johny1mob Posted April 5, 2012 Report Share Posted April 5, 2012 Tak, ale witryna chyba została sprzedana. Quote Link to post Share on other sites
stalker51 Posted November 21, 2012 Report Share Posted November 21, 2012 Przepraszam bardzo, że odkopię temat niczym stary górnik, aczkolwiek muszę się dowiedzieć. Czy MTG jeszcze szyje? Jeżeli tak to czy mają jakąś stronę internetową? Stara niestety została sprzedana.... Czy da się gdzieś jeszcze dostać ich wyroby? Będę ogromnie wdzięczny za odpowiedź. Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted November 22, 2012 Report Share Posted November 22, 2012 https://www.facebook.com/madness.tactical.gear Od stycznia nic się nie dzieje ;) Quote Link to post Share on other sites
stalker51 Posted November 22, 2012 Report Share Posted November 22, 2012 Właśnie widziałem, ale łudziłem się, że może jednak jeszcze prowadzą działalność... Szkoda, bo ich projekty były bardzo interesujące :( Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted February 16, 2014 Report Share Posted February 16, 2014 http://spearpoint.pl/ nowa strona. Quote Link to post Share on other sites
Mendi Posted February 17, 2014 Report Share Posted February 17, 2014 Strona stroną, chłopaki już nie szyją, a MTG nie istnieje już dłuższy czas. To ludzie z mojej ekipy, ale rozjechali się niestety po kraju i każdy gdzie indziej pracuje. Jeśli coś chcecie ze starej oferty to pisać do gościa o ksywce Looc - http://wmasg.pl/pl/profil/show/2729 Ja tam tłukę ichnie wynalazki już któryś rok z kolei i sobie chwalę. Quote Link to post Share on other sites
Axel Posted February 17, 2014 Report Share Posted February 17, 2014 Wg tego co widzialem to projekty mają być tak nowe jak i stare. Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted February 17, 2014 Report Share Posted February 17, 2014 No dobra, skoro nie istnieje to po co teraz wrzucili nową stronkę? :D Został po prostu sam Looc i zmienił nazwę na Spearpoint? Quote Link to post Share on other sites
Axel Posted February 17, 2014 Report Share Posted February 17, 2014 To nie Looc Quote Link to post Share on other sites
Mendi Posted February 18, 2014 Report Share Posted February 18, 2014 Chłopaki szyli super rzeczy, drogie z racji dobrych materiałów i rozwiązań, porównywalne jakością z najlepszymi markami, mięli na to zbyt - np. nasi wojacy jadący na misje, chętnie od nich graty brali. Poza tym cały Madness hasa w ichnich kamizelkach i pasach, do dziś używam 2 prototypów (plecaczek i panel udowy pod serpę), które nie trafiły do produkcji. Ale widać zbyt był za mały w obliczu zalewającej rynek chińszczyzny, wielu maniaków nie mając nigdy w ręce czy na sobie na prawdę porządnego oporządzenia, patrzy tylko na niską cenę chińczyków i jara się tym shitem, skopiowanym bezmyślnie i mizernie wykonanym. Piszta do Looca, ja czekam obecnie na ładownice pod swd od niego. Quote Link to post Share on other sites
dust in the wind Posted February 19, 2014 Report Share Posted February 19, 2014 Ja znam trochę inną historię ;) Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted February 19, 2014 Report Share Posted February 19, 2014 To nie Looc Ja znam trochę inną historię :icon_wink: No, chłopaki albo jak już to jakieś konkrety, albo bez pisania na zasadzie "wiem, ale nie powiem"... Quote Link to post Share on other sites
dust in the wind Posted February 19, 2014 Report Share Posted February 19, 2014 Po prostu pytajcie u źródła. Tutaj zaczynają krążyć miejskie legendy. Quote Link to post Share on other sites
Axel Posted February 19, 2014 Report Share Posted February 19, 2014 @Yahalom - Nie mogę mówić więcej, po prostu wyjaśniam że to na 100% nie Looc. Wszelkie zapytania słać przez formularz na stronie spearpoint ewentualnie ma maila. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts