vinix Posted February 24, 2010 Report Share Posted February 24, 2010 hmm zastanawiam się czy wojsko poświeci kilku oficerów czy jednak będziemy mogli przejść w zamian za jego nędzne życie :) Żołnierze ile jest warte życie waszych oficerów !! Link to post Share on other sites
Frodo Posted February 24, 2010 Report Share Posted February 24, 2010 "Ale gupi ci Rzymianie" To samo mi przyszło do głowy :F Fakt, faktem, że gra jeszcze się nie rozpoczęła, a napięcie między uczestnikami już rośnie. Może zabrzmi to dziwnie, ale na ostatnim stalkerze lepiej żyli ci, którzy potrafili wszechstronnie współpracować (ochrona naukowca, tajemnicze kawałki zdjęć mające doprowadzić do "Naznaczonego", zadania dla Barmana, zadania dla Azymutu, kilka mniejszych pobocznych dla innych stalkerów). To zdecydowanie bardziej urozmaicało imprezę, a co za tym idzie nie była ona (impreza) zwykłą napierniczanką w stalkerskich klimatach. Kto tego nie rozumie może nie powinien wkraczać do Zony... ;-) A tym armijnym, którzy obecnie straszą i plują mlekiem spod nosa chcę przypomnieć, że podczas ostatniej edycji była wielka zbiórka funduszy na łapówkę, za którą mieliśmy od Was kupić dowodzącego wojskiem. Siwy (jeśli dobrze pamiętam) ratował się wtedy ucieczką. Więc nie nazywajcie nas stalkerów ludzmi bez honoru. ;-) Link to post Share on other sites
pendzik77 Posted February 24, 2010 Report Share Posted February 24, 2010 Przyznaję się, jestem stalkerem, którego celem jest likwidacja armii na granicy Zony. Ale co ja poradzę, że moją frakcją jest Wolność ? Przypomnijcie sobie jej cele z grubsza. Wiec jak już wejdę w Zonę to będę starał się montować małe ekipy likwidujące wojsko. Z braku laku (Powinność w polu) dobry kit ... Całe szczęście, większości marzy się fortuna z artefaktów więc na początku będzie "gorączka złota". Postaramy się jednak by wojsko było troszkę nerwowe od samego początku :) Osobnik odnotowany przez wywiad jako element wywrotowy:D. Kompletowanie teczki trakcie. Link to post Share on other sites
vinix Posted February 24, 2010 Report Share Posted February 24, 2010 już nie mogę się doczekać tak dawno nie bylem w nysie widzę ze wojskowy wywiad se teczki zaczyna robić hmmm ciekawe Link to post Share on other sites
maciejinho Posted February 24, 2010 Report Share Posted February 24, 2010 Proszę Państwa, ten LARP to nie ma być napierdalanka pomiędzy stalkerami a wojskiem. Przynajmniej w początkowej fazie stalkerom nie będzie opłacało się atakować wojska. Doskonale zdaję sobie z tego sprawę. Po prostu Panzerowi pogroziłem palcem ze szczerej sympatii :twisted: Link to post Share on other sites
Wukasz Posted February 24, 2010 Report Share Posted February 24, 2010 Jak skończę stylizację to sam wam fotki wyślę. ;) Link to post Share on other sites
pendzik77 Posted February 24, 2010 Report Share Posted February 24, 2010 To sie nazywa współpraca:) Oby kamraci o kolaboracje z armia nie posądzili...sam wiesz jak to jest u rewolucjonistów:P Link to post Share on other sites
mateusz__w Posted February 25, 2010 Report Share Posted February 25, 2010 A czy będzie tam jakieś miejsce żeby sobie rzeczy zostawić, typu śpiwór, czy wszystko ze sobą trzeba taszczyć? Chyba, że manewry nocne przewidziane są do rana to wtedy sprawa śpiwora znika ;) Link to post Share on other sites
vergio Posted February 25, 2010 Report Share Posted February 25, 2010 To sie nazywa współpraca:) Oby kamraci o kolaboracje z armia nie posądzili...sam wiesz jak to jest u rewolucjonistów:P Bez obaw, większość ludzi zostawia jakiś 'sprzęt' na terenie baru/twierdzy. Miejsca tam nie brakuje ;) Link to post Share on other sites
jw801 Posted February 25, 2010 Author Report Share Posted February 25, 2010 Bez obaw, większość ludzi zostawia jakiś 'sprzęt' na terenie baru/twierdzy. Miejsca tam nie brakuje ;) Mozna również przetrzymać w samochodzie, bo do przycmentarnego parkingu (niestrzeżony) jakieś 200 metrów. Link to post Share on other sites
mateusz__w Posted February 25, 2010 Report Share Posted February 25, 2010 Dzięki za informację. Mam nadzieję, że noc wcale nie będzie przeznaczona na spanie tylko polowania na mutanty albo inne zabawy dla Stalkerów. Link to post Share on other sites
misiakow Posted February 26, 2010 Report Share Posted February 26, 2010 10 kwietnia (sobota) 8:00 - 9:00 - Rejestracja uczestników imprezy grających po stronie wojska i mutantów. Rejestracja odbywa się na terenie Bazy Wojskowej (współrzędne bazy zostaną przekazane graczom wojskowym na miejscu przy parkingu). PUNKTUALNOŚĆ OBOWIĄZKOWA! 9:30 - Rozpoczęcie rejestracji uczestników imprezy grających po stronie stalkerów na terenie Baru. W przypadku stalkerów nie ma sztywnej godziny zamknięcia rejestracji. 23:00 - Zamknięcie ogólnych grupowych działań na terenie poligonu i rozpoczęcie imprezy integracyjnej (stalkerzy, wojsko, mutanci) przy ognisku i grillach na terenie Fortu Prusy. Podczas imprezy wydawane będą kiełbasy i pieczywo. UWAGA! Osoby mniej skore do imprezowania i chętne do dalszej nocnej gry w terenie również będą miały taką możliwość spędzenia czasu. Należy taką chęć zgłosić organizatorowi podczas porannej rejestracji. Po godz. 23:00 kontynuowane będą również misje specjalne. Wszystko jest napisane w regulaminie :) Do 23.00 oficjalna rozgrywka, potem dla zdesperowanych maniaków ciąg dalszy :) Link to post Share on other sites
Pablito350 Posted February 26, 2010 Report Share Posted February 26, 2010 (edited) O ile się tych desperatów znajdzie :/ mam nadzieję, bo jednak w nocy to już totalnie niezły klimacik się robi hehe Edited February 26, 2010 by Pablito350 Link to post Share on other sites
GYVER. Posted February 26, 2010 Report Share Posted February 26, 2010 O ile się tych desperatów znajdzie :/ mam nadzieję, bo jednak w nocy to już totalnie niezły klimacik się robi hehe O ile się tych desperatów znajdzie :/ mam nadzieję, bo jednak w nocy to już totalnie niezły klimacik się robi hehe Mam nadzieje, że się znajdą bo w zapowiedzi było ogólna do 23 ale reszta do 7 rano do ost. żywego. i w nocy to bedzie KLIMACIK Link to post Share on other sites
Gryzli4242 Posted February 27, 2010 Report Share Posted February 27, 2010 Skoro w zeszłym roku porąbańcy nocni się znaleźli i szukali Spełniacza Życzeń (wciąż mam kawałek, ale csiii ;pp) to i w tym roku się znajdą bez problemu ;) 3 już minimum jest ^^ Link to post Share on other sites
pumbishon Posted February 27, 2010 Report Share Posted February 27, 2010 Będzie jeszcze 3 z Krakowa ;) Link to post Share on other sites
Gisher Posted February 27, 2010 Report Share Posted February 27, 2010 +2 :D Link to post Share on other sites
Pablito350 Posted February 27, 2010 Report Share Posted February 27, 2010 To i z mojej strony +3 wojskowych :-P Link to post Share on other sites
misiakow Posted February 28, 2010 Report Share Posted February 28, 2010 Myślę, że ze mą również jeden wojak jeszcze będzie śmigał po nocy i straszył nocne zwierzęta :) Pozdrawiam innych porąbańców i maniaków ;) Link to post Share on other sites
GYVER. Posted February 28, 2010 Report Share Posted February 28, 2010 Myślę, że ze mą również jeden wojak jeszcze będzie śmigał po nocy i straszył nocne zwierzęta :) Pozdrawiam innych porąbańców i maniaków ;) He moze jakies wieksze zwierze dwunogie was postraszy :killer: Link to post Share on other sites
misiakow Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 He moze jakies wieksze zwierze dwunogie was postraszy :killer: Czyżby Yeti miał przywędrować z Tybetu do Zony? ;-) Link to post Share on other sites
GYVER. Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 Próby oswojenia mutanta w toku, chyba go odstrzele nawet aportowac nie chce :lol: Link to post Share on other sites
pumbishon Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 Pewnie źle go zachęcasz ;) Link to post Share on other sites
Brytan Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 (edited) Jeżeli mod oraz organizator nie mają nic przeciwko to podaję Wam link do utworu muzycznego. Utwór stworzyłem mając "napad weny twórczej" po udziale w spotkaniu S.T.A.L.K.E.R. które odbyło się w dniu 18.04.2009 na terenie inkubatora w Rudzie Śląskiej. Notabene zdjęcia z Rudy Śląskiej umieścił org na stronie internetowej poświęconej Stalkerowi w Nysie. Mam nadzieję że Wam się to spodoba: http://brytanpl.wrzuta.pl/audio/4hyBbfOB7LN/czerwony_las Edited March 1, 2010 by Brytan Link to post Share on other sites
Timonek Posted March 2, 2010 Report Share Posted March 2, 2010 Niema co, szykuje sie niezła zabawa.. i dzienna i nocna :D Link to post Share on other sites
Recommended Posts