Foka Posted September 29, 2004 Report Share Posted September 29, 2004 a to super :D Quote Link to post Share on other sites
RAI wilku Posted September 29, 2004 Report Share Posted September 29, 2004 joł mam problem z wysłaniem zgłoszenia :/ pozdr wilku Quote Link to post Share on other sites
Tadeusz Posted September 29, 2004 Author Report Share Posted September 29, 2004 Wilku- wyslij mi wymagane dane na formularzu zwyklym mailem na adres: tadeusz@warrior.pl (tylko wpisz wszystkie tam wymagane dane!) pozdro Quote Link to post Share on other sites
robal Posted September 30, 2004 Report Share Posted September 30, 2004 co za fart;d juz bylem pewien ze nie jade i sie okazalo ze zawody mam 9-10 a nie w terminie zlotu... Czy to nie jest piekne?? Juz nawet najgorsza Varsovia nie popsuje mi super humoru!!! Quote Link to post Share on other sites
Piciu Posted September 30, 2004 Report Share Posted September 30, 2004 To jest piękne, Robal, :) Witamy na zlocie... Reszta ELFa też będzie? Quote Link to post Share on other sites
robal Posted September 30, 2004 Report Share Posted September 30, 2004 takmoze wrecz 4 osoby;D Quote Link to post Share on other sites
Tadeusz Posted October 1, 2004 Author Report Share Posted October 1, 2004 1. Jako pierwszy (poza Wolnymi Strzelcami) zakończył wpłacanie na zlot team Zorza z Mielca! Dziękujemy i gratulujemy 2. Proszę wszystkich niezmotoryzowanych zlotowiczów o sugestie, co do godziny odjazdu piątkowego autokaru dowożącego ich na miejsce zlotu (na adres tadeusz@warrior.pl ) Quote Link to post Share on other sites
Mateo Posted October 1, 2004 Report Share Posted October 1, 2004 Mam dwa pytania: 1. O której rano w sobote maja się stawic Ci co nie nocuja na terenie zlotu? 2. Jakie atrakcje są planowane na niedziele i od której? Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted October 1, 2004 Report Share Posted October 1, 2004 i po ile w koncu beda pestki :) Quote Link to post Share on other sites
PAT_KOZI Posted October 1, 2004 Report Share Posted October 1, 2004 mam pytanie dla mnie dostyć ważne... być moze bede w wawie w tym terminie z kurtuazyjną wizyta u znajomych... pytanie: czy ktos bedzie w stanie zabrać mnie na miejsce "je..anki" :lol: z okolic centrum? Quote Link to post Share on other sites
Tadeusz Posted October 1, 2004 Author Report Share Posted October 1, 2004 Mateo - na dniech bedzie oficjalny program zlotu (z przecieków wiadomo ze sniadanie bedzie podane o 8.00 w sobote, a o 9.00 w niedziele) 8) Foka - sam rozumiesz ze soprawa pestek to sliska sprawa :), robimy duzo zeby sie udalo, na razie na 100% bedzie bron krotka (glock, TT, i cos tam jeszcze) a z dlugiej broń gladkolufowa (remington i cos jeszcze) pozostala bron dluga moze byc testowana na pobliskiej strzelnicy i wlasnie zalatwaimy tam wstep co do cen amunicji- na pewno nie bedzie wyzsza niz na strzelnicach cywilnych Niedzielne atrakcje: po sniadaniu bedzie odprawa z omowieniem sobotniego strzelania i chwilowa wizyta zaproszonych gosci (zeby sie nam sniadanko ulezalo w brzuszkach), potem beda konkursy z nagrodami łącznie z tym najwazniejszym - pokonywaniem "malpiego gaju" na czas z nagrodą: wskazany przez zwyciezce elektryk ze sklepiku naszego nieocenionego sponsora firmy www.firearms.pl potem wyjazd na strzelnice p.s. pomyslelismy ze po tych niedzielnych atrakcjach, osoby które nie musza juz wracac do domu moga rozegrac nowy scenariusz i strzelac sie az do utraty sil..... Quote Link to post Share on other sites
BK_Kuba Posted October 2, 2004 Report Share Posted October 2, 2004 Tadeusz ja i mój kumpel wpłaciliśmy kasiore ale nadal nie jesteśmy zaznaczeni na czerwono. :evil: Quote Link to post Share on other sites
Tadeusz Posted October 4, 2004 Author Report Share Posted October 4, 2004 wpisuje na bierzaco wszystkie osoby ktorych oplata wplynela na konto jesli dzis cie nie ma skontaktuj sie ze mna telefonicznie (603 069 447) Quote Link to post Share on other sites
Tadeusz Posted October 4, 2004 Author Report Share Posted October 4, 2004 teren zlotu : 1. http://bz.riz.pl/asg/tomice/2004-09-25/tom...omice%20002.jpg 2. http://bz.riz.pl/asg/tomice/2004-09-25/tom...omice%20032.jpg 3. http://bz.riz.pl/asg/tomice/2004-09-25/tom...omice%20029.jpg 4. http://bz.riz.pl/asg/tomice/2004-09-25/tom...omice%20028.jpg 5. http://bz.riz.pl/asg/tomice/2004-09-25/tom...omice%20022.jpg jak widac praca wre. oczywiscie nie zdazymy wykopac linii Maginota, ale sie staramy. Oczywiscie uczestnicy moga wystosowac do kwatermistztrzostwa zapotrzebowanie na materialy do fortyfikacji (worki) i moga sie poumacniac do woli w trakcie gry. Ponieaż zlotowicze bede z gory podzieleni na 2 armie, jest mozliwe umocnienie swoich pozycji wyjsciowych i punktow umocnionych, w noc poprzedzającą rozgrywke :> (piąt/sob) ZABIERZCIE SAPERKI I COTAMCHCECIE!! Quote Link to post Share on other sites
BK_Kuba Posted October 4, 2004 Report Share Posted October 4, 2004 Czy moge zabrac kamere lub aparat? Mozna na terenie hotelu robic zdjecia?? Quote Link to post Share on other sites
izi Posted October 4, 2004 Report Share Posted October 4, 2004 Jesli ktos jest pletwonurkiem i nie posiada saperki,to na dnie takiego "jebitnego" otworu z woda(ok 2,5-3 m glebokosci) lezy moja ;) Quote Link to post Share on other sites
dzikki Posted October 4, 2004 Report Share Posted October 4, 2004 Niechcacy tam wpadla ale jest nagroda jak chodza sluchy za wyciagniecie jej z tego szamba. Quote Link to post Share on other sites
izi Posted October 4, 2004 Report Share Posted October 4, 2004 Musiales mowic ze o jest szambo ? :twisted: :D Quote Link to post Share on other sites
Tadeusz Posted October 5, 2004 Author Report Share Posted October 5, 2004 Kuba- uczestnicy moga robic zdjecia i krecic filmy :) Quote Link to post Share on other sites
Spajda Posted October 5, 2004 Report Share Posted October 5, 2004 Witam! Wczoraj w cafejce nie odpalała mi stronka zlotu. Dzisiaj dopiero admin naprawił i mogłem się zgłosić. Mam nadzieję, że nie za późno?? P.S. Czy będzie przewidziane nocne strzelanie? <Rainbow lubią nocki:)> Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Tadeusz Posted October 5, 2004 Author Report Share Posted October 5, 2004 Właśnie zamykamy listę z noclegami zgłszeni teraz zasila liste oczekujacych- wskocza na miejsca tych których wpłaty nie dotra do mnie do 11 pażdziernika. nadal mozna sie zapisywac na miejsca bez noclegu Quote Link to post Share on other sites
Tadeusz Posted October 5, 2004 Author Report Share Posted October 5, 2004 Uczestnicy zlotu ubezpieczają się od następstw nieszczęśliwych wypadków we własnym zakresie. Quote Link to post Share on other sites
Spajda Posted October 5, 2004 Report Share Posted October 5, 2004 Uff, czyli się załapałem. Ale pytanie odnośnie nocnych walk pozostaje bez odpowiedzi:/ Dajcie znac na ten temat. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
dzikki Posted October 5, 2004 Report Share Posted October 5, 2004 Spajda bedziesz chcial nocnych walk, zbierze sie grono chetnych to beda i nocne walki. Proste. Quote Link to post Share on other sites
robal Posted October 5, 2004 Report Share Posted October 5, 2004 i pewnie sie skoncza jak w Janowie;d Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts