Yahalom Posted March 14, 2010 Report Share Posted March 14, 2010 Czy oprócz Condora i BHI, dostanę gdzieś w Polsce czyjąś inną taką czapkę? Chodzi o velcro na przodzie :) Quote Link to post Share on other sites
Kac Posted March 14, 2010 Report Share Posted March 14, 2010 Dowolna czapka, velcro, igła i nitka to nie łaska? :-P Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted March 14, 2010 Author Report Share Posted March 14, 2010 (edited) Dowolna czapka, velcro, igła i nitka to nie łaska? :-P Łaska, ale: - nie jest pr0 - wymaga to szycia, co w moim przypadku skończyło się na kilku połamanych igłach :wink: - nie jest pr0 - no i nie jest pr0 :twisted: :uśmiech: Chociaż 65zł za BHI to też przegięcie :/ Tylko ich czapkę widziałem w Foliage Green Edited March 14, 2010 by Arafat (KSK) Quote Link to post Share on other sites
Ohtar Posted March 14, 2010 Report Share Posted March 14, 2010 Do krawcowej idź. No jak samemu zrobisz to będzie amatorszczyzna a jak ci zrobi profesjonalistka to będzie pro. Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted March 14, 2010 Author Report Share Posted March 14, 2010 Do krawcowej idź. No jak samemu zrobisz to będzie amatorszczyzna a jak ci zrobi profesjonalistka to będzie pro. Może się dziwnie na mnie patrzeć jak jej powiem o co chodzi :lol: Tak poważnie - wolałbym jednak gotową, najlepiej w FG albo kolorze czarnym (z naciskiem na FG). Mam rozumieć, że jestem skazany na BHI? Quote Link to post Share on other sites
Kac Posted March 14, 2010 Report Share Posted March 14, 2010 Łaska, ale: - nie jest pr0 - wymaga to szycia, co w moim przypadku skończyło się na kilku połamanych igłach :wink: - nie jest pr0 - no i nie jest pr0 Jest ekonomiczne. Poza tym, dla mnie sprzęt, który sobie sam zrobiłem/przerobiłem wg własnego uznania jest bardziej pr0 od kupowania gotowych rozwiązań :-P . BTW, daj spokój, każdy potrafi obsługiwać igłę i nitkę :-F . Quote Link to post Share on other sites
Ohtar Posted March 14, 2010 Report Share Posted March 14, 2010 Może się dziwnie na mnie patrzeć jak jej powiem o co chodzi :lol: Ja miałem miłą pogawędkę w czasie przeszywania kieszeni w bluzie i kilku mniejszych przeróbkach. Na poczatku myślała, że to na poligon mi potrzebne i że w wojsku służę (ta - M81 woodland w WP :) ), ale potem dała sobie wytłumaczyć co to jest asg, i o co w tym wszystkim chodzi. Jakoś wolę, gdy coś uszyte jest na maszynie. Własnoręcznie tylko guziki przyszywam. Quote Link to post Share on other sites
Kac Posted March 14, 2010 Report Share Posted March 14, 2010 Rzep na czapce to nie np kieszeń na mundurze czy dodatkowe PALSy tu i ówdzie - do tego też używam maszyny do szycia i mocnych nici :uśmiech: . Quote Link to post Share on other sites
gryncek1 Posted March 14, 2010 Report Share Posted March 14, 2010 (edited) Zawsze zostaje Kthulhu :-F Edited March 14, 2010 by gryncek1 Quote Link to post Share on other sites
Majkel86 Posted March 14, 2010 Report Share Posted March 14, 2010 Ja tam kiedyś nosiłem czapkę z daszkiem z "samorobnym" velcro plus pomalowaną sprayami i wg mnie nie była "nie pr0": http://i189.photobucket.com/albums/z170/Ma...pg?t=1268606677 :-P Quote Link to post Share on other sites
Kac Posted March 15, 2010 Report Share Posted March 15, 2010 Różowe PALSy nie są pr0 :-F . A tak swoją drogą wytłumaczcie mi co sprawia, że bejsbolówka staje się pr0 :P . Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted March 15, 2010 Report Share Posted March 15, 2010 Różowe PALSy nie są pr0 teeth.gif . A tak swoją drogą wytłumaczcie mi co sprawia, że bejsbolówka staje się pr0 icon_razz.gif . chyba naszywki na rzepach :F Quote Link to post Share on other sites
Jaeger Posted March 15, 2010 Report Share Posted March 15, 2010 Arafat marudo bejsbolowki condora są ok, co ci w nich nie pasuje? Quote Link to post Share on other sites
Filq Posted March 19, 2010 Report Share Posted March 19, 2010 A nie ma jakichs velcro mocowanych pod temperatura rozgrzanego zelazka?:P Do tego nawet zdolnosc szycia nie jest wymagana. Quote Link to post Share on other sites
Then Posted March 20, 2010 Report Share Posted March 20, 2010 A nie stopi się miękka część rzepa przy prasowaniu bezpośrednim (zakładając, że żelazko będzie na tyle gorące, że roztopi spoiwo pod spodem)?... Quote Link to post Share on other sites
seger Posted March 20, 2010 Report Share Posted March 20, 2010 są rzepy samoprzylepne ( velcro firmy) sam posiadam kilka metrów takiego rzepidła :) tak samo jak i dwustronne, i inne :P Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts