leczkov1 Posted November 6, 2005 Report Share Posted November 6, 2005 Ludzie dajcie parę z djęć bebechów M16A2 (A1 i A3) WElla :twisted: Quote Link to post Share on other sites
Westie Posted November 6, 2005 Report Share Posted November 6, 2005 Ludzie dajcie parę z djęć bebechów M16A2 (A1 i A3) WElla Sprężynowych? To żadna filozofia - prowadnica, kawał sprężyny, tłok, cylinder, spust, lufa i magazynek. Jedyne czym różnią się poszczególne "repliki" to rozmiar tłoka/cylindra. Quote Link to post Share on other sites
adolf Posted February 23, 2006 Report Share Posted February 23, 2006 Oi! Mam do was prosbe jestem młody zapalencem tego "sportu" (nawet jeszcze niemam sprzetu) i prosil bym o porade Was co byście proponowali takimu jak ja zastanawiam sie nad M16A3 ale wole sie was zapytac a moze jakies bronie rebelianckie np. AK47 mówie tu oczywsicie o sprezynówkach (od czegos trzeba zaczac) zreszta nie mam zbytnio duzo kasy na to. I dopiero zaczynam prosze o odpis pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Medi Posted February 24, 2006 Report Share Posted February 24, 2006 Kup to, co ci się podoba, ale najpierw poszukaj na forum. Proszę o _nie_ odpisywanie w celu _nie_ zaśmiecania wątku. Quote Link to post Share on other sites
Guest faty Posted May 19, 2006 Report Share Posted May 19, 2006 mój 1 guna-desert eagle-Cyma...(dałem 39pln a teraz kosztuje 59 :D) Ocena-4/6 Wygląd- :wink: :wink: :wink: :wink: ...omg cały czarny z dużym napisem made in china zasięg-tu duża pochwała-z 20 m szkoda że nie ma hopsiupa Power-na goła skóre z 2m nawet boli(ślad przez 1-2godz.) dodatki-duży plus bo ich prawie nie ma(nie nawidze tanich kolominatorów i lunet Tosko[napisane specjanie z błędem]) po lekkim tunignu daje zaskakujące efekty...teraz niestety leży w szefladzie bo już nie potrzebuje Chińszczyzny...Polecam wszystkim początkującym którzy nie chcą wydawać 100-120 zł na początek... BTW.Zamienie za 1 mag do law mana i troche kulek i gazu-pisać PM Quote Link to post Share on other sites
badger Posted August 14, 2006 Report Share Posted August 14, 2006 G36c z Double Eagle- stockowo zasięg max. 25 m, skuteczny 10. Upgrade- lufa z Leroy Merlin podszlifowana,kawałek tłumika plomienia z wersji policyjnej ściska sprężynę. Zasięg(na kulkach 0,12) skuteczny do puszki po groszku 15m, do ludzi nie strzelałem(jeszcze :twisted: ), całkowity prawie 40 m. Tyle że -po tych wszystkich rozkręceniach kilka gwintów się zepsuło. Gnat się trzyma, ale obie połówki miejscami rozjeżdżają się po naciśnięciu -aluminiowa lufa się podrapała i kulki się zacinają Quote Link to post Share on other sites
Robnok Posted September 6, 2006 Report Share Posted September 6, 2006 ktoś wie co to za wynalazek? http://www.allegro.pl/item125067804_karabin_m16.html Quote Link to post Share on other sites
hegemon Posted September 6, 2006 Report Share Posted September 6, 2006 ....Zielony Front grip...zupełnie nieznana firma....mnie by to juz zraziło :P a dotego to wcale nie jest m16..... ja bym nie ryzykował za tą cene mozesz miec cos naprawde dobrego!! np. m16a2 Well-a (w rzeczewistosci a1) z Airsoftguns.pl!! Po dorobieniu hopka wali jak mp5TM moze nawet dalej!! Quote Link to post Share on other sites
Robnok Posted September 7, 2006 Report Share Posted September 7, 2006 ale ja wcale nie zamierzam tego kupować...tak tylko zapytałem bo może kogoś by to cos zainteresowało :wink: Quote Link to post Share on other sites
Kaspero Posted April 29, 2007 Report Share Posted April 29, 2007 Witam! A czy ktos strzelał może z Glock 26, ale nie cymy, tylko Boyi?? Quote Link to post Share on other sites
Damian01 Posted June 27, 2007 Report Share Posted June 27, 2007 Witam! A czy ktos strzelał może z Glock 26, ale nie cymy, tylko Boyi?? Mnie też ciekawi Glock, proszę opiszcie tego Cymy i Boyi. Szukam dobrej taniej repliki na broń podręczną, poradźcie coś :roll: Quote Link to post Share on other sites
dark_griph Posted June 27, 2007 Report Share Posted June 27, 2007 (edited) Po pierwsze: nie ten dział. Porady masz w dziele dla zielonych, m.in. "Jaka replika do 50 pln?". Wykaż choć odriobinę chcęci... Po drugie, zapamiętaj na całe życie: nie ma czegoś takiego jak "dobre i tanie". Albo cos jest dobre, albo jest tanie - taki jest ten świat. Edited June 27, 2007 by dark_griph Quote Link to post Share on other sites
Combattre Posted August 29, 2007 Report Share Posted August 29, 2007 Witam ja kupiłem na allegro WALTHER P99 Materiał: ABS (plastik, którego faktura przypomina metal) Zasięg 20-30 m Magazynek: ok. 14 kulek Waga: ok. 300 g NACIĄG SPRĘŻYNOWY cena 22 zł razem z przesyłka kupiłem go w kwietniu zepsuł się gdzieś na początku sierpnia czyli wytrzymał (+ -) 4 miesiące. morał: radze nie kupować tanich zabawek. ps. nie ma ktoś czasem spustu do takiego walthera? Quote Link to post Share on other sites
alfabravo Posted December 27, 2007 Report Share Posted December 27, 2007 lol szarpnołeś sie! 22 zł. Moja pierwsza replika z allegro to mp5 sd6 cyma. Trzyma sie do tej pory, zasięgiem biła nawet repliki wyższej klasy. Ale ogólnie, jezeli złapie nas mania asg, radze kupić sobie za 100zł krutkiego, a potem dozbierać i kupić eag. ładowanie kasy w takie gówna to bezsens Pisz poprawnie. Nie rób błędów. Stosuj interpunkcję i duże litery.[P] Quote Link to post Share on other sites
drink Posted March 12, 2008 Report Share Posted March 12, 2008 Witam ;) Nie wiedzialem gdzie z tym postem poleciec a wiec jestem tutaj ;) Mam problem ;( A mianowicie chodzi mi o ten zabek co zatrzymuje tlok czy cos w tym stylu ..dobra nie wazne jak sie to nazywa tylko chce wytlumaczyc o co chodzi, on po prostu zdarl sie ;( i tera jak naciagne sprezyne to od razu mi strzela ;( Gun to Famas CG no juz ponad rok dziala i tera to sie spiep... mam pytanie z tym gdzie to moge dostac? bo szukam juz wszedzie ;( prosze o szybka odpowiedz bo nie mam czasu na kompie siedziec ;( Quote Link to post Share on other sites
pawel180 Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 Witam Drodzy forumowicze jestem tu nowy i mam pytanie co sądzicie o tym kałaszku http://www.allegro.pl/item351517781_ak_47_..._i_legenda.html Quote Link to post Share on other sites
pony666 Posted May 5, 2008 Report Share Posted May 5, 2008 Witam ;) Nie wiedzialem gdzie z tym postem poleciec a wiec jestem tutaj ;) Mam problem ;( A mianowicie chodzi mi o ten zabek co zatrzymuje tlok czy cos w tym stylu ..dobra nie wazne jak sie to nazywa tylko chce wytlumaczyc o co chodzi, on po prostu zdarl sie ;( i tera jak naciagne sprezyne to od razu mi strzela ;( Gun to Famas CG no juz ponad rok dziala i tera to sie spiep... mam pytanie z tym gdzie to moge dostac? bo szukam juz wszedzie ;( prosze o szybka odpowiedz bo nie mam czasu na kompie siedziec ;( poszukaj na llegro może ktoś sprzedaje cześci do niego Quote Link to post Share on other sites
kojt3627 Posted June 3, 2008 Report Share Posted June 3, 2008 Pytanie troche spoznione ale czy te lufy z castoramy/obi to taki dowcip czy na serio można taką pseudo lufe zakupić w tychże sklepach, a jak już to po ile są?? Quote Link to post Share on other sites
chochol Posted June 3, 2008 Report Share Posted June 3, 2008 to nie dowcip, naprawde takie sa i sie nadaja, zewnetrzna srednica 8 mm, jak juz znajdziesz ja to wez ze soba kulke i zobacz czy przelatuje, bo sa czasem takie ze maja wymiar 5,8 w srodku, zalezy jak sie trafi. Cena za 1 m o chyba 8 zł Quote Link to post Share on other sites
Jakub_K Posted June 22, 2008 Report Share Posted June 22, 2008 Witam ja kupiłem na allegro WALTHER P99 Materiał: ABS (plastik, którego faktura przypomina metal) Zasięg 20-30 m Magazynek: ok. 14 kulek Waga: ok. 300 g NACIĄG SPRĘŻYNOWY cena 22 zł razem z przesyłka kupiłem go w kwietniu zepsuł się gdzieś na początku sierpnia czyli wytrzymał (+ -) 4 miesiące. morał: radze nie kupować tanich zabawek. ps. nie ma ktoś czasem spustu do takiego walthera? Och panie.... straciłeś 17 złotych :D Ja w hurtowni zabawek za 5 zł takiego kupiłem, jeszcze z laserkiem (szok !! ;-) ) Laser dobrze świeci, lecz nie siedzi stabilnie i lata to światełko jak opętane przez złe moce :D A sam gunik to taki Bardzo zapasowy. Spust też mi puścił. Ale za 3 zł miałem taki sam. Więc tego z laserkiem (demontowalny! :D) dociążyłem, miałem zapasowy mag, oraz spust :D a za wszystko dałem 8 zł. ;D Quote Link to post Share on other sites
zeus99 Posted July 5, 2009 Report Share Posted July 5, 2009 http://www.allegro.pl/item670004243_pistol...ektryk_asg.html Witam warto to wogule kupić?? Quote Link to post Share on other sites
kubaszutenberg Posted February 2, 2010 Report Share Posted February 2, 2010 najlepsza snajpa dostrepa prawie wszedzie i tania l96 Quote Link to post Share on other sites
Angelo Posted March 25, 2010 Report Share Posted March 25, 2010 Witam. http://www.taniemilitaria.pl/sklep/product...;products_id=36 Taniemilitaria.pl - wiadomo na Wmasg.pl sklep odradzany. Planowałem go kupić jeszcze przed rejestracją na forum, i teraz jak się przyjrzałem jego opisowi i komentarzom mam kilka pytań. 1. Czy wgl. opłaca się to kupować? Jest tam napisane że to broń dla początkujących więc dla mnie-idealna ;D 2. Prędkość początkowa. Od 230 do 260. Czy to w miarę dobre na początek? 3. W komentarzach jest napisane, że często wypada magazynek. Jeśli to okazało by się prawdą gdybym ew. kupił tą replikę, to da się naprawić tą wadę ? 4.Ma baterię na zewnątrz. Czy gdyby ktoś trafił w ten karabin, centralnie w baterię byłaby możliwość zepsucia się owej? 5. Cytat: [...] Wbudowany System Hop Up rewelacyjnie poprawia osiągi modelu ![...] Czy osoba która recenzowała ten karabin może kłamać? ( :mrgreen: ) No i to chyba tyle, gdyby ktoś miał jakieś swoje spostrzeżenia co do tej broni-proszę pisać. To będzie mój pierwszy model, a nie chciałbym,po prostu wywalać pieniędzy w błoto. ;-) Quote Link to post Share on other sites
arend Posted March 25, 2010 Report Share Posted March 25, 2010 Po pierwsze to jest elektryk więc do działu sprężyn się nijak ma. Po drugie to niestety jest właśnie przykład wywalanie forsy w błoto. Ta replika jest niewarta nawet pieniędzy które byś zapłacił za dostarczenie jej do domu. Niestety na przyzwoiteho elektryka na początek musisz zgromadzić około 250-300 złotych (można też ewentualnie poszukać w komisach stron asg) Quote Link to post Share on other sites
click41 Posted March 7, 2015 Report Share Posted March 7, 2015 witam prosze o zrecenzowanie tych dwóch zestawów http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=5044283936&ars_source=ars&ars_socket_id=7&ars_rule_id=92 http://allegro.pl/pistolet-na-kulki-karabin-na-kulki-asg-celownik-i5101947175.html moze macie jakies swoje typy na ALLEGRO do 50 zł ? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts