Aion Posted January 21, 2010 Report Share Posted January 21, 2010 M4 CASV (Boyi) - Lufa precyzyjna (Mad Bull 6.03) - Gumka HU (Systema) - Wzmacniana łożyskowana głowica tłoka (ELEMENT) - Wzmacniany tłok (ELEMENT) - Kolimator G&P - Bateria 9,6V 2000mAh Firefox Reszta fabryczna. +/- 380 FPS :). Quote Link to post Share on other sites
yogurt Posted January 23, 2010 Report Share Posted January 23, 2010 (edited) M4 KJW TK Czarne elementy idą jeszcze do malowania. Edited January 23, 2010 by yogurt Quote Link to post Share on other sites
Dudek Javny Posted January 24, 2010 Report Share Posted January 24, 2010 M4A1 CTW GEN3 Front King Arms Troy 7" MRF-DI Rączka G&P Stubby Rider QD ( na sprzedaż btw) Eotech 553 G&P Quote Link to post Share on other sites
Dudek Javny Posted January 24, 2010 Report Share Posted January 24, 2010 (edited) Przepraszam, ale już nie mogę edytować posta. M4A1 CTW + EGLM VFC. [...] Edited January 24, 2010 by Foka Quote Link to post Share on other sites
Guest kwinto2 Posted January 27, 2010 Report Share Posted January 27, 2010 Tokyo Marui M4 SOPMOD + moje malowanie :uśmiech: http://img145.imageshack.us/img145/4107/dsc01603.jpg http://img25.imageshack.us/img25/2833/dsc01598c.jpg http://img34.imageshack.us/img34/1985/dsc01599us.jpg http://img28.imageshack.us/img28/1671/dsc01600cm.jpg Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted January 31, 2010 Author Report Share Posted January 31, 2010 (edited) Panowie, skończyłem. M4A1 G&P Zewnętrznie: - muszka vltor - szyny Daniel Defense - kolba CRT Magpul'a - chwyt MAID Magpul'a - zawieszenie 1pkt od Orkana - blaszka zawieszenia Boyi - Eotech 552 - AN/PEQ15 z lipolem w środku oraz działającym laserem - modułowe osłony na RIS Boyi (trzeba było je piłować, aby weszły na DD) - chwyt taktyczny - szczerbinka od SCAR'a - latarka Dragon oraz montaż - atrapa zamka G&P - PMAG Magpul'a (kopia STAR'a) wraz z gumowym uchwytem zwanym pulmagiem, albo magpulem :F Wewnętrznie: - SP120 - reszta stock G&P - 425 fps - komora KA wraz z gumką Systemy i lufą Systemy Edited January 31, 2010 by AnR Quote Link to post Share on other sites
Ijet Posted February 2, 2010 Report Share Posted February 2, 2010 M4A1 stylizowane na klasycznego SOPMODa klik na obrazek Ogólnie eMusia G&P RIS - Chińczyk pucha - PEQ-2 VFC ACOG - Ebair Flip Up - G&P Zawieszenie FAB (obecie Isrealei Defence, czy jakoś tak) Custom CQB-R klik na obrazek Składak: środek - MAGPUL/VFC z przodu i z tyłu - jakieś chiny PEQ-15 - Ebair Surefire E2D Aimpoint - G&P Quote Link to post Share on other sites
tomekpl Posted February 2, 2010 Report Share Posted February 2, 2010 ;p Quote Link to post Share on other sites
zdzisiu Posted February 2, 2010 Report Share Posted February 2, 2010 M4 CQB-R Inokatsu, a do niego: - Trijicon ACOG TA31F - mag GHK - chwyt pionowy Guarder - okładziny z zestawu Quote Link to post Share on other sites
v1 Posted February 3, 2010 Report Share Posted February 3, 2010 Quote Link to post Share on other sites
McKing23 Posted February 7, 2010 Report Share Posted February 7, 2010 (edited) To jest P&J 4 R.I.S środek stockowy dodałem kolimator i tłumik dźwięku wszystko King Arms noi latarka ale juz nie firmowa, zdemontowałem muszkę i rączkę transportową Edited February 7, 2010 by McKing23 Quote Link to post Share on other sites
SoP-PeL Posted February 7, 2010 Report Share Posted February 7, 2010 Sun Project M16A2 W mojej Wersji M4 Sopmod Klasyczny GBB, zasilany z zewnętrznego źródła przez mambę. Wymieniono: Lufę na GBB WA Upper reciver na INOKATSU MTW Szyny RAS KAC Knights Armament Kolba Bushmaster Podstawa muszki Bushmaster Chwyt od ostrego Acog G&P Tłumik Pro Silencer KA W środku zmieniony główny przewód gazowy z mosiężnego na stalowy - main shaft ( nierdzewny - własnej produkcji) Modyfikacja komory HU aby pasowała do lufy WA. Tuleje uszczelniające, dostosowano kolbę i prowadnicę do "współpracy" obu elementów. Quote Link to post Share on other sites
gloomer Posted February 10, 2010 Report Share Posted February 10, 2010 Emka GFC stock tylko kolba wymieniona na SF P&J http://picasaweb.google.pl/Grabsoniasty/Emka# Quote Link to post Share on other sites
zwierzu93 Posted February 10, 2010 Report Share Posted February 10, 2010 http://img694.imageshack.us/img694/3267/emkamojaaaa.jpg M4 3 generacja JG, korpus metalowy DBOY, luneta3-9x40 Guarder na niskich montażach,tłumik TROYa z P&J, tuning 520 fps, malowanie hand made farbami NFM To było moje cacuszko, długo nie wytrzymało w tej konfiguracji, zacząłem je customować zewnetrznie i na tym się skończył zywot tejże wersji. Quote Link to post Share on other sites
ThePesH Posted February 12, 2010 Report Share Posted February 12, 2010 (edited) G&P M4A1 SOPMOD by ThePesH zmiany - Kolba stała na Crane/ SF - Front z orginalnego na RIS C&A - dodana szcerbinka - dodany podchwyt - dodane osłony na RIS - dodana latarka taktyczna [ tymczasowo na montazu od lunetki :P ] Czekam na kolimator ACOG Replika ma moc około 330 FPS Edited February 12, 2010 by ThePesH Quote Link to post Share on other sites
GuloGulo Posted February 12, 2010 Report Share Posted February 12, 2010 Mój "kundelek" (mieszanka straszliwa :) ): - konwersja CASV: GFC - lufa zewnętrzna: P&J - delta ring: P&J - tłumik płomienia (Vortex type): P&J - body: BOYI (malowanie orginalne - takie kupiłem) - chwyt pistoletowy: CA - uchwyt taktyczny: P&J - kolba: chyba A&K (ale głowy nie dam) - GB v.2: GFC (z MOSFET-em od czego nie wiem, ale fabryczny, nowy bez grzebania - jedyna przeróbka - przełożenie kabli z tyłu na przód) - silnik: BOYI - kolimator CompM4 - jakiś chinol z Allegro, ale działa pierwszorzędnie :) - latarka - chinol z Allegro, montaż na RIS - P&J - przyrządy celownicze: przód: P&J (VLTOR style), tył: GFC od M4 CQB - magazynek: P&J Quote Link to post Share on other sites
punisher3456 Posted February 21, 2010 Report Share Posted February 21, 2010 M4 JG CQB Stubby Killer Pierwsza konfiguracja: - Tłumik około 20cm ( moja produkcja ) - Kolimator 1x30 Strike system - chwyt taktyczny ( podobno CA) - Zawieszenie "home made" - Magazynki od STARa (real cap, połączone taśmą) Druga: - Tłumik około 20cm ( moja produkcja ) - Lunetka 3-7x28 ( jakaś chińska) - Zawieszenie "home made" - Magazynek od STARa (real cap) Quote Link to post Share on other sites
Karmazyt Posted February 27, 2010 Report Share Posted February 27, 2010 Zewnętrznie: - Luneta Walther 6x42 na wysokich montażach - osłonki na RIS - tłumik - przeróbka (i nawet tłumi :D) - zawieszenie trzypunktowe BFT - kolba zmieniona na stałą Wewnątrz: - tłok Madbulla z 7 zębami metalowymi - SP120 Guardera - komora JG (dość szczelna) - Precka 455mm Madbulla - zmienione okablowanie - uszczelniona dysza (nie wiem jaka) Póki co działa ;) Quote Link to post Share on other sites
pablito77 Posted February 27, 2010 Report Share Posted February 27, 2010 -lufa SYSTEMA 6.04 -gumka czarna SYSTEMA -sprężyna M120 PROMETHEUS -podkładkowanie SYSTEMA *zawieszenie taktyczne 1pkt. G&P *Aimpoint G&P Druga replika na zdjęciach to M4 Carbine (M4A1) Blow Back Top Tech stock + EoTech 551 UFC/G&P i zawieszenie taktyczne 2-pkt 50mm [piaskowe] Specops Quote Link to post Share on other sites
pawelec84 Posted March 4, 2010 Report Share Posted March 4, 2010 M4 CQR-R, niedługo z tego będzie MK18 MOD 0 W środku: motor M120 G&P HS zębatki CA - stoki tłoczek Mad Bull POM-owy spring M100 JBU prowadnica CA z łożyskiem lufa 229 systemy + gumka promyk fioletowy zestaw cylindra uszczelniony z zewnątrz wszystko G&P, komora G&P oświetlenie surefire G2 olive + włącznik surefire + grip CA puszka AN-PEQ II VFC z batką 8,4V lub 9,6V do wyboru mam + mosfet zawieszenie 2 pkt. samoróba na szerokiej taśmie wg. przepisu z WMASG :mrgreen: dojdzie jeszcze Aimpoint + Wilcox moc mogę regulować od ok. 350 do ok. 375 FPS :lol: Quote Link to post Share on other sites
Legileg Posted March 4, 2010 Report Share Posted March 4, 2010 Moja choinka... http://picasaweb.google.pl/102483437381542...feat=directlink Tanio Koba (KJW) M4 (inne na zdjęciu to: Beretta M9 Socom gear, Cold Steel "Peace Keeper") RIS II Boyi Kolimator EOTech Hurricane Latarka VLI X9 G&P Puszka AN/PEQ-15 VFC Granatnik Mini Launcher MiC Grip G&G Kolba Vltor Style P&J TRS Front Sight Tri-Rail Mount Guarder Tłumik Slesia Factory Custom bazujący na serii OPS Quote Link to post Share on other sites
gryncek1 Posted March 9, 2010 Report Share Posted March 9, 2010 (edited) I moja choinka : P M4 ICS m203 G&P Latarka jakaś chińska....narazie... Celownik mechaniczny gfc Peq16 tokio marui -trzeba go będzie pobrudzić gdzieś w piasku... Eotech 551 chiński 9,6 3300Mah w ładownicy (niedługo czarnej) na kolbie Delikatnie grzebane wnętrze Czasem tłumik.. Edited March 9, 2010 by gryncek1 Quote Link to post Share on other sites
Yeneth Posted March 13, 2010 Report Share Posted March 13, 2010 (edited) Kiedyś M4 CQB od VFC teraz "boczniak" do minimi w 2 wersjach M4 pistol SMG 9mm Edited March 13, 2010 by Yeneth Quote Link to post Share on other sites
piotrasUN Posted March 18, 2010 Report Share Posted March 18, 2010 No i moja Luśka. Systema PTW Professional Challenge Kit M4-A1 -MAX (2008 Version) Chińska kopia EoTecha 553 CASV od King Armasa Wzmocniony chwyt G27 od King Armsa Kolba taktyczna MOD Stock od King Armsa Tłumik dżwięku Gemtech Halo Rączka taktyczna P&J Muszka składana z uchwytem QD do pasa Vltor Sight Tower King Arms Niski blok gazowy typu Vltor (CNC) Dytac No i latarka o której lepiej nie wspominać (jakaś za 9zł :lol: ) I jak się można przyjrzeć grawerka wcześniejszego właściciela :lol: I pare innych fotek. Quote Link to post Share on other sites
wiewiora12 Posted March 25, 2010 Report Share Posted March 25, 2010 M4A1 Z Jing Gong Jestem nowy w ASG więc jest nie tuningowana ;D Niedługo mam zamiar zrobić tuning . Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts