grzechotnik Posted October 10, 2010 Report Share Posted October 10, 2010 Kurczę, aż mnie korci kupno ACOGa :biggrin:. Ale sama gra jest mierna moim zdaniem. Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
Guest Mati13k Posted October 10, 2010 Report Share Posted October 10, 2010 Singiel w MOH wydaje się klimatyczny, ale wciąż zapominacie co "ciągnie" grę przez dłuższy czas. Osobiście nie mam aż tylu pieniędzy, żeby wydawać 130 zł na grę, którą przejdę w kilka/naście godzin. A multi to porażka, nie ma co czekać na żadne recenzje. Nie liczę na wprowadzenie tylu zmian w ciągu kulki dni... Quote Link to post Share on other sites
Hawk995 Posted October 10, 2010 Report Share Posted October 10, 2010 FPS bez multi to jak strzelanie z repliki do tarcz i nie wychodzenie z nią do ludzi. Słowem strata pieniędzy. Quote Link to post Share on other sites
Baker2222 Posted October 10, 2010 Report Share Posted October 10, 2010 Tak, a jakby wydali samo multi to byś jojczył, że multi bez chociaż godzinnego singla to strata pieniędzy. Poczekajcie aż wyjdzie i dopiero wtedy możecie marudzić. Gameplaye świetne :) Ciekawe jak reszta misji :) Quote Link to post Share on other sites
grzechotnik Posted October 10, 2010 Report Share Posted October 10, 2010 Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
Redrad Posted October 11, 2010 Report Share Posted October 11, 2010 http://allegro.pl/medal-of-honor-2010-i-moh-2010-i-skan-i-pre-order-i1261979954.html ciekawa alternatywa dla wersji pudełkowej, tak mi się wydaje przynajmniej :-) Quote Link to post Share on other sites
Baker2222 Posted October 11, 2010 Report Share Posted October 11, 2010 To samo było w przypadku Bad Company 2 :D Ah, trzeba nabyć tego Medala do kolekcji :D Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted October 11, 2010 Report Share Posted October 11, 2010 Fajne, ale trzeba uważać, czasem banują takie klucze, ze względu na "inny region dystrybucji". Kumpel pożegnał się tak z kluczem do BFBC2 :<. Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted October 12, 2010 Report Share Posted October 12, 2010 :icon_twisted: Zaraz odpalam X'a :icon_twisted: Quote Link to post Share on other sites
adam1981 Posted October 12, 2010 Report Share Posted October 12, 2010 Czy ktoś mógłby ujawnić ile jest misji w singlu no i ile mniej więcej map w multi? Quote Link to post Share on other sites
grzechotnik Posted October 12, 2010 Report Share Posted October 12, 2010 Wikipedia? Google? :blink: Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
Ari Posted October 12, 2010 Report Share Posted October 12, 2010 (edited) Kiedys kupowalem klucz do bfbc2 od tego kolesia z takiej aukcji i zadnych problemow pozniej nie bylo Edited October 12, 2010 by Ari Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted October 12, 2010 Report Share Posted October 12, 2010 Po chwilowym ograniu: Kampania: Misje wciągające i aż się prosi, żeby grać dalej. Graficznie szału nie ma, ale gra się przyjemnie i nie zwraca się na to większej uwagi. Rozgrywka jest prowadzona w dynamiczny sposób, nie ma więc tu miejsca na nudę. Już w drugiej misji przychodzi nam postrzelać z różnych zabawek większego kalibru (znacznik laserowy i możliwość wyboru, jednego z czterech narzędzi mordu) ;) Multi: Wydaje mi się, że rozgrywka jest bardziej zrównoważona niż miało to miejsce we wczesnej becie. Gra się przyjemnie, choć ciągle mam wrażenie, że to jakiś mod do Bad Company, a nie MOH :biggrin: Po za tym, o czym warto wspomnieć - w trakcie walki panuje taki chaos (wybuchy, dym, ostrzał), że w życiu, w żadnej grze takiego burdelu nie widziałem :blink: Robota snajpera jest baaardzo utrudniona :blink: Quote Link to post Share on other sites
Trapez Posted October 12, 2010 Report Share Posted October 12, 2010 Niedługo instaluję Windows 7 i zobaczę jak to będzie działać na directx 10 czy 11. Wtedy będzie można coś powiedzieć o jakości grafiki. Mam nadzieję że wyjdzie to lepiej niż na konsolach :) Quote Link to post Share on other sites
FanatykAK Posted October 12, 2010 Report Share Posted October 12, 2010 a działa to na DX 9? Quote Link to post Share on other sites
WeRT Posted October 12, 2010 Report Share Posted October 12, 2010 Działa. Quote Link to post Share on other sites
FanatykAK Posted October 12, 2010 Report Share Posted October 12, 2010 Ktoś próbował multi? Nie jestem zwolennikiem arcadowych napie*dalanek, dlatego spytam - jest tam jako taki realizm i krwistość?? I przede wszystkim - czy wzmocniono granatnik? Bo w becie bywały przypadki że granat wybuchł obok chłopka a tamtego nie zabiło, ba - zdążył ci jeszcze w baniak palnąć. Quote Link to post Share on other sites
Guest Mati13k Posted October 12, 2010 Report Share Posted October 12, 2010 Mało poprawili, a realizmu nie ma. ;/ Dobrze, że nie kupiłem tego syfu. Gdyby nie beta przed premierą, to bym musiał się męczyć. Tak to u kumpla grałem z bananem ulgi na twarzy. :P Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted October 12, 2010 Report Share Posted October 12, 2010 A ja właśnie spędziłem dwie godzinki ciupiąc w sieci, i mi się bardzo podoba :D Co prawda biegam z kampami, ale rozgrywka podoba mi się znacznie bardziej niż w MW ;) Quote Link to post Share on other sites
aciepk Posted October 12, 2010 Report Share Posted October 12, 2010 Całej gry syfem bym nie nazwał. Multi nowego MoH ma swoje mocne strony, ale na pewno nie bije B:BC2 i CoD4 (i po obejrzeniu zapowiedzi nowych trybów mp stwierdzam, że CoD:BO też nie pobije), jednakże jak dłużej pogram w multi to może się wciągnę kto wie. A jak ktoś chce realizmu to kolejny raz polecam Red Orchestrę i Americas Army. Za to kampania dla pojedynczego gracza to zupełnie inna sprawa. Póki co miałem okazję grać tylko na konsoli (X360) i stwierdzam że: -Fabuła jest bardzo ciekawa, odnoszę wrażenie identyczne jak podczas gry w Vietcong czyli, że wydarzenia przedstawione w grze rzeczywiście mogły/mogą mieć miejsce w realnym świecie. Mi osobiście taki styl bpodoba się bardziej od typowej akcji w stylu tych o Johna Woo. -Klimat, klimat i jeszcze raz klimat. W wojennych strzelaninach nie odczuwałem go tak bardzo od czasów Vietcongu. -Grafika singla (multi zresztą też) bije przestarzałą technologię z serii CoD pod każdym względem. Takie modele broni na przykład. Ostatni raz na prawdę ładnie i dokładnie wykonane modele broni widziałem w Global Operations i Vietcongu. -Dźwięk jak w większości produkcji elektroników jest na bardzo wysokim poziomie. Na koniec powiem, że kampania dla pojedynczego gracza moim zdaniem jest warta wydania tych 130 złotych i na pewną kupię własny egzemplarz na PC. Niektórzy będą to uważali za głupotę, ale co mi tam wydałem dwie stówy na Mafię II i DLC do niej to co ma mi być szkoda 130 złotych na singla, moja sprawa. No i nie zapominajmy, że w cenie jest jeszcze multi w które może i sobie pogram tydzień, miesiąc a jak się wciągnę to może i dwa, ale moim zdaniem lepszy rydz niż nic. Quote Link to post Share on other sites
dominoo182 Posted October 12, 2010 Report Share Posted October 12, 2010 singiel daje rade, multi DICE to kupsko niewarte swojej ceny Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted October 12, 2010 Report Share Posted October 12, 2010 singiel daje rade, multi DICE to kupsko niewarte swojej ceny Tj. pisałem - to jest subiektywne odczucie, jednym może się podobać innym nie (mnie się podoba :P) Quote Link to post Share on other sites
Kleju Posted October 12, 2010 Report Share Posted October 12, 2010 PIKNIE SIĘ ZAPOWIADA :biggrin: http://www.youtube.com/watch?v=b8agbirhkmw&feature=player_embedded# Quote Link to post Share on other sites
FanatykAK Posted October 12, 2010 Report Share Posted October 12, 2010 Wygląda jak odpicowany CoD MW. Quote Link to post Share on other sites
adam1981 Posted October 13, 2010 Report Share Posted October 13, 2010 (edited) http://www.gamerfuzion.com/blogs/medal-of-honor-walkthrough-xbox-360-ps3-guide/ link do strony gdzie są gameplaye z singla w wersji Xbox i ps Edited October 13, 2010 by adam1981 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts