Kangur_AU Posted August 12, 2009 Report Share Posted August 12, 2009 Witam, Mam nadzieje że moderatorzy wybaczą osobny temat, ale myślę że w ten sposób dyskusja będzie bardziej przejrzysta. Pytanie: Czy interesuje Was CZARNY Kaliber 93? Czyli linia prostego oporządzenia, tak jak K93, tylko że w kolorze czarnym, o zabarwieniu CQB (szybkie ładownice, na gumach etc etc), bazująca na K93 Bardzo proszę o proste odpowiedzi Tak / Nie Pozdrawiam serdecznie K. Link to post Share on other sites
zolzemon Posted August 12, 2009 Report Share Posted August 12, 2009 Jeśli mogę coś od siebie. Chyba bardziej popularna byłaby linia w kolorze oliwkowym. Moderatora proszę o usunięcie posta gdy zostanie przeczytany przez Kangura. Link to post Share on other sites
Kangur_AU Posted August 12, 2009 Author Report Share Posted August 12, 2009 Jeśli mogę coś od siebie. Chyba bardziej popularna byłaby linia w kolorze oliwkowym. Moderatora proszę o usunięcie posta gdy zostanie przeczytany przez Kangura. dzięki za info, nie chodzi na tym etapie o uniwersalnośc, tylko o stwierdzenie czy jest potrzeba na taki wynalazek. Dzięki za udział w ankiecie. K. Link to post Share on other sites
PeePee Posted August 12, 2009 Report Share Posted August 12, 2009 W PL jest bardzo niewielu ersoftowych czarnuchów. Nie sprzeda się. Link to post Share on other sites
Errhile Posted August 12, 2009 Report Share Posted August 12, 2009 Zagłosowałem na "nie", bo miało być czarne. Gdyby było oliwkowe, to... można by rozważyć. Link to post Share on other sites
grzechotnik Posted August 12, 2009 Report Share Posted August 12, 2009 Przecież jest wersja oliwkowa kamizelki Oo... Mi by chodziło, o ładownice w olive takie jak kamizelki [takie jak do CQB na rzepy i gumy]. Pozdrawiam serdecznie, grzechotnik Link to post Share on other sites
arend Posted August 12, 2009 Report Share Posted August 12, 2009 głos na nie ale interesuje mnie taki zestaw w kolorze (co ciekawe) czerwonym Link to post Share on other sites
Ari Posted August 12, 2009 Report Share Posted August 12, 2009 W Multicam :-F Link to post Share on other sites
Dudek Javny Posted August 12, 2009 Report Share Posted August 12, 2009 Ari, dobrze gadasz! Multi byłby ciekawy :D Link to post Share on other sites
Looc Posted August 12, 2009 Report Share Posted August 12, 2009 Tak na logike nazwy to czarne już nie będzie kaliber 93 ;] tylko kaliber czarny. Link to post Share on other sites
Wukasz Posted August 13, 2009 Report Share Posted August 13, 2009 hmmm a ja myślałem, że to naszej kochanej niedoinwestowanej Policji się trzeba pytać a nie bandy dzieciarni. W końcu prawdopodobnie produkt nie będzie przeznaczony dla nas (analogia do Kalibru 93 - dla wojska, czarny - dla policji). Niestety nie gra mi w tej koncepcji cała gama dystrybutorów w postaci sklepów z zabawkami dla dużych chłopców i kopiami Made in PRC. Wujku Kangurze, jak to jest, airsofciarze dają zarobić czy nie? Link to post Share on other sites
Catch22 Posted August 13, 2009 Report Share Posted August 13, 2009 I car się po kopiejkę schyli... Co wy się do Kangurskiego przyp... niech sobie robi co chce - to wolny kraj. Nie widzę sprzeczności pomiędzy ofertą przetargową dla instytucji a rzeczami dostępnymi COTS. Link to post Share on other sites
Foka Posted August 13, 2009 Report Share Posted August 13, 2009 Wujku Kangurze, jak to jest, airsofciarze dają zarobić czy nie?Znaczy się ofertę dla paintballistów też trzeba wycofać bo jest niekoszerna? Link to post Share on other sites
Wukasz Posted August 13, 2009 Report Share Posted August 13, 2009 A co wy ze mnie czepialskiego robicie? Ja się czepiam? Ja się podśmiechuję tylko ... Bo nie ma to jak lans. Działa i w airsofcie i w biznesie ;) Link to post Share on other sites
Kangur_AU Posted August 13, 2009 Author Report Share Posted August 13, 2009 Sorry, ale to nie moja firma się obrażała niedawno na "środowisko" ASG. Obawiam się że Kolega pomylił wątki. Skąd taki pomysł w ogóle? Sprzedajemy do super-tajnych-jednostek-morderców-żółwi, sprzedajemy do jednostek żółwi i do ludzi udających morderców żółwi. Każdy jest klientem i drzwi SPECOPS są tak samo otwarte dla ludzi strzelających ostrą amunicją jak i taką z farbą tudzież kalibru 6mm. Oczywiście, grupa klientów MON / MSWiA ma najwięcej do powiedzenia, to chyba nikogo nie zdziwi - to jest nasz rynek docelowy. Zresztą, jakie to ma dla Klienta znaczenie kto jest moim rynkiem docelowym? Jak chcesz coś kupić zapraszam, jak nie chcesz to trudno, ja przecież nie nalegam. Macie tutaj dość wyjątkową możliwość bezpośredniej komunikacji z producentami (dotyczy to wszystkich Firm obecnych na WMASG) i niestety widzę że niewiele osób jest w stanie to docenić, a wykozystać to już naprawdę niewielu Proszę bardzo - piszcie listy do Crye, NFM, Flye, Condora, Pantac etc etc - ciekawe jak będize taka konwersacja wyglądać. Zaproście ich na Forum, pogadajcie z nimi..... powodzenia. Reasumując, korzystając z pewnych ustaleń pomiędzy administratorami WMASG a nasza spółką, zdarza mi się tutaj czasem zadać Wam kilka pytań, naprawdę nie jest to jedyne źródło naszych badań rynkowych; Tak, jesteśmy kapitalistami tak, prowadzimy kampanie propagandowa tak, mamy własny marketing tak, uważamy ze jesteśmy najlepsi tak, jesteśmy drodzy tak, są inni producenci tak, nie musisz u nas niczego kupować tak, sprzedamy każdemu tak, szanujemy ludzi spędzających wolny czas grając w ASG tak, szanujemy ludzi udających jednostki specjalne taj, szanujemy ludzi grających w paintball tak, mamy sprzęt dla cywilów tak, mamy sprzęt dla super-tajnych-komandosów tak, mieszkałem kiedyś w Australii tak, dajemy 3 lata gwarancji tak, masz prawo się denerwować tak, możesz myśleć ze to jest komercja tak, to jest komercja tak, zbieram na S600 tak, potem na Astona tak, jestem gruby i nie zrobię 50 pompek tak, nosze okulary tak, jest kryzys w MON tak, na internecie wiele osób wyraża swoje opinie tak, tez możesz wyrazić swoja tak, staram się nie być chamski, większość złośliwości staram się robić w dość inteligentny sposób tak, nie zawsze mi wychodzi tak, zajmuje się tym zawodowo tak, lepiej wykorzystam Twoje argumenty przeciwko Tobie niż ty przeciwko mnie tak, każdą portażkę obrócę w sukces tak, bardzo ciężko skonstruować merytoryczny argument tak, zajmuje się tym zawodowo tak, poważne firmy takich bredni nie piszą w necie tak, stać mnie żeby pisać niepoważne rzeczy na publicznym forum tak, to też jest częścią tego planu tak, uważam że są idioci na każdym Forum, tutaj też tak, mam czas na pisanie tego bo siedzę w pracy 12 godzin dziennie od 5 lat tak, będę dalej pisać na tym forum aż mnie nie wyzuci admin tak, płacimy gruba kasę za reklamę na tym forum oki? Szczęśliwi? Ja mogę dalej ;-) Dziękuję serdecznie wszystkim Forumowiczom którzy zdecydowali się wziąć udział w ankiecie. Mam nadzieję że bawiliście się równie dobrze jak ja - jak już przestanie mnie to bawić to zamknę tą firmą :-) K. Link to post Share on other sites
Guest british Posted August 13, 2009 Report Share Posted August 13, 2009 tak, jestem gruby i nie zrobię 50 pompek Ranisz moje serce ;) . A nie lepiej zrobić z K93 po prostu krój kieszeni itp, które można wziąć w dowolnym wzorze kamuflażu? Link to post Share on other sites
Kantek Posted August 13, 2009 Report Share Posted August 13, 2009 Wydaje mi się, że dla policji wyszła seria ładownic na pasy 50mm a Ci co potrzebują wypasione czarne kamizelki z ładownicami do m4 wezmą produkty "premium". No i nie jestem jakimś wielkim specjalistą od prowadzenia firmy ale wydaje mi się, że wyprodukowanie np. 1000 zielonych kieszonek jednego rodzaju jest mniej kosztowne niż 10x100 w wszystkich kolorach tęczy. Jednak jakby się pojawił kaliber w oliwce to chętnie bym co nie co wziął. :) Link to post Share on other sites
Kangur_AU Posted August 14, 2009 Author Report Share Posted August 14, 2009 Ponownie dziękuję Wszystkim za udział w ankiecie, a Moderatorów proszę o zamknięcie tego tematu, spełnił już swoją funkcję. Pozdrawiam, K. Link to post Share on other sites
Recommended Posts