McKing23 Posted May 11, 2012 Report Share Posted May 11, 2012 Macie może jakieś fajne sposoby na brak zacięć zestawowego mid capa 130 kulek? strzelam kulkami PJ nie chce ich zmieniac jestem z nnich zadowolony no ale w midzie zacinaja sie dosyc czesto jest na to jakis sposob? Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted May 11, 2012 Report Share Posted May 11, 2012 Tak, zmiana kulek na okrągłe;). Kulki PJ tną się w każdych midach z tego powodu że są wykonane bardzo kiepsko (często nie mają nawet kształtu sfery, tylko sferopodobny) i niestety bez zmiany na markowe kulki (polecam G&G) midcap nie będzie dobrze podawał. Quote Link to post Share on other sites
qazfakir Posted May 12, 2012 Report Share Posted May 12, 2012 (edited) Panowie, a może i Panie Jak wygląda sprawa kompatybilność M4 G&P z komorami Prometheusa? Czy ktoś miał jakieś doświadczenia? Najlepiej, jeśli ktoś ją instalował w G&P M4 CQB MOE :icon_biggrin: . Pozdrawiam Marcin Edited May 12, 2012 by qazfakir Quote Link to post Share on other sites
raubritter Posted May 12, 2012 Report Share Posted May 12, 2012 Pasuje bez problemu. Moim zdaniem lepsza od komory King Armsa. Ma jedną wadę - jest droga. Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted May 12, 2012 Report Share Posted May 12, 2012 Komora promyka lepiej zgrywa się z oryginalnym szkieletem GB G&P niż ta od KA, ot i cała "fizolofia". Quote Link to post Share on other sites
gotrik Posted May 12, 2012 Report Share Posted May 12, 2012 (edited) Co do mida w zestawie to jest kiepski, nie podaje i tak 30 końcowych kulek wchodzi obok siebie... do tego się tną, nie podaje dopóki się w niego nie walnie, jak się już zatnie. Może trafiłem na słaby egzemplarz, ale po_przesmarowaniu i rozebraniu brak poprawy. Popracuj proszę nad pisownią. Martinez. Edited July 19, 2012 by Marrtinez Quote Link to post Share on other sites
dj_drops Posted May 13, 2012 Report Share Posted May 13, 2012 (edited) Na 8 magów magów G&P mid-cap we wszystkich występują u mnie zacięcia - nie zależnie od użytych kulek (madbull, G&G, Guarder, Bioval). Dlatego zainwestowałem w Boyi i problem znikł :icon_smile: Edited July 19, 2012 by Marrtinez Pisownia! Quote Link to post Share on other sites
Holgin Posted May 13, 2012 Report Share Posted May 13, 2012 Hm, a mój mid G&P sprawuje się lepiej niż lowy Boyia. Chyba trafił mi się szczęśliwy egzemplarz :) Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted May 13, 2012 Report Share Posted May 13, 2012 Ja miałem kilka lowów Boya i był to syf z malarią. Źle odlany kanał, tnące się na potęgę kulki i pękające sprężyny... Quote Link to post Share on other sites
Holgin Posted May 13, 2012 Report Share Posted May 13, 2012 Hm, wiele ich nie używałem, ale nic z takich rzeczy się nie działo. Będę musiał potestować dokładniej te magi, jak będę mieć okazje. Swoją drogą - orientuje się ktoś może, z czego dokładnie wykonane są eMki G&P? ZnAl, czy może jakieś porządne aluminium? Quote Link to post Share on other sites
Guest gecko123 Posted May 14, 2012 Report Share Posted May 14, 2012 Body jest ze ZnAlu, ale ZnAl ZnAlowi nierówny. Nie jest to stop gówna z kurzem jak ZnAl n.p. Cymy ;) Quote Link to post Share on other sites
maniek212213 Posted May 20, 2012 Report Share Posted May 20, 2012 Chłopaki, nie wiem czy to się nadaję pod temat m4 ale trudno. Czy MK18 mod1 z G&P posiada normalnie imitacje rury gazowej czy nie? Quote Link to post Share on other sites
Szelma1981 Posted May 20, 2012 Report Share Posted May 20, 2012 Posiada. Quote Link to post Share on other sites
maniek212213 Posted July 7, 2012 Report Share Posted July 7, 2012 (edited) Panowie możecie mi powiedzieć czy może się stać coś gdy mam zamontowany w m4 mosfet scharka i do tego akumulator Lipo 11.1 2200 25c przy 420 fps? Bo znajomy uważa,że zębatki mi ukręci. A i drugie pytanko co może być gdy replika z tym mosfetem niby strzela ale praca mechanizmu jest inna jeśli idzie o dźwięk pracy? Jest to wada może silnika albo czegoś innego? Edited July 7, 2012 by maniek212213 Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted July 7, 2012 Report Share Posted July 7, 2012 Co się może zdarzyć? Jeśli masz stockowe zębatki to ośki polecą momentalnie :(. Quote Link to post Share on other sites
Cyku Posted July 16, 2012 Report Share Posted July 16, 2012 @Maniek- często replika strzela nadal mimo ukręconych osi zębatek. Tak było w moim przypadku, o kilku innych słyszałem. Rozkręć i sprawdź, możliwe że konieczna będzie wymiana zębatek na nowe. Quote Link to post Share on other sites
Krepel Posted July 16, 2012 Report Share Posted July 16, 2012 Po uwaleniu osiek moja replika także strzelała, tylko dławiła się kulkami. Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted July 16, 2012 Report Share Posted July 16, 2012 Zębatek nie trzeba wymieniać, trzeba im ośki wymienić, które można pozyskać z uszkodzonych chińskich zębatek. Quote Link to post Share on other sites
Krepel Posted July 16, 2012 Report Share Posted July 16, 2012 Popieram przedmówcę - wybiłem ośkę z XYT'ki i śmiga jak marzenie. Quote Link to post Share on other sites
McKing23 Posted July 18, 2012 Report Share Posted July 18, 2012 (edited) Witam macie może pomysł jak naprawić rączkę przeładowania? Skąd wziąć sprężynkę do tego i jak tam wogole sie dostać? Edited July 19, 2012 by Marrtinez Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted July 18, 2012 Report Share Posted July 18, 2012 Też jak idiota odciągnąłeś i została Ci w ręku? Ja miałem tyle szczęścia, że wymontowałem z chińskie plastikowego uppera A&K. Spróbuj dorobić z czegoś. Quote Link to post Share on other sites
McKing23 Posted July 19, 2012 Report Share Posted July 19, 2012 (edited) Nie rozumiem aluzji czemu jak idiota, ale mniejsza uznam że nie był to atak słowny. Nie po prostu ta sprężyna jakby się wyciągnęła i wysuwam normalnie tyle ze się nie wsuwa sama. Edited July 19, 2012 by Marrtinez Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted July 19, 2012 Report Share Posted July 19, 2012 (edited) http://dziecko.wieszjak.pl/edukacja-dziecka/szybka-nauka/208697,Jak-nauczyc-sie-czytac-ze-zrozumieniem.html Zacznij od tego, potem przejdź do mojego zdania i zauważ, że napisałem "TEŻ". Co sugerować może, że ja również jak idiota się tym bawiłem i popsułem. Więc ciężko to nazwać atakiem, chyba, że masochistą jestem. Rad jestem niezwykle, że nie uznałeś to jako atak słowny, nie wiem co bym zrobił jakby się stało inaczej... Generalnie, rozbij body na połówki i zobacz co Ci się tam stało. Spora szansa, że po prostu sprężynę rozciągnąłeś. Edited July 19, 2012 by AnR Quote Link to post Share on other sites
McKing23 Posted July 19, 2012 Report Share Posted July 19, 2012 (edited) Najprawdopodobniej jest rozciągnięta musze skołować jakąś nową, a masz może jakiś tutorial jak założyć http://militarialodz...ml?currency=USD taki cyngiel? EDIT Nie ważne sam doszedłem jak to zrobić. Coś Ci klawisz SHIFT szwankuje. Postaraj się go naprawić, bo się pogniewamy :wink: Martinez. Edited July 19, 2012 by Marrtinez Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted July 19, 2012 Report Share Posted July 19, 2012 Zdejmujesz kolbę, odkręcasz zaślepkę stock tuba, trzyma się na małej śrubce. Będziesz potrzebował długiego krzyżaka. Odkręcasz stock tuba za pomocą śruby, która znajduje się w jej wnętrzu. Zdejmujesz całego stock tuba. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts