kufel_wro Posted July 14, 2014 Report Share Posted July 14, 2014 Wszystko co chciałem zostało uszyte wzorowo, owszem było kilka dni poślizgu spowodowanego rozrostem zamówienia. Nic tylko można polecić :icon_biggrin: Widać zmiany na lepsze, jeśli chodzi o terminowość. Quote Link to post Share on other sites
Sokoov Posted September 6, 2014 Report Share Posted September 6, 2014 Dobra opinia przeplatana narzekaniem... Od wtorku czekam na odpowiedź na maila w sprawie podania numeru konta bankowego na które miałbym wpłacić kasę za zamówienie oraz kosztów wysyłki i nadal się nie doczekałem. Wysyłałem "przypominającego" maila wczoraj z rana i nadal nie uzyskałem odpowiedzi. Kontakt ze sklepem zdecydowanie na minus... Quote Link to post Share on other sites
kufel_wro Posted September 6, 2014 Report Share Posted September 6, 2014 Nie Ty jeden :icon_confused3: 2014-08-19 mail z zapytaniem o wycenę 2014-09-01 odpowiedź że może uszyć ale bez podania konkretnej ceny 2014-09-01 ponowna prośba o podanie ceny Do dnia dzisiejszego brak odpowiedzi. Czyli po staremu :icon_mrgreen: Quote Link to post Share on other sites
Ace Posted September 7, 2014 Report Share Posted September 7, 2014 spoko, ja na przestrzeni miesiąca wysłałem ze 3 maile i bez odpowiedzi, w między czasie znalazłem zwykłą krawcową która uszyje to co chce, a materiały można spokojnie dostać u orkana. bardzo mi sie podoba jakość produktów od PSTG, ale jeżeli nie ma sie masy czasu na czekanie to jedynym rozsądnym wyjściem jest komis, gdzie ma sie od ręki :) Quote Link to post Share on other sites
Sokoov Posted September 7, 2014 Report Share Posted September 7, 2014 (edited) Wczoraj w końcu dostałem wczoraj odpowiedź. Brak kontaktu jest spowodowany tym, że mości Pan jest od czwartku poza Wrocławiem i ma bardzo ograniczony dostęp do maila. Od czwartku, a maie były wysyłane już wcześniej, no ale ok. Zobaczymy kiedy otrzymam ładownicę :icon_wink: Edited September 7, 2014 by Sokoov Quote Link to post Share on other sites
Sokoov Posted September 10, 2014 Report Share Posted September 10, 2014 Ok, ładownica już jest u mnie. Jakość wykonania pierwsza klasa, aż żałuję, że nie wziąłem dwóch :) Gdyby poprawili sprawę kontaktu ze sklepem, byłoby świetnie. Jednakże i tak polecam, warto poczekać. Quote Link to post Share on other sites
Michi18 Posted September 19, 2014 Report Share Posted September 19, 2014 ja tak samo troche naczekałem się na kamizelke, ale jakościowo jest naprawde fajna, troszke mi brakuje tylko siatki dystansowej :( Quote Link to post Share on other sites
Max76 Posted September 22, 2014 Report Share Posted September 22, 2014 Panie Piotrze, kiedy łaskawie poprawi pan moje ładownice do AK "Super 2X2"? Jeżeli nie dostanę ich do końca września, proszę o zwrot gotówki. Jak zwykle głuchy telefon i e-mail. Quote Link to post Share on other sites
Sokoov Posted September 22, 2014 Report Share Posted September 22, 2014 Wielka szkoda, że kontakt z nimi jest tragiczny. Taki fajny szpej, zamiawiałoby się, ale z drugiej strony człowieka może trafić. Quote Link to post Share on other sites
PS TACTICAL GEAR Posted September 22, 2014 Author Report Share Posted September 22, 2014 Ciekawa sprawa, ponieważ na maila nie doszło nic. Podobnie z telefonami. Ale niestety bardzo łatwo jest napisać na forum pretensje. Dodatkowo jedna szybka informacja - od 1.10 sklep internetowy będzie nieczynny. Dostępne będą do kupienia rzeczy jedynie poprzez allegro. Quote Link to post Share on other sites
seger Posted September 23, 2014 Report Share Posted September 23, 2014 pisałem na fb w sprawie shingle do m14, nie mam odpowiedzi nadal. Quote Link to post Share on other sites
drozdek96 Posted September 23, 2014 Report Share Posted September 23, 2014 W zeszły weekend zamówiłem 2 x cargo na zamek oraz pokrowiec na manierkę, wszystkie te przedmioty w cordurze i taśmach flecktarn. Wysyłka miała być wczoraj, ale nie mam żadnego info ani od Kthulhu ani od InPostu. Kontakt mógłby być lepszy, ale mam nadzieję na szybkie i szczęśliwe zakończenie transakcji ;) Quote Link to post Share on other sites
PS TACTICAL GEAR Posted September 23, 2014 Author Report Share Posted September 23, 2014 Witam, wysyłka wychodzi dzisiaj. Niestety dopiero dzisiaj miałem zaksięgowaną wpłatę, dlatego też nie wysłałem nic wczoraj. Quote Link to post Share on other sites
kabel123 Posted November 1, 2014 Report Share Posted November 1, 2014 Szczerze mówiąc nie rozumiem zachwytu PSTG. Kontakt jest tragiczny bo w zasadzie to go nie ma. Na realizację zamówienia trzeba czekać chyba sto lat. Jakość wykonania też nie powala na kolana. Śmiem twierdzić że ratuje się tylko tym że nie szyje z ceraty a z cordury. Miałem tylko jedną rzecz od PSTG i chyba o jedną za dużo. Jakoś koło roku temu w okolicach grudnia zamówiłem kopię kamizelki JPC produkcji wyżej wymienionej firmy. Pomijając wszelkie problemy z komunikacją... Kamizelkę dostałem po okresie ok. trzech i pół miesiąca. Gdy zamawiałem przyświecała mi myśl ze może i poczekam ale dostanę kamizelkę pierwsza klasa... Niestety. Na początku byłem zadowolony bo w ogóle ją dostałem, chociaż nie była idealna. Z czasem podczas noszenia i głębszych oględzinach wyszły takie kwiatki jak: Materiał wewnątrz kamizelki, po jednej stronie przyszyty był na lewą stronę i zaczął z niego obdzierać się laminat, którym był pokryty. Naramienniki po lewej nie miały tego samego kształtu i długości co te po prawej. Nie pomijając faktu że jak na kopię to brakowało jej na przykład wbudowanego panelu admin, czy choćby przegród w zintegrowanej ładownicy, przez co po wyjęciu jednego maga, pozostałe dwa latały po niej jak żyd po pustym sklepie. Nie było nawet gumek, które zapobiegałyby wypadaniu magazynków. Szwy wszędzie szwy nawet na pojedynczej warstwie cordury gdzie nie było nic do szycia nitka dziarsko szła przez kamizelkę. Dążę do tego że o niedoskonałościach tego produktu można by napisać trylogię. Dla porównania ostatnio kupiłem kopię innej Polskiej firmy. Zapłaciłem trochę więcej (połowę więcej niż PSTG) ale za to kontakt super, wykonanie bez porównania lepsze, 100% oryginalne materiały i wykonanie 1:1 z oryginałem. Nie ma tylko metki Crye. czas wykonania, jeden tydzień od wyrażenia chęci zakupu do momentu jak kurier zawitał z paczką u mnie pod domem. Podsumowując. Kupiłem, zobaczyłem, zawiodłem się, sprzedałem i już nigdy się nie skuszę. Nie w takim wydaniu. Sorry że jeden pod drugim ale już nie mogę edytować. Proszę jakiegoś moderatora o scalenie. Poniżej wklejam link do galerii z wyżej opisaną kamizelką. https://plus.google....5745?banner=pwa Żeby nie było, shoulder pady są produkcji Wkurzonego bo w wersji PSTG nie było żadnych. Pozdrawiam Kabel Quote Link to post Share on other sites
Remington Posted November 2, 2014 Report Share Posted November 2, 2014 Hmm dziwne. Od tego producenta mam tylko dwie ładownice na 2 stanagi. Każda z innej parafii, bo jedna w oliwce, zamykana na rzep, druga to kamuflaż norweski zamykana na rzep i nap plus opcja demontażu klapy. Wylicytowane za grosze na allegro, ale jakość jest bardzo wysoka i szczerze to przymierzałem się do zamówienia kopii 6094 z myślą, że i również tu dostanę solidny sprzęt. A tu takie kwiatki.. Quote Link to post Share on other sites
Ace Posted November 3, 2014 Report Share Posted November 3, 2014 zarówno paeoszelki jak i PC mam od PSTG i potiwerdzam wysoką jakość szycia Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted November 3, 2014 Report Share Posted November 3, 2014 2 lata temu zamówiłem właśnie kopię 6094 w RG i jestem zadowolony, aczkolwiek nie pamiętam czy ma przegrody w tej przedniej ładownicy na 3 magi (a w sumie nie mam teraz jak sprawdzić) :teethh: kabel, kontaktowałeś się z PSTG w sprawie tych braków w kamizelce? Quote Link to post Share on other sites
kabel123 Posted November 3, 2014 Report Share Posted November 3, 2014 Po zakupie chciałem się skontaktować, wprawdzie w innej sprawie, ale była cisza więc odpuściłem próbę i z tą. Swoja drogą, widziały gały co brały bo kupowałem, powiedzmy osobiście więc nie mam co płakać. Tak czy inaczej jest to dla mnie zamknięty rozdział w historii szpeju. 6094 chyba w oryginale nie ma nawet takich przegród tylko osobno są specjalne wkładki. Nie wiem, może miałem pecha albo coś, ale moja kopia JPC była najwyżej luźną stylizacją. Quote Link to post Share on other sites
Obi-Wan Posted April 17, 2015 Report Share Posted April 17, 2015 (edited) A do mnie dzisiaj przyszedł LOKI, czyli wariant/kopia 6094 w wykonaniu PSTG. Pierwsze wrażenie - rewelacyjne. Jutro przejdzie chrzest bojowy na Manguście. Fajne jest to, że od razu po wyjęciu z pudełka kamizelka idealnie na mnie pasuje i nie wymaga ŻADNEJ regulacji - już wiem dlaczego zostałem zapytany o obwód klatki piersiowej :icon_biggrin: Kiedyś (acz miesiąc przed zamówieniem) spytałem o czas wykonania kamizelki, uzyskałem odpowiedź "obecnie, zależnie od koloru to 7-14 dni" Zamówiłem drogą mailową. Pierwszego maila wysłałem 12 marca, a dzisiaj (17 kwietnia) odebrałem paczkę. Płatność pobraniem i darmowa wysyłka. Zapłaciłem 220 zł. PSTG sprawdza maile średnio co drugi dzień, jeśli nie rzadziej. Przez cały czas molestowałem go mailami i podejrzewam, że gdyby nie to, to bym dłużej czekał. Poprosiłem o dostarczenie mi kamizelki przed 18 kwietnia (czyli Mangustą), napisał że na 100% dojdzie przed deadlinem i praktycznie w ostatniej chwili wywiązał się z obietnicy (przesyłka została wysłana w środę wieczorem). Cała kamizelka jest w RG, jedynie siatka dystansowa oraz elastyczna guma od cummerbunda jest w kojocie. Nie wiem czy to zamierzony efekt, czy wynik niedoboru materiałów. Co prawda wcale mi to nie przeszkadza, nawet mi się podoba bo fajnie wygląda :D ale uważam że powinienem był zostać o tym powiadomiony/zapytany. Kto inny by strzelał fochy. Edited April 17, 2015 by Obi-Wan Quote Link to post Share on other sites
Sokoov Posted April 18, 2015 Report Share Posted April 18, 2015 A wrzuciłbyś jakieś fotki? Jestem ciekaw jak to wygląda. Quote Link to post Share on other sites
Obi-Wan Posted April 18, 2015 Report Share Posted April 18, 2015 (edited) Na chwilę obecną LOKI jest obwieszony ładownicami, więc nie wiem czy cię to zadowoli Chrzest bojowy wypadł pozytywnie. Pod względem wygody jest cacy, jedyne niedogodności wynikały z niefortunnego rozmieszczenia przeze mnie ładownic Edited April 18, 2015 by Obi-Wan Quote Link to post Share on other sites
Sokoov Posted April 18, 2015 Report Share Posted April 18, 2015 To jak będziesz ją kiedyś rozparcelowywał, to przy okazji cyknij fotkę jak się prezentuje ;) Quote Link to post Share on other sites
Obi-Wan Posted April 18, 2015 Report Share Posted April 18, 2015 Pewnie zapomnę, ale ok :D Quote Link to post Share on other sites
Ace Posted August 19, 2015 Report Share Posted August 19, 2015 Wie ktos, czy adres psiegienczuk(@)gmail.com jest dalej aktualny? Wyslalem pare dni temu maila, i dalej nie mam odpowiedzi Quote Link to post Share on other sites
Obi-Wan Posted August 20, 2015 Report Share Posted August 20, 2015 Jak ja ostatnio (czyli połowa kwietnia) się z nim kontaktowałem, to pisałem na adres pstacticalgear@gmail.com . I odpisywał ;) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts