pajacyk Posted June 8, 2010 Report Share Posted June 8, 2010 Chciałbym kupić w Machinegun rączkę przeładowania, kosztuje 80zł, więc niedrogo, niestety okazuje się, że sprzedają towar tylko powyżej wartości 300zł, czy jest może ktoś chętny wspólnym zamówieniem? Link to post Share on other sites
Aliant Posted June 9, 2010 Report Share Posted June 9, 2010 O ile mi wiadomo ten sklep od dawna nie istnieje. Obsługa klienta też była fatalna. Poszukaj sobie topika na ten temat. Link to post Share on other sites
Pietracha Posted June 9, 2010 Report Share Posted June 9, 2010 Około roku temu (już po oficjalnym zamknięciu sklepu) robiliśmy grupowe zamówienie z Machineguna i wszystko się udało bezproblemowo. Napisz maila, czy ich oferta jest nadal aktualna. Link to post Share on other sites
FlyingCat Posted June 9, 2010 Report Share Posted June 9, 2010 Robiłem u nich zakupy pod koniec maja, czekam na przesyłkę (ślimaki na Poczcie się z powodu powodzi wloką wolniej niż zwykle. Co od oferty - jeszcze coś niecoś im zostało, głownie części wewnętrzne i zewnętrzne do replik. Jak uzbieramy zamówień na ponad 400 zł to dostaniem rabat na 10% (tak było z moim poprzednim zamówieniem) A co do wspólnego zamówienia - chyba się dołączę z tłokiem za 80 pln, jak będzie więcej chętnych. Link to post Share on other sites
pajacyk Posted June 9, 2010 Author Report Share Posted June 9, 2010 no to jeszcze brakuje nam chetnych na 140zł :) Link to post Share on other sites
ruffin-89 Posted June 9, 2010 Report Share Posted June 9, 2010 Jeżeli chcesz zamówić za mniej, niż 250zł - napisz do nas: office@machinegun.pl A maila do nich pisaliście ? Bo generalnie zależy (zależało) im na wyprzedaniu tego co mają i zgadzali się, na dużo niższe ceny niż podane minimum. Link to post Share on other sites
FlyingCat Posted June 9, 2010 Report Share Posted June 9, 2010 (edited) A maila do nich pisaliście ? Bo generalnie zależy (zależało) im na wyprzedaniu tego co mają i zgadzali się, na dużo niższe ceny niż podane minimum. Prowadzę z nimi regularną korespondencję od 25 maja. Odpowiadają na maile "natychmiast". Co do zniżek - owszem są chętni, ale w przypadku zakupu większej ilości sztuk danego produktu, ja brałem "detalicznie" po 1 sztuce lub komplecie - raz 4 a raz 9 pozycji. Opcji "mniej niż za 250 zł" nie rozpatrywałem i nie sprawdzałem, za każdym razem moje potrzeby były powyżej 300 zł. Nie ma obaw o "przepadek kasy" - wysyłają tylko za pobraniem. Tak jak pisałem wyżej czekam teraz aż Poczta Polska łaskawie dostarczy mi obie dostawy. Edited June 9, 2010 by FlyingCat Link to post Share on other sites
pajacyk Posted June 9, 2010 Author Report Share Posted June 9, 2010 w zasadzie jakby sie zebralo z 200zl to bym napisal czy by sie nie zgodzili ale 140 to jednak malo Link to post Share on other sites
FlyingCat Posted June 9, 2010 Report Share Posted June 9, 2010 w zasadzie jakby sie zebralo z 200zl to bym napisal czy by sie nie zgodzili ale 140 to jednak malo Ja mam już wszystko co potrzebowałem (poza tłokiem), a nawet trochę za dużo :( Link to post Share on other sites
Marrtinez Posted July 12, 2010 Report Share Posted July 12, 2010 Mimo wszelkich negatywnych opinii o tym sklepie, postanowiłem zaryzykować. 06.07.2010 złożyłem zamówienie, dziś paczka dotarła do mnie. Po otwarciu przesyłki stwierdziłem iż... wszystko gra :mrgreen: Od początku kontakt ze sklepem był bardzo dobry, na bieżąco byłem informowany o statusie zamówienia. Jak się okazało, zakupy nawet za mniej niż 200zł są możliwe. Dochodzą jedynie koszta wysyłki (12zł) oraz konieczność dokonania przedpłaty (30zł). Reszta kwoty jest zawarta w przesyłce pobraniowej. Link to post Share on other sites
Susinron Posted February 28, 2012 Report Share Posted February 28, 2012 Witam, Odgrzewam bo nie chcę zakładać nowego tematu. Zamówiłem dziś w tym sklepie replikę, która widniała jako ostatnia sztuka. Nie da się dodzwonić na numery podane na stronie. Kontakt tylko na maila i opłata w postaci przedpłaty na konto. Napisałem maila do sklepu i spodziewam się jutro odpowiedzi. Mam pytanie odnośnie obecnej sytuacji ponieważ ostatnie posty są kilku letnie:) A nie chciał bym wpłacić kasy i nigdy jej nie odzyskać lub włóczyć się po sądach za duchami. Czy ktoś zamawiał coś z tego sklepu w przeciągu ostatnich 3 miesięcy? Jak to wygląda, te oferty to jakaś ściema? Na chwilę obecną złożyłem zamówienie ale nie wpłacę żadnej kasy do póki nie będzie pewności i spróbuje za pobraniem to kupić jeżeli będzie jakiś kontakt od strony sklepu. Ale prosił bym o jakieś informacje wcześniej od Was. Pozdrawiam Sus. Link to post Share on other sites
szmerglu Posted February 28, 2012 Report Share Posted February 28, 2012 Sprawdź temat w dziale opinie. Temat zamykam, na dzień dzisiejszy jest już zbędny i może się okazać mylący. Link to post Share on other sites
Recommended Posts