Pastoreq Posted January 12, 2010 Report Share Posted January 12, 2010 (edited) Są jakieś ograniczenia co do testerów (w sensie, ile osób będzie testowało)? EDIT: Nie wiem czy zdajecie sobie sprawę, ale żeby być testerem trzeba złożyć pre-order. To tak gwoli ścisłości. Edited January 12, 2010 by Pastoreq Quote Link to post Share on other sites
SHOGUN_YAMATO Posted January 13, 2010 Report Share Posted January 13, 2010 Nie no niby właśnie na Steam nie ma być tego ograniczenia i w betę będzie mógł pograć każdy posiadacz Steam. A niby no nie wiadomo do końca czy wyjdzie beta przez Steam czy nie. A jak będzie i tu trzeba kupić pre-order to po prostu poczekam na opinię kolegów z jednego giercowego forum z bety. Ale zapewne i tak kupię tą grę :) Quote Link to post Share on other sites
Ohtar Posted January 14, 2010 Author Report Share Posted January 14, 2010 Ale zauważyliście w moim poprzednim poście, że nie będzie dedyków? Quote Link to post Share on other sites
Pawelo Posted January 14, 2010 Report Share Posted January 14, 2010 dedyki będą, ale nie udostępnią narzędzia do ich tworzenia czyli tak jakby ich nie było :) Quote Link to post Share on other sites
kazik_ Posted January 14, 2010 Report Share Posted January 14, 2010 Zauważyliśmy. Szkoda, ale wielka tragedia to nie jest. Trudniej będzie o porządne serwery (i zapewne będą droższe niż w konkurencyjnych grach), ale jednak będą. Z resztą tak jak było napisane w tym artykule - bardzo dużo dedyków jest po prostu "kupowanych" jako "usługa", a nie fizyczna maszyna, którą trzeba konfigurować samodzielnie. Quote Link to post Share on other sites
Ohtar Posted January 14, 2010 Author Report Share Posted January 14, 2010 W każdym razie zazdroszczę wam ilości luda na mapie :P Quote Link to post Share on other sites
Pastoreq Posted January 14, 2010 Report Share Posted January 14, 2010 Ohtar lub ktoś inny kto grał w bete na x-box'ie. Mam pytanie. Jak to jest z wbijaniem lvl'i w BC 2? Bardziej przypomina to lvl'owanie z BF 2 (czyli baardzo długo) czy może jest tak jak w MW2 (czyli stosunkowo szybko)? Quote Link to post Share on other sites
Ohtar Posted January 14, 2010 Author Report Share Posted January 14, 2010 Nie mam porównania do żadnej z tych gier. W Bad Company 1 najwyższy level można było zdobyć bardzo szybko. Mi to chyba zajęło tydzień po 2h grania dziennie. Dokładnie już nie pamiętam. Ale w dwójce jest wydatnie więcej poziomów do zdobycia i automatycznie dłużej się schodzi. PS: Bety na x-boxa nie było! :wink: Quote Link to post Share on other sites
SHOGUN_YAMATO Posted January 14, 2010 Report Share Posted January 14, 2010 To jest tzw grind czyli jak BF2142 - długo ale sporo unlocków na klasę. BF2 pod tym względem był bardzo biedny. Quote Link to post Share on other sites
Krystian_Ck Posted January 17, 2010 Report Share Posted January 17, 2010 Trochę się to zbierało. Ale i tak satysfakcja z AN94 nie do opisania :) Quote Link to post Share on other sites
Ohtar Posted January 17, 2010 Author Report Share Posted January 17, 2010 Nie bój się. W pełnej AN94 będzie miał słabszą celność na dalekim dystansie. Quote Link to post Share on other sites
Ohtar Posted January 19, 2010 Author Report Share Posted January 19, 2010 Czwartego lutego demo na pleja. Quote Link to post Share on other sites
Pastoreq Posted January 19, 2010 Report Share Posted January 19, 2010 Jeżeli ktoś chce pograć w BETĘ na PC, radzę się pośpieszyć. W PRE-ORDER'ach jest ograniczona liczba beta-key'ów. P.S. Mogę pograć jak wyjdzie BETA :mrgreen: (mam key'a) Quote Link to post Share on other sites
Krystian_Ck Posted January 19, 2010 Report Share Posted January 19, 2010 Jupi! 4 lutego posysam demko :D Quote Link to post Share on other sites
Vinly Posted January 20, 2010 Report Share Posted January 20, 2010 (edited) Gdzie można zdobyć bete ? EDIT: Kurde 150 zł trochę drogo :/ Edited January 20, 2010 by Vinly Quote Link to post Share on other sites
kazik_ Posted January 20, 2010 Report Share Posted January 20, 2010 Normalnie jak na grę premierową. Quote Link to post Share on other sites
SHOGUN_YAMATO Posted January 20, 2010 Report Share Posted January 20, 2010 Ja tam kupiłem MW2 za 112 (nówka w folii i w pre-order :P) Quote Link to post Share on other sites
Ohtar Posted January 20, 2010 Author Report Share Posted January 20, 2010 A paragon dali? :P Bad company nie ma takiego hype'u jak MW2 i nie ma co liczyć, że w tesco bedzie za pół-darmo :P Quote Link to post Share on other sites
SHOGUN_YAMATO Posted January 21, 2010 Report Share Posted January 21, 2010 Oczywiście, że tak. Kupowałem na Allego, po premierze cena w tym sklepie skoczyła i 20 pln. Quote Link to post Share on other sites
jebutek Posted January 21, 2010 Report Share Posted January 21, 2010 (edited) Więc panowie przyznać się kto ma klucz do bety? Może by się zorganizować i grać pod wspólnym tagiem. W końcu w BC2 panuje podział na 4-osobowe zespoły, więc organizacja jest wskazana. Edited January 21, 2010 by jebutek Quote Link to post Share on other sites
Krystian_Ck Posted January 21, 2010 Report Share Posted January 21, 2010 To samo pytanie do ohtara i patricka ;) Jeszcze jednego skołujemy, i ciśniemy od lutego :P Quote Link to post Share on other sites
jebutek Posted January 21, 2010 Report Share Posted January 21, 2010 Beta startuje równo za tydzień ^,.,^ Mój zwyczajowy nick to Pershing. Quote Link to post Share on other sites
Pastoreq Posted January 21, 2010 Report Share Posted January 21, 2010 Jebutek spotkamy się więc za tydzień na PC'towym polu bitwy. :killer: Po obejrzeniu tylu filmików na YT, aż nie mogę się wprost doczekać. :-P Quote Link to post Share on other sites
Spirit Posted January 26, 2010 Report Share Posted January 26, 2010 Zamówiłem Pre ordera dziś na Ultimie, mam nadzieję że załapię się jeszcze na beta keya (kończyć się coś zaczęły). Nie wiem jaki nick będę miał, ale jeśli spotkacie gościa latającego z C4, semtexem czy jak się tam będą zwać materiały wybuchowe, i wysadzającego wszystko i wszystkich to prawdopodobnie będę ja :) . Quote Link to post Share on other sites
jebutek Posted January 26, 2010 Report Share Posted January 26, 2010 (edited) Oj chyba kluczy już nie ma :( Teoretycznie jutro powinna już być udostępniona instalka, ale nie oczekiwałbym zbyt wiele. Edited January 26, 2010 by jebutek Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts