Dhagar Posted April 18, 2013 Report Share Posted April 18, 2013 No to coś już tam można działać. Do końca tygodnia leżę na chorobowym, potem popołudniami jestem dostępny. Mój nick - Dhagar Quote Link to post Share on other sites
danesz Posted April 19, 2013 Report Share Posted April 19, 2013 0_o. Jeszcze ktoś w to gra ? Quote Link to post Share on other sites
rafik1213 Posted April 19, 2013 Author Report Share Posted April 19, 2013 Ja ale tylko na test paczach i od czasu do czasu normalnie czekam na jakaś rewolucje w grze bo od 2 lat to praktycznie nic sie nie zmieniło Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted April 19, 2013 Report Share Posted April 19, 2013 Ja po skwaszeniu MM wpadam sporadycznie na jakiegoś pedobeara, żeby noobki nie miały za lekko :D. Quote Link to post Share on other sites
MoreLike Posted April 20, 2013 Report Share Posted April 20, 2013 Best for me: Hetzer Hetzer jest imba. Dwoma strzałami potrafi VI tier w drobny mak rozpyzić. Nie wspomnie co on robi jak trafi na swoje tiery :P Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted April 20, 2013 Report Share Posted April 20, 2013 Zmiencie sobie hasło na takie co ma wielką literę, cyferkę i minimum osiem znaków, 300 golda wpada ;D Quote Link to post Share on other sites
Vender Posted April 21, 2013 Report Share Posted April 21, 2013 Jaki będzie lepszy czołg KV-1S czy T150 ? Wiele razy widziałem KV-1S w akcji i naprawdę robi wrażenie, a T150 ani razu nie widziałem i się tak zastanawiam w który zainwestować ? Quote Link to post Share on other sites
kjujiczek Posted April 21, 2013 Report Share Posted April 21, 2013 (edited) KV-1S nie ma sobie na 6 tierze równych,trzepnie za 430 i wszystko się chowa. Gorzej z T-150 które ma słabsze działo i jest wolniejsze,za to nie pali się jak pochodnia i ma większy pancerz,Jednak wszystko to kosztem tej siły ognia i prędkości.Pod względem samego czołgu brałbym KV-1S ale jeśli potem masz IS i IS-3 którego przebija wszystko 7 i 8 tieru wzwyż wziąłbym T-150.Potem masz KW-3 które jest mega pancerne i KW-4 a ST-I to już w ogóle odlot. Edited April 21, 2013 by kjujiczek Quote Link to post Share on other sites
zlymadafaka Posted April 21, 2013 Report Share Posted April 21, 2013 Ja wolałem T-150, tym można bez problemu trafiać w weakspoty. Na kw-1s nie dość, że trafić to już wyzwanie, to jeszcze dochodzi sto lat ładowania, strzały za zero i rykoszety od pojazdów, które powinno rozerwać na malutkie kawałeczki. Nie polubiłem sporta ani trochę. Quote Link to post Share on other sites
poldeck Posted April 21, 2013 Report Share Posted April 21, 2013 (edited) A już kończe drugą gałąź cieżkich ruskich. Teraz się wożę ST-1. Wspaniała maszyna. Zabija i jest twarda ;-) . Edited April 21, 2013 by poldeck Quote Link to post Share on other sites
Uada Posted April 22, 2013 Report Share Posted April 22, 2013 A ja się przerzuciłem z WoTa na War Thundera i wszystkim innym też polecam. Oprócz przód- tył, lewo- prawo jest jeszcze góra- dół :D Poza tym im dłużej grałem w WoT, tym bardziej byłem skłonny uwierzyć w ten spiseg Wargamingu. No proszę Was, strzał z Ferdka w T-50, raz rykoszet, raz za zero, a trzecim pociskiem zdjąłem mu gąsienicę... Quote Link to post Share on other sites
Hypre Posted April 22, 2013 Report Share Posted April 22, 2013 Tez sie przerzucilem i chyba sprzedam konto xD Quote Link to post Share on other sites
poldeck Posted April 22, 2013 Report Share Posted April 22, 2013 Łaaaaaa! EEEEEEES TEEEEEE JEDEEEEEN !!11oneone ;-) Wymaksowałem i muszę przyznać, że żaden czołg nie dawał mi takiej frajdy jak do tej pory. Jedzie i miażdży. Przede wszystkim jest kosmicznie pancerny. 4 sztuki ósmych tierów minutę mnie rozbierały otoczonego kiedy zostałem ostatni na placu boju. Dwu z nich nie dożyło końca bitwy. Rykoszety od tyłka na porządku dziennym. Atak twarzą w twarz na dowolny dziewiątotierowy czołg bez żadnego lęku. Róbcie ST-1. Albo nie róbcie, a ja będę Was zabijał ;-) . Quote Link to post Share on other sites
Hypre Posted April 23, 2013 Report Share Posted April 23, 2013 mam st-1 ale pół stock, brakuje działa i silnika. Niesetyt nie gram w WoTa od pół roku więc nie dane mi było jezdzic wysmakowanym, oprocz testów beta. Quote Link to post Share on other sites
zlymadafaka Posted April 23, 2013 Report Share Posted April 23, 2013 Poldo, nie kuś :D Znowu przekonasz mnie do kupna T-150 i jazdy z prędkością ślimaka na wstecznym. ;) Quote Link to post Share on other sites
John Petrucci Posted April 23, 2013 Report Share Posted April 23, 2013 no kusi mocno ;) ja stoję przed dylematem kupna is-8. co o nim myślicie? rożne opinie trochę odpychają w stronę linii z st-1 własnie ;D Quote Link to post Share on other sites
l_isek Posted April 23, 2013 Report Share Posted April 23, 2013 Poldo, nie kuś :icon_biggrin: Znowu przekonasz mnie do kupna T-150 i jazdy z prędkością ślimaka na wstecznym. :icon_wink: T-150 nie jest takie złe. bardzo szybko go wymaksowałem i zakupiłem kw-3 Quote Link to post Share on other sites
berylpl Posted April 25, 2013 Report Share Posted April 25, 2013 IS8 wymaksowany i moja opinia o nim się zmieniła o 180stopni. Ale moją gwiazdą ostatnio była Matylda z działem 40mm. Żaden 4ty tier nie ma z nią szans, bo wchodzi wszystko, na dodatek rof duży i niezła celność, można nieźle pokiereszować także T5. Quote Link to post Share on other sites
Rudy 97 Posted April 25, 2013 Report Share Posted April 25, 2013 Co bardziej polecacie po M3 Lee: m4 czy t1? Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted April 25, 2013 Report Share Posted April 25, 2013 Podnieta w WoT szybko opada, mi się już przynudził lekko :D Quote Link to post Share on other sites
rain777 Posted April 26, 2013 Report Share Posted April 26, 2013 mi się przynudza..odpuszczam na jakiś czas i wracam największą frajdę sprawiał mi e75,ale wtedy gold ammo było za gold :) a wczoraj miałem fajną akcje ..wyjazd w kw5 dupą w stronę wroga Efektem było 9600 potencjalnego dmg do st1 robie przymiarkę ale jakoś nigdy nie mam kasy żeby kupić kw4 i doexpić 40 k do st1 :F (w ruskim drzewku wymaxowałem kw4 i is'a 3 i na tym pozostało) Quote Link to post Share on other sites
poldeck Posted April 26, 2013 Report Share Posted April 26, 2013 Warto zrobić ISa Ósmego bo potem już działa są pobadane do ST-1 i okolic a to spora różnica. Wydać w ST-1 kolejne 40-50k na działo to masakra. A tak tylko 24k gaski, 26k wieża i można mordować. Potem z czasem silnik i nie ma mocnych. Quote Link to post Share on other sites
Widmo34 Posted April 27, 2013 Report Share Posted April 27, 2013 St1 nienawidzę tego czołgu... Czasem bywają nawet 3/4 ryko/0dmg i tylko 2/3 pociski wejdą za dmg(lorka). Quote Link to post Share on other sites
poldeck Posted April 28, 2013 Report Share Posted April 28, 2013 Bo Lorena to słaby wóz jest i ma kijowe to działo. Isa Ósmego prędzej pobijesz tym wynalazkiem. Quote Link to post Share on other sites
rain777 Posted April 29, 2013 Report Share Posted April 29, 2013 lorena była śwetna jako 8,po wejsciu na 9 stała sie jeszcze bardziej specyficzna i wymagająca Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts