, to byłem na wakacjach i wróciłem dopiero wczoraj, dodałem też filmik nadesłany przez Granata91, tak więc stronka działa, a w najbliższe przyszłości dojdzie chyba jeszcze trochę materiałów :uśmiech: Quote Link to post Share on other sites
Mamlas Posted July 26, 2009 Report Share Posted July 26, 2009 Granat dostał już ode mnie grafikę do filmu promocyjnego, także teraz tylko czekać pozostało :D Quote Link to post Share on other sites
granat91 Posted July 27, 2009 Report Share Posted July 27, 2009 Film pojawi się najpóźniej 12-13 sierpnia Jak dobrze pójdzie to będzie 6sierpnia (na 45%) Quote Link to post Share on other sites
Kapsell Posted July 30, 2009 Report Share Posted July 30, 2009 Wielkie brawa dla twórców tej strony (ASGtube) bardzo dobry pomysł z tym był! Quote Link to post Share on other sites
granat91 Posted July 30, 2009 Report Share Posted July 30, 2009 nie był tylko jest :P Quote Link to post Share on other sites
Bednorz Posted July 31, 2009 Author Report Share Posted July 31, 2009 Jest, jest :wink: Co prawda filmików ostatnio nie przybywa, ale staramy się, aby tak się stało (w ciągu ostatnich dni napisałem całkiem sporo maili do różnych teamów i czekam na odpowiedzi) Quote Link to post Share on other sites
Mamlas Posted July 31, 2009 Report Share Posted July 31, 2009 Bebolot witam ;) Ten buttonik w podpisie, to niezły pomysł. Najlepiej było by, gdyby jak najwięcej osób miało taki w podpisie, co by stronkę odwiedzili także ci, którzy do tego tematu nie zajżeli. Co wy na to? Quote Link to post Share on other sites
grzechotnik Posted July 31, 2009 Report Share Posted July 31, 2009 http://www.youtube.com/user/scoutthedoggie?blend=1&ob=4 - o coś takiego chodzi? Dobry pomysł z tym guzikiem w sygnie, chociaż trzeba zmienić stronkę, zwłaszcza tło. Tak to zajeżdża wymiocinami i mdłością. Ale pomysł dobry ;) Pozdrawiam serdecznie, grzechotnik Quote Link to post Share on other sites
Regdorn Posted July 31, 2009 Report Share Posted July 31, 2009 Tylko owy buttonik nie pozwoli już nic innego zamieścić, czego niektórzy mogą nie zdzierżyć ;) Quote Link to post Share on other sites
Mamlas Posted July 31, 2009 Report Share Posted July 31, 2009 (edited) Uuhh, rzeczywiście. :F Trzeba będzie zrobić osobny, mniejszy. Czekam na propozycje na gg. Co do tła - Niech inni się wyowiedzą, jeśli będzie dużo głosów za tym, żeby zmienić, zrobię nowe i zobaczymy. Jeszcze jedno: Dziś po południu wyjeżdzam na 2-3dni, więc na razie nic nowego nie zrobię, ale jak tylko wrócę, to zabiorę się za robotę(o ile coś do zrobienia będzie oczywiście.) Edited July 31, 2009 by Mamlas Quote Link to post Share on other sites
Bednorz Posted July 31, 2009 Author Report Share Posted July 31, 2009 Faktycznie, potem nie pozostanie raczej zbyt dużo miejsca :???: Ale jakby ktoś mimo wszystko chciał taki sobie ustawić to dałem na asgtube podstronę "Promocja strony" i jest tam kod, jaki każdy może skopiować i ustawić jako podpis na forum. Quote Link to post Share on other sites
granat91 Posted July 31, 2009 Report Share Posted July 31, 2009 (edited) Fajna sprawa z tym logo taki ala userbar (czy jakoś tak) Co do tła hmmm - to sprawa gustu, mi się podoba Fakt faktem www nie wygląda jak jakaś wielka firma na cały świat (youtube i inne pokrewne) ale nie przesadzajmy. Mamy właśne youtube i to się liczy Tak się zastanawiam czy za jakiś miesiąc nie stworzyć forum asgtube gdzie można bedize pogadać o strzelankach, replikach no i oczywiście pochwalić się własnymi sztuczkami jak kto tworzy filmy Co sądzisz o tym Bebolot? Edited July 31, 2009 by granat91 Quote Link to post Share on other sites
Bednorz Posted August 1, 2009 Author Report Share Posted August 1, 2009 Widzę, że masz nowy podpis :uśmiech: Co do forum, to myślę, że z czasem się przyda, ale na razie w sumie nie jest jeszcze potrzebne. Ale kto wie co będzie za ten miesiąc ;-) Quote Link to post Share on other sites
Darg Posted August 1, 2009 Report Share Posted August 1, 2009 Bebolot, mogę wykonać ASGtubowy userbar, napisałem ci PW w tej sprawie. Quote Link to post Share on other sites
grzechotnik Posted August 1, 2009 Report Share Posted August 1, 2009 No i jeszcze czy ta strona ma być z założenia czymś takim: http://www.youtube.com/user/GunFirepl ? No i bym zainwestował w jakaś Full HD kamerę, jeżeli chcecie myśleć o tym na poważnie... Pozdrawiam serdecznie, grzechotnik Quote Link to post Share on other sites
Bednorz Posted August 1, 2009 Author Report Share Posted August 1, 2009 Darg: odpowiadam na PW grzechotnik: na razie nie wybiegam daleko w przyszłość, czas pokaże co z tego wyjdzie, chociaż ambicje oczywiście zawsze są wielkie :-P Co do filmów HD, to trzeba by chyba stworzyć osobny dział, gdzie byłyby do ściągnięcia, bo nie wyobrażam sobie oglądać takiego materiału na stronie (raz jakość była by słabsza, dwa długi okres ładowania). Ale pomysł ciekawy 8-) Quote Link to post Share on other sites
grzechotnik Posted August 1, 2009 Report Share Posted August 1, 2009 W sensie z tymi filmikami, to bym zrobił taki motyw jak tu: http://www.mechbox.com/ ;) Pozdrawiam serdecznie, grzechotnik Quote Link to post Share on other sites
Bednorz Posted August 1, 2009 Author Report Share Posted August 1, 2009 Tak, to by chyba w takim przypadku najlepsze: 2 wersje filmiku. Wystarczyłoby dać obok tego do otwarcia na stronce przycisk HD i było by OK. Dzięki za pomysł i link :uśmiech: Quote Link to post Share on other sites
DaroASG Posted August 1, 2009 Report Share Posted August 1, 2009 Uważam, że dobrze jest tak jak teraz i na razie tak zostawić a bardziej się skupić na powiększaniu stronki o nowe filmiki (a widzę, że są już coraz to nowe - z czego jestem bardzo zadowolony). Dopieszczaniem można się zająć kiedyś indziej. Pozdrawiam. P.S. Była też mowa o tle strony - nie jest takie złe - ale na ten moment sądzę, że lepszego i tak nie będzie. Quote Link to post Share on other sites
grzechotnik Posted August 1, 2009 Report Share Posted August 1, 2009 Albo takie coś: ;) Pozdrawiam serdecznie, grzechotnik Quote Link to post Share on other sites
Bednorz Posted August 1, 2009 Author Report Share Posted August 1, 2009 (edited) Grzechotnik: co prawda stronka długo się ładuje, ale efekt jest naprawdę świetny 8-) DaroASG: widzę, że przybywa podpisów z asgtube :uśmiech: Edited August 1, 2009 by bebolot Quote Link to post Share on other sites
grzechotnik Posted August 1, 2009 Report Share Posted August 1, 2009 Taka mała sugestia, zmniejszył bym odstępy między filmikami no i przede wszystkim tło, chociaż daj inne na chwilę to zobaczymy czy lepiej czy nie. Pozdrawiam serdecznie, grzechotnik Quote Link to post Share on other sites
Bednorz Posted August 1, 2009 Author Report Share Posted August 1, 2009 Trochę zmniejszyłem te odstępy (nie za dużo), a co do tła, to obecne pochodzi stąd: http://www.military-myspace-layouts.com i ewentualne inne też można by stąd wziąć (są to darmowe tła i ich użycie jest legalne). Można by też zrobić tak jak jest na forach, to znaczy było by kilka różnych teł i każdy mógłby wybrać, jakie chce mieć. Co o tym myślicie? Quote Link to post Share on other sites
grzechotnik Posted August 1, 2009 Report Share Posted August 1, 2009 Myślę, że dobry pomysł z tłami. Ale chodziło mi o odstępy w poziomie... http://www.military-myspace-layouts.com/my...youts/Soldiers/ Weź coś z tych, zobaczymy, bo ten jest naprawdę kiepski ;) Pozdrawiam serdecznie, grzechotnik Quote Link to post Share on other sites
granat91 Posted August 1, 2009 Report Share Posted August 1, 2009 Nie no nie czepiajmy się aż tak bardzo Odstępy od filmów są moim zdaniem ok Moje oko potrafi rozpoznać jeden film od drugiego więc chyba źle nie jest :P Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts