gromu Posted May 7, 2010 Report Share Posted May 7, 2010 (edited) Jeszcze nie ma takiego tematu? :) www.cqbtactical.pl Drugi zakup w tej firmie i drugi raz jestem super zadowolony. Teraz nóż SOG Seal Pup i tabsy camelbak... Bardzo dobry kontakt, powiadomienia o statusie zamówienia via e-mail (to się chwali!), szybka realizacja i towar w 100% zgodny z opisem :) Wielki PLUS + dla firmy :mrgreen: Edited May 7, 2010 by gromu Quote Link to post Share on other sites
Marrtinez Posted August 16, 2013 Report Share Posted August 16, 2013 Błyskawiczna wysyłka, towar pierwsza klasa. Dodatkowo dorzucili katalog Blackhawk'a, będzie co na "tronie" czytać :teeth: Quote Link to post Share on other sites
Alexanderexis Posted August 16, 2013 Report Share Posted August 16, 2013 Sklep jest bardzo OK. Parę razy tam zamawiałem i nie mam żadnych zastrzeżeń. Quote Link to post Share on other sites
WszystkoZajęte Posted December 24, 2013 Report Share Posted December 24, 2013 Jako jedyni mieli KA-BARa 1217 USMC The Legend dostępnego oraz akcesoria do tych noży. Zamówiłem więc nóż w niedzielę, dziś na wigilię miałem dodatkowy prezent :) Bez zastrzeżeń, wszystko jak należy. Oby następne zamówienia, bo na pewno wrócę, przebiegały tak samo. Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted July 4, 2014 Report Share Posted July 4, 2014 Pierwsze zamówienie i jestem jak najbardziej zadowolony. Wysyłka błyskawiczna, tani kurier UPS - nic tylko kupować. Dodatkowo dostałem za darmo spoory katalog Blackhawka. Polecam. Quote Link to post Share on other sites
Garnek Posted July 4, 2014 Report Share Posted July 4, 2014 Minus za brak możliwości odbioru osobistego :-). Quote Link to post Share on other sites
Herod Posted August 22, 2014 Report Share Posted August 22, 2014 Błyskawiczna wysyłka - towar odebrałem co prawda dopiero w dwa dni po dokonaniu zamówienia, jednak kurier UPS miał dla mnie przesyłkę już w 24 godziny po jego złożeniu. Wszystkie dotychczas złożone zamówienia bez zarzutu, towar w 100% zgodny z opisem, bardzo ciekawa, stale powiększająca się oferta. Szczerze polecam. Quote Link to post Share on other sites
seger Posted December 15, 2014 Report Share Posted December 15, 2014 Zamówione w czwartek wieczorem, w piątek wysyłka, dziś paczka u mnie. Zamawiałem adapter do serpy, odebrałem paczkę zdziwiony, że coś ciężka. Albo nie moje zamówienie albo ki czort. W środku katalog blackhawk na 2014 rok, naklejka mechanix i adapter do serpy, dokument sprzedaży. Polecam :) W sumie poprzednimi zamówieniami brałem graty blackhawka to może dali mi katalog na skuszenie sie na kilka innych rzeczy 9już sobie trochę wybrałem, hhehehehe...) Quote Link to post Share on other sites
Koba90 Posted December 16, 2014 Report Share Posted December 16, 2014 Ode mnie plus, szybka dostawa, sprzęt kompletny i przede wszystkim to co miało być. Quote Link to post Share on other sites
patpon Posted January 24, 2015 Report Share Posted January 24, 2015 (edited) Spory PLUS. Sklep polecony przez obsługę innego sklepu :icon_wink: Zakup noża i paracordu. Błyskawiczna realizacja zamówienia i paczka z dwoma grubymi katalogami w prezencie. Aż chce się wracać na stronę sklepu i zapełniać koszyk :icon_razz: Edited January 24, 2015 by patpon Quote Link to post Share on other sites
Bat_Sirius Posted May 16, 2018 Report Share Posted May 16, 2018 Błyskawiczna wysyłka zamówionych grantów. Nie minęły 24h, a już paczka czeka w paczkomacie. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts