Pastoreq Posted January 30, 2010 Report Share Posted January 30, 2010 Jeżeli grał ktoś wczoraj na PC w bete, napewno zauważył, że była bardzo słaba płynność myszy (coś jak celowanie na konsoli), dziś została wydana łatka naprawiająca to. Quote Link to post Share on other sites
Pila22a Posted January 30, 2010 Report Share Posted January 30, 2010 (edited) Panowie szukałem ale nie mogę znaleźć :( Byłbym wdzięczny gdyby ktoś zapodał linka Jak ma ktoś wolnego keya do bety to zabulę 20 zł :P Edited January 30, 2010 by Pila22a Quote Link to post Share on other sites
Spirit Posted January 30, 2010 Report Share Posted January 30, 2010 Jak ma ktoś wolnego keya do bety to zabulę 20 zł Ta, na allegro chodziły po tyle beta keye. Cwaniaczki zamawiały sobie grę, pobierali klucz i anulowali zamówienie (i tak n razy), a potem dla uczciwych kluczy nie było :) Ale wracając do sprawy to chyba na stronie głównej BC2 można jakoś dostać jeszcze klucz. Poza tym wiem że na przykład na Dark Warezie rozdawali. Poszukaj, powinieneś coś znaleźć :) Quote Link to post Share on other sites
Pila22a Posted January 30, 2010 Report Share Posted January 30, 2010 ehh przetrzepałem całe forym plus jakieś 10 stron tona newsów ale zero klucza bety Mógłby mi ktoś podesłać? Quote Link to post Share on other sites
Pastoreq Posted January 30, 2010 Report Share Posted January 30, 2010 Kurde, najgorsze jest to, że nie wszystko da się odblokować. :???: Niektóre bronie i ulepszenia są niemożliwe do zdobycia, ponieważ twórcy "tak jakby" ich nie udostępnili, dokładniej do ich odblokowania jest potrzebne np. 40000 exp. Twórcy do tych 40000 postanowili dopisać jeszcze 1mln. aby gracze w becie jej nie mieli. Być może udostępnią je w jakimś niedalekim patch'u. Quote Link to post Share on other sites
jebutek Posted January 30, 2010 Report Share Posted January 30, 2010 Dobrze, że zablokowali dalszy rozwój, w końcu to dopiero beta. Chcesz więcej - musisz kupić. Quote Link to post Share on other sites
Pila22a Posted January 30, 2010 Report Share Posted January 30, 2010 Kurde, najgorsze jest to, że nie wszystko da się odblokować. :???: Niektóre bronie i ulepszenia są niemożliwe do zdobycia, ponieważ twórcy "tak jakby" ich nie udostępnili, dokładniej do ich odblokowania jest potrzebne np. 40000 exp. Twórcy do tych 40000 postanowili dopisać jeszcze 1mln. aby gracze w becie jej nie mieli. Być może udostępnią je w jakimś niedalekim patch'u. haha Uwierz w każdej becie jakiej grałem tak jest przykład APB żeby można było coś kupić to w holere exp potrzeba no ale to pewnie testy czy gracze zdążą tyle wyrobić Poza tym jest już jakiś patch przynajmniej tak pisze na oficjalnej Quote Link to post Share on other sites
Ohtar Posted January 30, 2010 Author Report Share Posted January 30, 2010 haha Uwierz w każdej becie jakiej grałem tak jest przykład APB żeby można było coś kupić to w holere exp potrzeba no ale to pewnie testy czy gracze zdążą tyle wyrobić Poza tym jest już jakiś patch przynajmniej tak pisze na oficjalnej W becie na PS3 były normalne ilość exp. potrzebne do odblokowania poszczególnych gratów. Quote Link to post Share on other sites
Pila22a Posted January 30, 2010 Report Share Posted January 30, 2010 niestety ja nie grałem na ps3 w bbc2 i dalej nie ma tych kluczy no krew zalewa Quote Link to post Share on other sites
Krystian_Ck Posted January 30, 2010 Report Share Posted January 30, 2010 strzel jakąś kombinacje :P czyt. ponaciskaj przyciski na klawiaturze, może wyjdzie coś ;D Quote Link to post Share on other sites
Pastoreq Posted January 30, 2010 Report Share Posted January 30, 2010 (edited) www.battlefield.pl - czekaj na konkursy, można wygrać key'e. No właśnie apropo odpowiedzi Ohtar'a. Pamiętam jak w tym temacie pisał, ktoś z konsolowców pisał, że musi dobić do AUG'a. U nas na PC, AUG wymaga ponad 1mln. expa. Jak zwykle na PC jakieś udziwnienia są... Edited January 30, 2010 by Pastoreq Quote Link to post Share on other sites
Krystian_Ck Posted January 31, 2010 Report Share Posted January 31, 2010 No to Ja pisałem. U nas jak się grało kilka godzin dziennie, to w tydzień mogłeś sobie uzbierać niezłe wyposażenie. Hm...ciekawi mnie to zdobywanie exp'a u Was, dlaczego tak dużo potrzeba, żeby osiągnąć np. tego AUG'a, który u Nas był taką przepustką do tych 3ch ostatnich broni. To ile musicie mieć, aby dostać m416? :lol: Quote Link to post Share on other sites
Pastoreq Posted January 31, 2010 Report Share Posted January 31, 2010 U nas z exp'em jest tak np. M416 wymaga chyba 40000 exp. twórcy do tej liczby dopisują jeszcze 1mln, czyli potrzebne jest 1040000 exp. Gdyby były normalne ilości exp'a zapewne miałbym już AUG'a albo coś innego. W tym wypadku gram z F2000 :???: Przynajmniej wszystkie bronie dodatkowe da się odblokować. :lol: Quote Link to post Share on other sites
Krystian_Ck Posted January 31, 2010 Report Share Posted January 31, 2010 :o Pewnie jest dlateog, iż kierowali się przekonaniem, że na myszce i klawiaturze łatwiej niż na padzie :lol: U nas wymagane do m16, to było bodajże 500 tysięcy :P Quote Link to post Share on other sites
Pastoreq Posted January 31, 2010 Report Share Posted January 31, 2010 Nie wiem czy dobrze zauważyłem, ale jako broń dodatkową można mieć M14 lub G3. :-o Ja sądze, że twórcy nie pozwolili wszystkiego odblokować, bo gracze na PC, strasznie "no lifują" i po paru dniach mieli by wszystko odblokowane. Być może twórcy za pare dni, dodadzą możliwość odblokowania następnych broni. Quote Link to post Share on other sites
Ohtar Posted January 31, 2010 Author Report Share Posted January 31, 2010 Nie wiem czy dobrze zauważyłem, ale jako broń dodatkową można mieć M14 lub G3. :-o Mógłbyś walnąć screena? Ja się okropnie ucieszyłem, że będzie EBR w pełnej wersji, bo becie na PS3 nie było prawie żadnej nowej giwerki w stosunku do pierwszej części, a w BF1943 pomykam tylko jako rifleman. :) Quote Link to post Share on other sites
Pastoreq Posted January 31, 2010 Report Share Posted January 31, 2010 http://img684.imageshack.us/g/bfbc2game20100131161556.png/ Na PC mamy polską wersję językową 8-) Quote Link to post Share on other sites
Ohtar Posted January 31, 2010 Author Report Share Posted January 31, 2010 (edited) Serdeczne dzięki. Nawet garanda wrzucili :/ EBR i G3 będą dostępne jako broń główna dla każdej klasy tak jak np. thompson. Dla mnie bomba, bo grałem głównie engineerem, któremu trochę zasięgu brakuje :) Edited January 31, 2010 by Ohtar Quote Link to post Share on other sites
Krystian_Ck Posted January 31, 2010 Report Share Posted January 31, 2010 No garand. Kurna troche Wam zazdroszcze perków, ale z tym expem to przepalili frana. Quote Link to post Share on other sites
Pastoreq Posted January 31, 2010 Report Share Posted January 31, 2010 Jest chyba kolejne ograniczenie na PC, nie można mieć wyższego niż 11 lvl. Patrząc na leaderboards w grze, nie ma nikt wyższego. :poddanie: Quote Link to post Share on other sites
Janek Posted January 31, 2010 Report Share Posted January 31, 2010 Ktoś ma beta keya do sprzedania/oddania ;) ? Quote Link to post Share on other sites
Krystian_Ck Posted January 31, 2010 Report Share Posted January 31, 2010 Uuuu to Was pocisneli... :/ U nas typy po 48 lvl'e widziałem :x Quote Link to post Share on other sites
Pila22a Posted January 31, 2010 Report Share Posted January 31, 2010 Siedziałem panowie siedziałem niby na stronce po 25 postach mieli dawać klucze a tu lipa Quote Link to post Share on other sites
Ohtar Posted January 31, 2010 Author Report Share Posted January 31, 2010 Jest chyba kolejne ograniczenie na PC, nie można mieć wyższego niż 11 lvl. Patrząc na leaderboards w grze, nie ma nikt wyższego. :poddanie: W demie jedynki ograniczenie było bodajże do 3-go czy 4-tego lvl-u więc nie jest tak źle - wtedy człowiek musiał się poważnie zastanowić na co wydać dwa unlocki :P Quote Link to post Share on other sites
Rechot Posted February 8, 2010 Report Share Posted February 8, 2010 Powiedzie mi czy wam tez tak sie laguje gra(PC)?? Gram na LOW i strasznie mnie denerwuje brak płynnosci gry. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts