Plutonowy Posted August 18, 2010 Report Share Posted August 18, 2010 (edited) Witam. Jako, że często sprowadzam coś z http://ebairsoft.com chętnie pomogę w sprowadzaniu gratów z tego sklepu. Zasady są bardzo proste. 1.Robisz listę tego co Cię interesuje(najlepiej ponumerowana lista przedmiotów z linkami) i wysyłasz do mnie na maila. W tytule wpisz "nick - ebairsoft". 2.W odpowiedzi przesyłam Ci przybliżoną cenę przedmiotów, ich dostępność oraz przewidywany czas realizacji zamówienia. Jako, że rynek walutowy leży w sferze moich zainteresowań poinformuję Cię gdybym spodziewał się jakiejś większej zmiany kursu dolara. Czasem warto poczekać kilka dni z zamówieniem a czasem lepiej się śpieszyć. 3.Zgadzasz się na zamówienie(lub nie ;-) ) 4.Przesyłam Ci dane mojego konta. 5.Wpłacasz pieniążki. 6.Gdy tylko uzbiera się parę rzeczy płacę za zamówienie i w tym momencie przy sprzyjających wiatrach po około 2 tygodniach masz wszystko u siebie. Mój mail: maker223@gmail.com Uwaga! Większość produktów w tym sklepie jest china made więc może zdarzyć się, że coś będzie nie tak z zamówionym przedmiotem, ale zazwyczaj jest to po prostu małe niedopatrzenie które często można zwalczyć w domowych warunkach poza tym są to bardzo sporadyczne przypadki. Uspokajam jednak, że zamówiłem masę rzeczy dla siebie i dla innych i nie było jak dotąd poważnych problemów. Edited September 9, 2010 by Yuri Quote Link to post Share on other sites
Plutonowy Posted September 21, 2010 Author Report Share Posted September 21, 2010 Dolar leci ładnie w dół więc czuje się zobowiązany zachęcić do zakupów w Azji :wink: . Ktoś pytał mnie też o zamówienia z innych sklepów. Odpowiem, że chętnie pomogę przy robieniu zakupów w większości dużych sklepów w HK(wgc, ehobby itd). Jeżeli dolar ustabilizuje się trochę poniżej 3zł to najprawdopodobniej będę robił zbiorowe zamówienie z jednego z tych sklepów. Quote Link to post Share on other sites
Plutonowy Posted February 24, 2011 Author Report Share Posted February 24, 2011 Z radością na ustach i w sercu chciałbym ogłosić, że poszerzyłem swoją działalność i od niedawna pomagam także przy zakupach z http://new.rsov.com/ :icon_biggrin: Quote Link to post Share on other sites
Guest Mati13k Posted January 22, 2012 Report Share Posted January 22, 2012 Zamawia ktoś coś w najbliższym czasie? Quote Link to post Share on other sites
kosteQ86 Posted January 23, 2012 Report Share Posted January 23, 2012 Wstrzymaj się teraz bo jest chiński nowy rok i większość sklepów ma urlop do końca stycznia. Z tego sklepu zbiorówek się nie opłaca bo i tak cena przesyłki wliczona jest w cenę przedmiotu, no chyba że ktoś dysponuje jakąś ładną zniżką u nich:) Quote Link to post Share on other sites
Frontal Posted January 24, 2012 Report Share Posted January 24, 2012 Kurs dolara też średnio zachęcający. :/ Quote Link to post Share on other sites
HellMaker666 Posted January 24, 2012 Report Share Posted January 24, 2012 Średnio zachęcający? Najniższy w styczniu jak do tej pory. Wcześniej był średni po 3,40zł. Quote Link to post Share on other sites
sisi Posted January 26, 2012 Report Share Posted January 26, 2012 Spokojnie zamawiajcie. Normalnie przysyłają, nie odczułem świąt... interes to interes. ;) Quote Link to post Share on other sites
bender Posted January 27, 2012 Report Share Posted January 27, 2012 A moje zamówienie jest od 8 dni 'processing'. Quote Link to post Share on other sites
kosteQ86 Posted January 27, 2012 Report Share Posted January 27, 2012 Czasami nie zrobią update'a statusu, pewnie już paczka jest w Polsce:P Quote Link to post Share on other sites
MoreLike Posted March 23, 2012 Report Share Posted March 23, 2012 Zamawia ktoś coś w najbliższym czasie??? Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted March 23, 2012 Report Share Posted March 23, 2012 Ja. Quote Link to post Share on other sites
klekot93 Posted April 10, 2012 Report Share Posted April 10, 2012 Ja. Nadal aktualne? Jeśli tak, to z jakiej stronki? RSOV.com? Bo ja bym chętnie ściągnął Glocka 17 ARMY wraz z dod. magiem. Koszt wysyłki to bodajże 30$ bez względu na ilość przedmiotów, więc troszkę można zaoszczędzic. Dod. poprosilibyśmy o wysłanie z dopiskiem GIFT. ;) Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted April 23, 2012 Report Share Posted April 23, 2012 Koszt wysyłki zależny od wagi, jak zwykle, 'gift' przy ciężkich/dużych nie ma nic do rzeczy. O szczegóły na PW. Quote Link to post Share on other sites
figo79 Posted May 6, 2012 Report Share Posted May 6, 2012 Koszt wysyłki zależny od wagi, jak zwykle, 'gift' przy ciężkich/dużych nie ma nic do rzeczy. O szczegóły na PW. Tak z czystej ciekawości czemu wg Ciebie gift nie ma nic do rzeczy przy ciężkich przedmiotach? Quote Link to post Share on other sites
kosteQ86 Posted May 6, 2012 Report Share Posted May 6, 2012 Chodzi o to że jak jest mała i lekka przesyłka to celnicy ją puszczają dalej, a jak jest duża i ciężka a na deklaracji jest $10 to zazwyczaj chcą dokumentów co jest w środku, ale nie ma tutaj reguły. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts