RAI wilku Posted August 6, 2006 Report Share Posted August 6, 2006 Miałem u siebie przyczepione 3 podwójne ładownice do M15 To są te ładownice :roll: http://www.miwo-military.com/index.php?go=02_10 Czy są jakieś inne ? Tak, ja mam inne. Moje są firmy Guarder. Stolar, sprawa się troszkie zmienia jak masz w pasie więcej i się szelki rozjeżdżają (w moim przypadku w taki sposób że robi się nie wygodnie). Co więcej na szelkach ucieczkowych nie masz palsów. Link to post Share on other sites
Gecko Posted August 6, 2006 Report Share Posted August 6, 2006 Dzięki Stolar :) Choć nadal jestem ciekaw czy da się go zamówić na osobę mniejszą ;) To są te ładownice Rolling Eyeshttp://www.miwo-military.com/index.php?go=02_10 Czy są jakieś inne ? Prosisz przy zamówieniu o ładownice do M4/M16 i takie Ci uszyją. Link to post Share on other sites
roziko Posted August 7, 2006 Report Share Posted August 7, 2006 Ja ponawiam pytanie.. W jakich granicach cenowych beda znajdowaly sie nowe mundury miwo? Link to post Share on other sites
Szaszłyk Posted August 7, 2006 Report Share Posted August 7, 2006 Pierwsze mundury pojadą daleko na wycieczkę. Myślę że wersja pierwsza dla odbiorcy masowego ujrzy rynek po MSPO 2006. Nie ma ich jeszcze dostepnych wiec jeszcze nie ma ceny, to chyba jasne? Nie nerwuj sie tylko poczekaj do wrzesnia. Link to post Share on other sites
roziko Posted August 7, 2006 Report Share Posted August 7, 2006 Niby jasne ale chyba wstepne plany powinny byc? :/ Link to post Share on other sites
RAI wilku Posted August 7, 2006 Report Share Posted August 7, 2006 Napewno są, poznasz je we wrześniu. Link to post Share on other sites
osek Posted August 29, 2006 Report Share Posted August 29, 2006 Mam pytanko. Czy ktoś już stosował taki patent, aby zaczepić sobie na udo panel udowy i do tego jakaś kieszeń np. uniwersalne cargo? Ewentualnie jak to się sprawuje? Nie odstaje za bardzo od nogi? Nie lata w każdą stronę? Pozdrawiam! Link to post Share on other sites
wally Posted August 29, 2006 Report Share Posted August 29, 2006 Ja mam średni panel udowy i na nim kieszeń cagro. Przeważnie targam w tym petardy. Panel ma na tyle dużą powierzchnię, że zapobiega "lataniu" po nodze. Link to post Share on other sites
Jazz Posted August 29, 2006 Report Share Posted August 29, 2006 Posiadam od roku średni panel MIWO. Po dokładnym zapięciu pasów Nie ma żadnych tendencji do "latania". Dodatkowo panel ma wykończenie z siatki antyposlizgowej która przylega do spodni uniemożliwiając przemieszczanie panelu. Link to post Share on other sites
~moroman Posted August 30, 2006 Report Share Posted August 30, 2006 Czy posiada ktoś z Was tzw "Chlebak" z MIWO? kieszenie po bokach to kieszenie Cargo? jaka jest pojemność samego Chlebaka? Można go wykorzystać jako ButtPack? Link to post Share on other sites
GRÓBY >KM< Posted August 30, 2006 Report Share Posted August 30, 2006 ja posiadam i sam chlebak ma rozmiary porównywalne z buttpackiem BW +komin, a kieszenie po bokach to są w rozmiarach zwykłego cargo bez komina. Sam osobiście używam go jako butpacka. Link to post Share on other sites
~moroman Posted August 30, 2006 Report Share Posted August 30, 2006 a masz jakieś zdjęcia? bo chciałbym zobaczyć jak wyglądają te szwy na zewnątrz przy wypchanym chlebaku... pozdrawiam Link to post Share on other sites
makary Posted August 30, 2006 Report Share Posted August 30, 2006 Kolejne pytanie do Catch'a... Czy MIWO planuje może produkcję pochew do noży (np nieśmiertelnego KA_BARA) z możliwością przytrochenia ich do kamizelek analogicznie do ładownic? Pozdrawiam Link to post Share on other sites
GRÓBY >KM< Posted August 30, 2006 Report Share Posted August 30, 2006 znalazły się jakeiś 2: Link to post Share on other sites
Jazz Posted August 30, 2006 Report Share Posted August 30, 2006 Kiedyś nosiłem duże Cargo. Teraz tylko dwie ładownice na magi. A tak to wygląda: http://www.ja-zz.neostrada.pl/gear.jpg http://www.ja-zz.neostrada.pl/jazz.jpg Innych zdjęć na których lepiej widać panel niestety nie mam. Link to post Share on other sites
roziko Posted September 4, 2006 Report Share Posted September 4, 2006 Własnie tez czekam.. Tak do 12 h sie wyrabiaja.. A co do nowych produktow to sa super tylko szkoda ze zadna z tych rzeczy mi sie nie przyda:) apropo nowego sprzetu.. wiecie cos na temat mundurow? Gdzies slyszalem ze maja miec premiere na MSPO. Czy ktos kto odwiedzi targi moze zapodac jakies fotki jezeli wogole beda tam te mundury? Link to post Share on other sites
MATI12 Posted September 4, 2006 Report Share Posted September 4, 2006 Miwo jest na liście wystawców więc napewno będą. Link to post Share on other sites
0W_Shadow Posted September 4, 2006 Report Share Posted September 4, 2006 A co do nowych produktow to sa super tylko szkoda ze zadna z tych rzeczy mi sie nie przyda:) Nie koniecznie . Może w ładownice do markerów wejdzie butla z gazem :P Co do nowości to mieli jeszcze dołączyć do oferty magazynki do m4/m15. Ja teraz cierpliwe czekam na ATEKa II z suwaczkiem :luzik: . Link to post Share on other sites
PieTrzaK Posted September 4, 2006 Report Share Posted September 4, 2006 Ale tą rurke od dromadera to dowalili... :roll: Link to post Share on other sites
Catch22 Posted September 4, 2006 Report Share Posted September 4, 2006 A to akurat są nowe pęcherze produkcji Source/Deuter - które ostatnio wygrały kontrakt na dostawy dla USMC wygrywając z Camelbackiem :!: . Na rurkę na rurkę możesz naciągnąć neopren albo poprosić o uszycie "tunelu" Szczegóły co do pęcherzy do obejrzenia tu: http://www.source-military.com/ Link to post Share on other sites
Wukasz Posted September 4, 2006 Report Share Posted September 4, 2006 Firma nazywa sie Camelbak. Na calej stronce macie niepoprawną nazwę. Link to post Share on other sites
RAI wilku Posted September 5, 2006 Report Share Posted September 5, 2006 Wukasz jeśli chodzi Tobie o link podany przez Catch22 to jestes w błędzie. Camelbak to Amerykańska firma, Source - Izraelska. O ile wiem wkłady firmy Source sprzedaje np. Duter i Alvika. Link to post Share on other sites
Wukasz Posted September 5, 2006 Report Share Posted September 5, 2006 Ehh. Nie jestem. Chodzi o zbędne "c" (back)w zapisie stosowanym przez Catcha i na stronkach Miwo. Link to post Share on other sites
Catch22 Posted September 5, 2006 Report Share Posted September 5, 2006 Wiem, ale dotąd zmieniacz nie zmienił... To popularny błąd w naszym kraju Link to post Share on other sites
KoRn-ik Posted September 6, 2006 Report Share Posted September 6, 2006 Tak z ciekawości... Co to za bluza noszona przez osobę prezentującą Dromadera na stronie Miwo? Link to post Share on other sites
Recommended Posts