Wallas_S.T.Re.F.A Posted August 9, 2004 Report Share Posted August 9, 2004 Kompania Piwna raczej zjawi się w sile 2-3 ludków. Pancerne Gacie bierzemy ( co ten Wonski miał na myśli ?) Może lepiej nie wchodźmy w szczegóły......... :wink: Quote Link to post Share on other sites
Xlam Posted August 9, 2004 Report Share Posted August 9, 2004 Panie i Panowie, Dziekie Gesi przyleca z Lodzi w sile 10 sztuk. Mozliwe uzupelnienie skladu o 1-2 osoby, ale damy jeszcze znac. Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
Wallas_S.T.Re.F.A Posted August 9, 2004 Report Share Posted August 9, 2004 Qwa qwa......... panowie bierzcie dubeltówki będzie co na ruszt wrzucić :) ___________________________________________ Dzika gęś z piwem ..... mmmmmmmmmmmmmmmm Quote Link to post Share on other sites
Gorbacz Posted August 9, 2004 Report Share Posted August 9, 2004 Łapska precz od gęsi. Chyba że chcesz znaleźć się po niewłaściwej stronie Animal Blitzkriegu (Gęsi górą, Goryle dołem). 8) Quote Link to post Share on other sites
Davidoff Posted August 9, 2004 Report Share Posted August 9, 2004 Kompania Piwna raczej zjawi się w sile 2-3 ludków. Pancerne Gacie bierzemy Na wszelki wypadek weźcie nadmiar pancernych gaci dla FST - zawsze się przydadzą 8) (co ten Wonski miał na myśli?) Nie wiem, i chyba wolę nie wiedzieć (vide wczorajsze, tfu.. już po północy :lol: - przedwczorajsze opowieści Wonskiego w Mieczewie - kto słyszał, ten wie o co chodzi :wink: ). Quote Link to post Share on other sites
Zjawa Posted August 10, 2004 Report Share Posted August 10, 2004 ladny OT, moze jakas spisana lista obecnosci? gdzies dostepna do ogladania? z czasem pobytu, uzbrojeniem, grupa do ktorej nalezy itp? :wink: Quote Link to post Share on other sites
PA Posted August 10, 2004 Report Share Posted August 10, 2004 Niestety nie mogę pić wódki - mam obrzydzenie i choćby po jednej 50'ce zaczynam rzygac - wyglada to bardzo widowiskowo ;) Teraz już wszyscy wiemy co będzie głównym motywem naszego pokazu :P Dlatego muszę wlewać w siebie niezliczone ilości browaru... Piwo jest niepoliczalne, chyba że w butelkach :P i tylko na trzeźwo. Quote Link to post Share on other sites
QBS Posted August 10, 2004 Author Report Share Posted August 10, 2004 Ta - leży u mnie na biurku ;) Przeczytaj sobie - taka różowa kartka A4 w serduszka Quote Link to post Share on other sites
QBS Posted August 10, 2004 Author Report Share Posted August 10, 2004 Przed chwilą rozmawiałem z PA - powiedział coś, co sprawiło, że poważnie zastanawiam się nad przybyciem na zlot, który sam zorganizowałem: [ASG] PA (12:13) heh myślałem o tobie :lol: :!: :!: :!: Quote Link to post Share on other sites
PA Posted August 10, 2004 Report Share Posted August 10, 2004 NO COMMENTS Quote Link to post Share on other sites
Wallas_S.T.Re.F.A Posted August 10, 2004 Report Share Posted August 10, 2004 Panowie , myśle że wypowiadam się w imieniu większości ......... obrzydzenia nas łapie gdy czytamy wasze posty , nie możecie załatwić tego sam na sam.A nie na forum......... __________________________________________________________- Odpuszczam gęsi................... :P Quote Link to post Share on other sites
PA Posted August 10, 2004 Report Share Posted August 10, 2004 obrzydzenia nas łapie gdy czytamy wasze posty Jak czasem czytam teksty Qbs'a na prive to mam takie same odczucia jak Ty. Quote Link to post Share on other sites
Davidoff Posted August 10, 2004 Report Share Posted August 10, 2004 Panowie, przecież spotkacie się za niecałe dwa tygodnie. Będziecie mieli wystarczająco dużo czasu, by... omówić wszystko... :wink: na osobności... :wink: Teraz proponuję skończyć off-topiki :lol: Quote Link to post Share on other sites
QBS Posted August 10, 2004 Author Report Share Posted August 10, 2004 Mhwhahahahahhah! :twisted: Quote Link to post Share on other sites
Primohastat Posted August 11, 2004 Report Share Posted August 11, 2004 Dołączam się do wniosku Zjawy. Zamista off-topiku proszę organizatorów o ukonkretnienie: :arrow: co gramy :?: :arrow: gdzie się zbieramy :?: :arrow: kiedy start - kiedy koniec (z rozbiciem na poszególne dni - nie każdy może być od początku, nie każdy może być do końca) :?: :arrow: spanie pod chumurką czy może na dnie rzeki :?: :arrow: dalsze rzeczy które powinni ogłosić organizatorzy a o których nie wiem/nie wspomniałem Jak ktoś ma zamiar jechać z innego województwa to chciałby wiedzić cos więcej ... Quote Link to post Share on other sites
QBS Posted August 11, 2004 Author Report Share Posted August 11, 2004 A może przeczytał byś cały wątek? Wszystko o co pytasz już było... Ale na Twoją prośbę: Spotykamy się w piątek - tu zapoznacie się ze scenariuszem i terenem. Jak mówiłem walki to CQB/MOUT. Śladowe ilości walki leśnej... Sobota - strzelamy się od 9 rano do ok. 16 w Kłominie (opuszczone spore miasteczko) Powracamy do Bornego - tutaj wyznaczona grupa ok. godz 18 odegra 3 scenariusze na pokazie a reszta zabezpieczy teren. Ok godz. 20 impreza integracyjna. Niedziela: Strzelamy o tej, o której wstaniemy ;) Ok godz. 15 - apel i zakonczenie zlotu. W Bornem spotykamy się przy hali sportowej - to nasze miejsce noclegu, które załatwiłem za darmo, ale jeśli ktoś chce spać w lepszych warunkach mogę polecić pensjonaty (na priv) Z powodu większej niż planowana ilości chętnych możliwe jest, że urząd nie zdoła wykarmić nas wszystkich, niemniej jednak nocleg mamy zapewniony. WSZYSTKICH, KTÓRZY NIE UKOŃCZYLI 18 ROKU ŻYCIA PROSZĘ O KONTAKT WASZYCH RODZICÓW ZE MNĄ POD NUMEREM: 600 906 992 ORAZ O WYPISANIE ZGODY. Wzór zgody: Wyrażam zgodę na uczestnictwo mojego dziecka (Imię, nazwisko) w manewrach Air Soft Gun odbywających się w dniach 20 - 22 sierpnia w Bornym Sulinowie. Oświadczam również, że zapoznałem/am się z regulaminem dostępnym na stronie www.wmasg.pl, oraz zdaję sobie sprawę z niebezpieczeństwa jakie niesie ten sport. Oświadczam, że w razie ewentualnego wypadku nie będę wnosić sprawy przeciwko organizatorom manewrów. Imię, nazwisko oraz numer dowodu osobistego obojga rodziców/opiekunów prawnych. W razie pytań proszę o kontakt: 600 906 992 lub PW czy też e-mail. Quote Link to post Share on other sites
QBS Posted August 11, 2004 Author Report Share Posted August 11, 2004 Lista obecności na dziś: Green Pigz - 10 osób Dzikie Gęsi - 10 osób Korpus + AST - 12 osób S.T.Re.F.A - 12 osób RAI - 4 osoby AWR - 4 osoby BlackWater - Hargin + kilka osób Kampania piwna - 2 osoby KRA - 2 osoby Gorylas - ??? FST - 5 osób [Medyk] Majcher Wrocław - 8 osób Kapral S3_Max Wonski Kevin Hoplita Spetsnaz Czyli na chwilę obecną 60 - 80 osób :) a to chyba całkiem nieźle... Quote Link to post Share on other sites
SouthMan Posted August 11, 2004 Report Share Posted August 11, 2004 Ja jade pod szyldem S.T.Re.F.Y :) Quote Link to post Share on other sites
Wukasz Posted August 11, 2004 Report Share Posted August 11, 2004 QBS - zapomniałeś o KRA. Dwie sztuki z naszej strony. Przywozimy Kaprala. Quote Link to post Share on other sites
Wallas_S.T.Re.F.A Posted August 11, 2004 Report Share Posted August 11, 2004 Ej Pa , choć kurwa nie przyjeżdżamy zobacz co QBS do mnie napisał: Zlot (20:26) i bedziesz moja dziwka Quote Link to post Share on other sites
PA Posted August 11, 2004 Report Share Posted August 11, 2004 Ej Pa , choć :: niech to pani lekkich obyczajów :: nie przyjeżdżamy zobacz co QBS do mnie napisał:Zlot (20:26) i bedziesz moja dziwka i czemu mnie to nie dziwi ? Teraz rozumiesz Wallas o co chodzi ? Quote Link to post Share on other sites
QBS Posted August 11, 2004 Author Report Share Posted August 11, 2004 Wallas - jesli chcesz mi objezdzac dupe mozesz nie przyjezdzac... Nikt Cie tu na sile nie sciaga... Quote Link to post Share on other sites
Wallas_S.T.Re.F.A Posted August 11, 2004 Report Share Posted August 11, 2004 Nie nie , spokojnie chyba źle zrozumialeś moje skromne intencje. Hmmm.............No i jak by tu.........aaaaa...poprostu przepraszam :roll: Quote Link to post Share on other sites
kevin Posted August 11, 2004 Report Share Posted August 11, 2004 ..........spotkali się, pogodzili, bawili się świtnie, potem były fotki, całuski i było to: za sześcioma aegami, za sześcioma gazówkami za spręzynami........ i gadali itp... to do zobaczenia w piątek 20 sierpnia 2004 roku! Kevin Quote Link to post Share on other sites
PA Posted August 11, 2004 Report Share Posted August 11, 2004 Qbs proponuję żebyś powściągnął swoje oratorskie talenta i do zlotu zachowywał się przynajmniej tak jak inni. Jak już będziemy mogli sobie porozmawiać z bliska to powiesz, każdemu co o nim myślisz. Wtedy się zobaczy. Myślę, że jesteś w stanie sprostać temu wyzwaniu :P Pozdro PA. PS. A kolegi nie ustawiaj, bo bidok niechcący wsadził palec miedzy młot a kowadło i to nie jego wina. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts