_Sick_ Posted January 1, 2011 Report Share Posted January 1, 2011 Miał być już promod, a jeszcze nie ma. Wiecie coś o DLC? Quote Link to post Share on other sites
DevO Posted January 6, 2011 Report Share Posted January 6, 2011 Małe pytanko odnośnie gry, i nie wiem czy to jest jakiś błąd ogólny czy ja tylko tak mam. A wiec do rzeczy. Kupiłem niedawno Black OPS i gra się pięknie ładnie zainstalowała, grafa na full, lecz gdy gra się uruchomi zaraz mnie wywala z powrotem na pulpit i dalej nie mogę nic robić. Bym był wdzięczny za jaką kolwiek pomoc Quote Link to post Share on other sites
mander14 Posted January 6, 2011 Report Share Posted January 6, 2011 Małe pytanko odnośnie gry, i nie wiem czy to jest jakiś błąd ogólny czy ja tylko tak mam. A wiec do rzeczy. Kupiłem niedawno Black OPS i gra się pięknie ładnie zainstalowała, grafa na full, lecz gdy gra się uruchomi zaraz mnie wywala z powrotem na pulpit i dalej nie mogę nic robić. Bym był wdzięczny za jaką kolwiek pomoc Ściągnij najnowsze patche do gry, najnowsze sterowniki do grafiki jakiego masz windowsa ? Czytałem coś, że z xp niby nie działa pokombinuj ;) Quote Link to post Share on other sites
DevO Posted January 7, 2011 Report Share Posted January 7, 2011 Ściągnij najnowsze patche do gry' date=' najnowsze sterowniki do grafiki jakiego masz windowsa ? Czytałem coś, że z xp niby nie działa pokombinuj ;) [/quote'] Win 7 posiadam i to jest dziwne bo u kumpla jak zainstalowałem to samo się dzieje (więc teraz mam podejrzenia że błędy są na płytce) No ale dzięki za odpowiedź. Zobaczymy co będzie bo jeszcze mogę wymienić płytę ^^ Quote Link to post Share on other sites
aciepk Posted January 7, 2011 Report Share Posted January 7, 2011 A po co masz wymieniać płytę, skoro możesz wszystkie pliki ściągnąć ze steama? Trochę to będzie trwało, ale w trakcie ściągania plików gry można robić coś pożytecznego. Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted January 7, 2011 Report Share Posted January 7, 2011 Tak jak napisał aciepk-zassaj całą grę ze Steama i wtedy zobacz co i jak. Quote Link to post Share on other sites
Keltuzar Posted January 7, 2011 Report Share Posted January 7, 2011 Ale musicie przyznać że użycie "Fortunate son" przy rozpoczęciu misji w Wietnamie , było "COOOL". :) (chociaż zerżnięte z Forest Gumpla) Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
Trapez Posted January 13, 2011 Report Share Posted January 13, 2011 Mój nowy film, znowu z minowania skrzynki ale tym razem z lepszym efektem. Quote Link to post Share on other sites
Gekon_1 Posted January 18, 2011 Report Share Posted January 18, 2011 Chętny ktoś na zombie mod ? ;) Mój nick: Darkstone240 Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
aciepk Posted January 25, 2011 Report Share Posted January 25, 2011 Pierwsze DLC: Jeżeli dobrze pamiętam, to o mapie w Berlinie wspominano w zapowiedziach, ale cóż takie są uroki DLC. Mam tylko nadzieję, że Kotick w końcu tak się nachapie kasą graczy, że umrze ze szczęścia, albo postanowi zainwestować w nowy silnik graficzny i lepszy zespół od dźwięku. Quote Link to post Share on other sites
denvey Posted January 25, 2011 Report Share Posted January 25, 2011 Ja się jednak do tego szatańskiego pomiotu przekonałem :D Po tych kilku patchach i settingu na minimum gra śmiga pięknie ;) Powiem że nawet fajniejsze niż MW2 toto :D Quote Link to post Share on other sites
mefisteso Posted January 29, 2011 Report Share Posted January 29, 2011 Ano. MW2 było zbyt 'tacticool'. I tak cod 4 to niedościgniony wzór. Quote Link to post Share on other sites
Marcinek83 Posted January 30, 2011 Report Share Posted January 30, 2011 Ano. MW2 było zbyt 'tacticool'. I tak cod 4 to niedościgniony wzór. Prawidłowo rzekłeś. :wink: Quote Link to post Share on other sites
denvey Posted January 30, 2011 Report Share Posted January 30, 2011 No, czekamy na sławetnego COD: Space Warfare :D Już to widzę, Prajs i Sołp MakTejvisz walczą na księżycu i ISS ze złymi ruskimi żołdako-kosmonautami ;) Quote Link to post Share on other sites
parkie Posted January 30, 2011 Report Share Posted January 30, 2011 Pozbywam się black opsa, jakby ktoś chciał kupić :) Quote Link to post Share on other sites
Trapez Posted February 12, 2011 Report Share Posted February 12, 2011 Moja najnowsza produkcja, tym razem z muzyką i przejściami. Kompilacja akcji z karabinem G11 Quote Link to post Share on other sites
Trapez Posted February 13, 2011 Report Share Posted February 13, 2011 Mała poprawka, poprzedno zabrakło HD :) Quote Link to post Share on other sites
Myszur Posted March 27, 2011 Report Share Posted March 27, 2011 Single player - cud miód malina i orzeszki. Lubię takie gry - fabuła, hollywoodzkie jeb, bum i jebudu. Z realizmem to ma tyle wspólnego co ja z fizyką kwantową ale i tak jest świetnie. Co do multi - to samo co w MW2 tyle że rozwinięte o gadżety wymyślone na siłę. Samochodziki RC z podczepionymi bombami, kusze z ładunkami wybuchowymi... Nuda. Dodatkowo potwornie niedopracowany i zbugowany ten multiplayer. Mimo wzystko grę i tak kupiłem praktycznie tylko dla singla, więc jeżeli ktoś chce krótką, ale wciągającą do reszty i ciekawą kampanię - polecam. Pozbywam się black opsa, jakby ktoś chciał kupić :) Przecież BO korzysta z platformy Steam... Z tego co wiem, nie da się usunąć gry z biblioteki steama... Wnioskując - sprzedajesz całe konto? Quote Link to post Share on other sites
Gekon_1 Posted March 27, 2011 Report Share Posted March 27, 2011 Ja również sprzedaje black opsa ze steamem jakby ktoś chciał. Quote Link to post Share on other sites
Włodek Posted March 27, 2011 Report Share Posted March 27, 2011 a ja mam mały problem z tą gierką. Mianowicie gra się zainstalowała wszystko fajnie super. Odpalam gierkę. Idzie mi filmik do pierwszej misji i nagle stop, czarny ekran, nic się nie da zrobić. Próbowałem już odinstalować i zainstalować nic nie podziałało. Wiecie może w czym tkwi problem? Z góry dzięki za pomoc. Quote Link to post Share on other sites
Yfronus Posted March 27, 2011 Report Share Posted March 27, 2011 Prawdopodobnie masz za słabego kompa. Quote Link to post Share on other sites
Myszur Posted March 27, 2011 Report Share Posted March 27, 2011 a ja mam mały problem z tą gierką. Mianowicie gra się zainstalowała wszystko fajnie super. Odpalam gierkę. Idzie mi filmik do pierwszej misji i nagle stop, czarny ekran, nic się nie da zrobić. Próbowałem już odinstalować i zainstalować nic nie podziałało. Wiecie może w czym tkwi problem? Z góry dzięki za pomoc. Podaj specyfikację swojego komputera - system operacyjny, procesor, karta graficzna, itp. Oprócz tego, masz zainstalowane najnowsze sterowniki do karty? Quote Link to post Share on other sites
Włodek Posted March 27, 2011 Report Share Posted March 27, 2011 karta graficzna: GF 9600gt 512mb, 3gb ram, procesor AMD phenom 8450 triple core procesor( 3 rdzenie 2.1gHz) windows xp. Co do sterowników to chyba nie aczkolwiek nie jestem pewien. Ale mój kumpel miał identyczny problem z tym tak samo jak ja. Quote Link to post Share on other sites
berylpl Posted March 27, 2011 Report Share Posted March 27, 2011 Komp wystarczający, mój jest słabszy i jakoś udało mi się BlackOpsa skończyć. I w sumie miałem podobnie - po ładowaniu misji ciemność. Musiałem przeczekać, minutę-półtorej i misja startowała. Taki bardzo długi loading, bez paska postępu. Quote Link to post Share on other sites
Myszur Posted March 27, 2011 Report Share Posted March 27, 2011 Hołli sziet! Dobra maszyna, przynajmniej w porównaniu z moim kaloryferem (i tak go kocham :wub: ). Wobec tego nie wiem w czym leży problem, na tym kończy się moje obeznanie w tym temacie. :biggrin: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts