zlymadafaka Posted February 1, 2013 Report Share Posted February 1, 2013 Ja najczęściej przy jakimś trolowym czymś (jakieś dziwne wesołe rzeczy) ale to raz na ruski rok. Normalnie to jakieś metale i inne rocki. :D Mówicie, że z djuka są dobre? Mnie już nudzi to ciągłe: rykoszet! albo coś takiego, wcześniej miałem z jakiś mixów jutuba - pełna gimbaza Quote Link to post Share on other sites
poldeck Posted February 1, 2013 Report Share Posted February 1, 2013 Duke wymiata bo KAŻDY jego tekst jest twardzielski i nastraja na zniszczenie wroga i wdeptanie go w podłogę. http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/70001-wot-duke-nukem-voice-mod-73-update/ A tu masz próbkę: Quote Link to post Share on other sites
Mendi Posted February 1, 2013 Report Share Posted February 1, 2013 muzyka w wot.... a fakt, coś takiego było, ale działało mi na uzębienie i wyłączyłem to ponad rok temu. W czacie głosowym też przeszkadzało. Chociaż, w far cry 3 jest misja z dobrą muzyczką w tle http://www.youtube.com/watch?v=_FHgwXNKh5Q w wot też by pewnie się sprawdziła Quote Link to post Share on other sites
kjujiczek Posted February 1, 2013 Report Share Posted February 1, 2013 Tam by się przydały odgłosy prawdziwych gąsienic i silników a nie,masz FT-17 i furczy jak duży fiat. Quote Link to post Share on other sites
zlymadafaka Posted February 1, 2013 Report Share Posted February 1, 2013 Faktycznie, teraz nawet jak strzelam ze strzykaweczki to czuć jakbym walił czystym testosteronem :D Quote Link to post Share on other sites
matheews Posted February 1, 2013 Report Share Posted February 1, 2013 W WoT mam ponad 12 tys bitew. Od jakiegoś czasu gram w War Thunder'a i widzę jak WoT jest przy nim płytki. Bardzo polecam! http://warthunder.com/ Quote Link to post Share on other sites
poldeck Posted February 1, 2013 Report Share Posted February 1, 2013 Bo WoT to taka gra, że siedzi sobie w tle uruchomiona i jak sie zachce to jedziesz dwie bitwy a potem przerwa. Quote Link to post Share on other sites
zlymadafaka Posted February 1, 2013 Report Share Posted February 1, 2013 Z tymi idiotami w drużynie to więcej niż dwie bitwy nie da rady. Robisz 3000dmg, niszczysz 5 czołgów sam na sam, a sprytna drużyna przepuszcza przeciwnika i wszyscy giną... Ahh, randomy ^^ Quote Link to post Share on other sites
poldeck Posted February 1, 2013 Report Share Posted February 1, 2013 Szczytem jest kiedy z kolegą we dwójkę utrzymujemy całą jedną stronę mapy w szachu przez 5 minut a reszta drużyny zamiast agresywnie pojechać drugą stroną daje się po kolei złoić... Dlatego lubię ciężkie czołgi. Bo każdy jeden potrafi zrobić różnicę. A jak jest dwu mądrych czołgistów w ciężkich wozach to średniak nie potańcuje naokoło nienadążającego wozu. Oczywiście zakładam, że ja i mój kolega jesteśmy z grubsza mądrymi czołgistami ;-) . Quote Link to post Share on other sites
zlymadafaka Posted February 1, 2013 Report Share Posted February 1, 2013 No to właśnie przypomniałeś mi jak na kole podbiegunowym (tak to się chyba nazywa w polskiej wersji?) w 3 średniaki z dolnej połowy tabeli zatrzymaliśmy w wąskim przejściu na górze mapy 11 czołgów (wszystko zniszczone przez nas). Nie wiem jak nam to wyszło, ale jednak. Oczywiście na czacie momentalnie pojawiły się teksty typu: hax hax hax, cziterZ, banned, reported! A za to na El Halluf, też w 3, ale już ósemki, wybiliśmy 14 czołgów :D Pieknie nam medali powpadało za ta jedną bitwę. Quote Link to post Share on other sites
rain777 Posted February 2, 2013 Report Share Posted February 2, 2013 ktoś kiedyś fajne napisał jaka jest przewaga lolka nad mausem ? gdy grasz lolkiem to niższe tiery Cie nie zjadą ;) a co do grania 8+ to chyba najprzyjemniejszym czołgiem z miałem do czynienia jest wymaxowany E75 i e50 (tego drugiego nie opracowałem ale grałem nim u znajomego-świetna zabawka) Quote Link to post Share on other sites
poldeck Posted February 2, 2013 Report Share Posted February 2, 2013 A co to ten lolek? Quote Link to post Share on other sites
Królik Posted February 2, 2013 Report Share Posted February 2, 2013 Loltank, Liechttraktor. Quote Link to post Share on other sites
poldeck Posted February 2, 2013 Report Share Posted February 2, 2013 Loltraktor sie mówi :-P . Quote Link to post Share on other sites
berylpl Posted February 2, 2013 Report Share Posted February 2, 2013 http://worldoftanks.eu/community/accounts/500138213-beryl303/ Aktualnie pykam sobie pierwszotierowym Renault NC-31 z założonym KM. Chwilę się też bawiłem pierwszym brytolem z KM, ubaw po pachy, bo ma w magazynku chyba 40 pocisków, więc można spacyfikować wszystko co wyjedzie, a potem trzeba się chować i udawać, że to nie my. I widać na tych bitwach trochę osób które mają kilka k bitew i grają loltraktorami dla zabawy, ale pełno jest też gówniarzy grających pierwszy raz i napieprzających swoim w plecy. Nigdzie nie ma tyle TK co na tier1. Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted February 3, 2013 Report Share Posted February 3, 2013 Pedobearyzm kwitnie ;D. Quote Link to post Share on other sites
Mendi Posted February 3, 2013 Report Share Posted February 3, 2013 mi się najlepiej pogrywa tierami 5-7, niżej za dużo gimbusów, a wyżej tieru 8 to już katorga i straty ogromne na kasie. Strasznie giftshop pokopał grę - teraz każdy może sobie jeździć dowolnym czołgiem, mama da kasę i już druga bitwa jest E100 lub premiumkach KW5 lub T34 ;/ Quote Link to post Share on other sites
zlymadafaka Posted February 3, 2013 Report Share Posted February 3, 2013 O tak, nie masz nic piękniejszego nad połowę drużyny złożoną z premium szrotów, z czego zdecydowana większość nie ma nawet stu bitew na koncie... Nic tylko włosy z głowy rwać. Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted February 3, 2013 Report Share Posted February 3, 2013 Nie Panowie, to po prostu Wy jesteście widocznie za biedni na tą grę :D. Quote Link to post Share on other sites
poldeck Posted February 3, 2013 Report Share Posted February 3, 2013 (edited) Ale przecież e100 nie jest za kasę... Często z kolei można się przejechać z góry zakładając, ze kierowca czołgu premium jest cieniasem ;-) . Mam trzy i nie powiem bym dostawał w nich jakiś tęgi łomot. Wiadomo, zdarzają się gorsze i lepsze bitwy ale ogólnie nie narzekam. Edited February 3, 2013 by poldeck Quote Link to post Share on other sites
konrad-m Posted February 3, 2013 Report Share Posted February 3, 2013 A ja mam tylko konto premium i nie kupię żadnego tanka premium:))... a i tak się świetnie bawię. jak za dużo stracę jeżdżąc 9-tką czy 10-tką to przesiadam się na 7-kę i odrabiam:)). Na każdym poziomie można znależć coś dla siebie:)) Quote Link to post Share on other sites
zlymadafaka Posted February 3, 2013 Report Share Posted February 3, 2013 No wiadomo, nie każdy posiadacz premium to lama. Jednak strasznie często widać kogoś kto kompletnie nie wie co, gdzie i jak robić. Tak jakby dostał czołg na urodziny i uczył się grać na ósmym tierze... Quote Link to post Share on other sites
Grabekk Posted February 3, 2013 Report Share Posted February 3, 2013 Widziałem asa który miał 8k bitew z tego najwięcej wygranych miał typem premium 44% Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted February 3, 2013 Report Share Posted February 3, 2013 A czemuż by nie? To jest tylko gra... Quote Link to post Share on other sites
poldeck Posted February 3, 2013 Report Share Posted February 3, 2013 Dokładnie. Polałbym Ci za to wódki ale, że wyglądasz na nieletniego to niestety... :-P To tak jak kiedy drużyna przegrywa zaraz sypią się teksty typu "noobs, fuckin idiots teeam, noob team" i podobne. Każdego od razu zgłaszam i sie nie certolę. To tylko gra. Do tego darmowa. Nikt jej ludziom nie wciskał, żeby aż tak się męczyli i nikt ich nie zmusza do wkurzania się na innych. Wystarczy wyłączyć. Mi trochę szkoda by było ze wzgledu na wpakowaną kasę chociaż... Typa 59 dostałem na urodziny od brata :-P . Sam mam na Typie 59 ledwie 48% zwycięstw. I CO Z TEGO? W nosie to mam tak długo jak długo dobrze się bawię. Miewałem porażki takie, że wymiatałem i dostawałem grubo ponad 100k srebrników i jakoś nie uważam tych bitew za złe czy cokolwiek. Bywały tęgie porażki ze zwyczajnym łomotem ale za to jakąś ładną sytuacją i też dawały frajdę. To TYLKO gra. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts