Keltuzar Posted December 23, 2010 Report Share Posted December 23, 2010 Oka , pomęczyłem się i się udało. Gierka momentami bywa na prawdę śmieszna , jak załatwianie "MI-ileś tam" za pomocą harpuna. Poza tym , to skąd minigun w radzieckim łagrze ? Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
Trapez Posted December 23, 2010 Report Share Posted December 23, 2010 A co do BO to jak widzę jakie problemy są na PC to ciesze się, że gram na x360 zero problemów, wszystko śmiga ^^ pozwolę sobie zaprezentować mój krótki klip z BO ;) Mi tam śmiga bez problemu. Przed patchem się przycinało ale po update nawet multi śmiga w full detalach. Mój kolejny film, składający się z dwóch części, pierwsza pochodzi sprzed patcha gdzie widać lekkie przycinki, a druga już po. Quote Link to post Share on other sites
Keltuzar Posted December 23, 2010 Report Share Posted December 23, 2010 Nie wiem czy nikt nie zauważył ale w grze pojawiła się pewna dobra broń, dobra bo polska ! :) http://pl.wikipedia.org/wiki/Pistolet_maszynowy_PM-63 Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
_Sick_ Posted December 23, 2010 Report Share Posted December 23, 2010 Hah nie zauważyłem ;d, mała rzecz, a cieszy ;) Quote Link to post Share on other sites
Masta4Blasta Posted December 24, 2010 Report Share Posted December 24, 2010 Wydany raptem 2 dni temu patch do Call of Duty: Black Ops, który miał naprawić bolączki trybu sieciowego zaimplementowanego w wersji na PlayStation 3, zamiast pomóc, jedynie zaszkodził. Sfrustrowani gracze wzięli więc sprawy w swoje ręce. Brytyjski serwis gamersvoice.org (głos graczy) przygotował stosowną petycją, pod którą podpisać mogą się wszyscy niezadowoleni posiadacze wersji gry na PlayStation 3 oraz PC. Wydawcy zarzucane jest faworyzowanie użytkowników Xboksa 360 i wydanie wersji na pozostałe platformy jedynie celem łatwego pomnożenia zysków. Wszystkich wpienionych panujących sytuacją, zapraszamy do podpisania petycji. Jak już historia pokazała, razem jesteśmy w stanie coś zmienić. petycja LINK Quote Link to post Share on other sites
mander14 Posted December 24, 2010 Report Share Posted December 24, 2010 Wydany raptem 2 dni temu patch do Call of Duty: Black Ops, który miał naprawić bolączki trybu sieciowego zaimplementowanego w wersji na PlayStation 3, zamiast pomóc, jedynie zaszkodził. Sfrustrowani gracze wzięli więc sprawy w swoje ręce. Brytyjski serwis gamersvoice.org (głos graczy) przygotował stosowną petycją, pod którą podpisać mogą się wszyscy niezadowoleni posiadacze wersji gry na PlayStation 3 oraz PC. Wydawcy zarzucane jest faworyzowanie użytkowników Xboksa 360 i wydanie wersji na pozostałe platformy jedynie celem łatwego pomnożenia zysków. Wszystkich wpienionych panujących sytuacją, zapraszamy do podpisania petycji. Jak już historia pokazała, razem jesteśmy w stanie coś zmienić. petycja LINK Wniosek ? kupcie XBOX'a i nie będziecie mieli problemów xD Quote Link to post Share on other sites
Masta4Blasta Posted December 24, 2010 Report Share Posted December 24, 2010 Wniosek jest taki, że skoro wszyscy zapłacili tyle samo powinni dostać ten sam produkt, a tu lipa. A tak na marginesie ja mam obydwie konsole i pomimo tego czuje się oszukany przez wydawcę. Nigdy więcej nie kupie gry z serii Call of Duty . Quote Link to post Share on other sites
mander14 Posted December 24, 2010 Report Share Posted December 24, 2010 Nie obrażaj się tak xD oni mają na to wy****ne bo i tak trzepią na tym taką kasę że szkoda gadać ;) Quote Link to post Share on other sites
Keltuzar Posted December 24, 2010 Report Share Posted December 24, 2010 Wniosek ? kupcie XBOX'a i nie będziecie mieli problemów xD WYJDŹ ! Quote Link to post Share on other sites
mander14 Posted December 24, 2010 Report Share Posted December 24, 2010 WYJDŹ ! Bo taka prawda konsole są od gier ;) czy celem stworzenia PC było kiedykolwiek granie na nich ? : O Quote Link to post Share on other sites
bender Posted December 25, 2010 Report Share Posted December 25, 2010 No coś ty szerloku. Tylko, że w artykule pisze, że na PS3 gracze też zostali olani zimnym moczem. Chyba, że udowodnisz, że PS3 konsolą nie jest to zwracam honor. Quote Link to post Share on other sites
mander14 Posted December 25, 2010 Report Share Posted December 25, 2010 No coś ty szerloku. Tylko, że w artykule pisze, że na PS3 gracze też zostali olani zimnym moczem. Chyba, że udowodnisz, że PS3 konsolą nie jest to zwracam honor. Brawo wiem, że PS jest konsolą więc pisałem o xboxi'e (bo tam z problemami się nie spotkałem) >.< czytanie ze zrozumieniem... Quote Link to post Share on other sites
poldeck Posted December 28, 2010 Report Share Posted December 28, 2010 (edited) A ja dziś ukończyłem singla. Poza problemami z uruchomieniem, które pokonałem po 3 godzinach zabawy działało wszystko cacy. Wszystkie detale na maxmax jak się da, rozdziałka 1920x1080 (czy jakoś tak, HD się to ponoć nazywa) i przez całą grę ani jednej przycinki. Bez patchy i czegokolwiek innego. Konfiguracja: -staaareńki Core Quad 3,3 -2GB ramu kij wie jakiego (muszę pomału dokupić jeszcze ze dwa) -karta NVidia GTX285 1GB, "ciut" podkręcona, tak o 90 stopni w lewo. Co ważne to to, że to NVidia Nvidia. Nie żaden Asus czy inne Gainwardy. Co do samej rozgrywki to mam kilka uwag: -przerywniki i chaotyczne "filmiki" w trakcie ładowania... LITOŚCI! Mam umrzeć od zachaotyzowania mózgu? -fabuła całości... No marniutka, marniutka. Bez polotu, bez pomysłu, aczkolwiek Reznov do pewnego momentu wydawał się być ok, potem się domyśliłem. -urywanie kończyn itp w końcu się pojawiło, podobnie jak dziury po kulach ale czemu postrzał z .45 urywa dłoń albo nawet NOGĘ? -NAJGORSZE co może być: DŹWIĘKI WYSTRZAŁÓW!! Czy autorzy tej gry KIEDYKOLWIEK słyszeli na żywo wystrzał z jakiejkolwiek broni? Dźwięki kałasza brzmią jakby ktoś pierdział w karton. Czterdziestka piątka jest tragicznie tragiczna. Wszystkie dźwięki broni są straszne. Poza HK21, który jako tako brzmi. Jaką satysfakcję mam czerpać z masowego rzezania tłumów Rosjan, Wietnamców czy innych brudasów jeśli towarzyszą mi dźwięki mniej soczyste niż nasze poczciwe repliki? Ten trend było już widać w Modern Warfare, choć na małą skalę, strasznie to bolało uszy w Modern Warfare 2 ale tu to już aż przykro się strzela. Nie ma żadnego wrażenia strzelania z broni. W każdej kolejnej grze Infinity Ward dźwięki strzałów są coraz bardziej płaskie i wytłumione. -mało satysfakcjonującego zakończenia nie pomnę nawet... Plusem są teksty Kennedy'ego w trakcie walk z zombiakami. Słychać ten charakterystyczny dla jego przemówień patos i zadęcie ;-) . Edited December 28, 2010 by poldeck Quote Link to post Share on other sites
Kelly Posted December 28, 2010 Report Share Posted December 28, 2010 Kompa może nie mam najnowszego ale MW2 chodziło na najwyższych - w BO musiałem dać na medium. Fabuła mi się podobała, pomysł na podanie też. W końcu coś nowego w szybkich FPS. Realizm broni jest z deka chory. Co robi połowa tego gówna w 1968? Famas, Aug, L96 więcej nie chce mi się wymieniać. Jak w magazynku 20 nabojowym zmieścili 30? A o dźwięku napisał już wszystko Poldeck. Po pierwszej serii z M60 postanowiłem je wyrzucić. Kennedy w zombiakach :D Co do uruchamiania. Za 1 razem chciał ściągać, za drugim już z płyty. Quote Link to post Share on other sites
poldeck Posted December 28, 2010 Report Share Posted December 28, 2010 WA2000, lunety termowizyjne, Steyr, Fa-Mas z jakimiś cudami, Na wszystkim wiszą albo "red-doty" czyli otwarte kolimatory, albo "acogi" czyli KAŻDA JEDNA LUNETKA. Niezależnie od tego co widzimy, wszystko nazywa się "ACOG". Lunetka w Steyrze ma powiększenie bez powiększenia, strzelba wali pociskami zapalająco-wybuchowymi ale jednocześnie ma rozprysk "śrucin" na poziomie garłacza Rumcajsa i podpala oraz zabija wszystkich w pomieszczeniu, tych za plecami gracza też. AKS74U z GRANATNIKIEM. Do czego oni go tam przyczepili? W TYSIĄC DZIEWIĘĆSET SZEŚĆDZIESIĄTYM ÓSMYM ROKU??!! RPK74??!! Wyraźnie widać bakelitowe magazynki na 5,45. Dość. Aż zaklnę. Urwał nać. Bardzo urwał. Ledwie emkę zaczęli wprowadzać a tu już na niej RISy, granatniki i lunetki... Ja pierdykam. Liczę na Medal of Honor 2010. Może chociaż dźwięk będzie soczystszy. Tak trudno dobre dźwięki giwer zrobić? W Metrze 2033 się dało. Ukraińcy dali radę bez miliardowego budżetu zrobić kałasza co jako tako brzmi... O tempora, o tempora... Quote Link to post Share on other sites
_Sick_ Posted December 28, 2010 Report Share Posted December 28, 2010 Bo ruskie kowale, znają budowę kałacha jak własną kieszeń, poszli do jednego i wiedzieli jaki wystrzał ma być (dźwięk) ;d Quote Link to post Share on other sites
maczo007 Posted December 29, 2010 Report Share Posted December 29, 2010 Poldeck, kupiłem sobie na gwiazdkę moha, i jedyne co mnie do tej gry przyciąga to własnie dźwięki - wg mnei są genialne. Słyszysz każdą kulę snajpera która przeleci Ci nad głową. Odgłosy wystrzałów są głośne, takie "mięśiste", że aż chce się oddać serie w jakiegoś ali akcze z przeciwnej drużyny. Jedynym dla mnie minusem jest to, że pakujesz w gości 3 strzały w torso, a on nadal stoi i jeszcze ma szansę Cię zabić.. Jak kto woli. Mój wybór padł na moha, bo w coda mi wszystko tnie. Fakt, że mam gorszego kompa od Ciebie, ale moh działa na full hd i na 24" ekranie się super gra. Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted December 29, 2010 Report Share Posted December 29, 2010 Marudzicie, to nie jest gra historyczna, czy symulator, to jest arcade, jebanka, strzelanka FPS. Gdyby się czepiać to można by się tak czepiać każdej tego typu gry (nie mówię o poprawności giwer, a o różnych rzeczach). Po początkowych problemach z ustawieniami (włączyłem Shadow warming i gra przestała się poprawnie uruchamiać, a żeby to wyłączyć trzeba było znaleźć plik config i ręcznie zmienić) gra chodzi płynnie w full HD i full detalach, bez fps dropów, bez przycięć, bez problemów. Co do samego game play'a wypowiem się później, bo dopiero co zacząłem się nią bawić. Quote Link to post Share on other sites
_Sick_ Posted December 29, 2010 Report Share Posted December 29, 2010 Foka jak się wyłącza ten Shadow warming? Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted December 29, 2010 Report Share Posted December 29, 2010 No żeby to znaleźć doktoratu nie trzeba mieć :bialaflaga: \players\config.cfg seta r_shaderWarming "0" Quote Link to post Share on other sites
_Sick_ Posted December 30, 2010 Report Share Posted December 30, 2010 Ja tam się w configi nie bawię w BO, bawiłem się w COD4 ;d Quote Link to post Share on other sites
poldeck Posted December 30, 2010 Report Share Posted December 30, 2010 No to się wypowiedz w sprawie gameplaya :-P . A poza tym wszelkie argumenty zbija ręczny Minigun w zbrojowni pierdla w Workucie :-D . Quote Link to post Share on other sites
Trapez Posted December 31, 2010 Report Share Posted December 31, 2010 A tak działa perk haker pro na skrzynkach wroga: Quote Link to post Share on other sites
Kelly Posted January 1, 2011 Report Share Posted January 1, 2011 ehheehehehe dobre ale raczej w TDM ciężko zastosować ;P Quote Link to post Share on other sites
Trapez Posted January 1, 2011 Report Share Posted January 1, 2011 To jest ułatwione dzięki temu, że ludzie zostawiają paczki dla swojej drużyny bo takie jest jedno z wyzwań na perk wojak pro. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts