iwo303 Posted November 4, 2010 Report Share Posted November 4, 2010 Mam do was pare pytań o sklep militaria łódź chce sobie kupić nowy karabin a ten sklep ma naprawde konkurencyjne ceny w porównaniu z innymi tu jest link: http://www.militarialodz.pl/sklep/index.php?DepartmentID=38 odpiszcie co wiecie wiecie o sklepi co o nim sądzicie i najbardziej do tych którzy tam kupowali. Ceny karabinów w poruwnaniu z każdym na jaki patrzałem po prostu hurtowe. Quote Link to post Share on other sites
harasim Posted November 6, 2010 Report Share Posted November 6, 2010 W "poruwnaniu" z innymi sklepami tak korzystanie nie wypada, gdyż: Nie jest konkretnie napisane o gwarancji [a konkretniej: przy niektórych replikach pisze 12 miesięcy gwarancji[mp44 agm] a przy większości[ SWD, gaziaki i większości karabinów szturmowych nic nie pisze na ten temat ], ceny też nie wypadają dobrze [kilka replik porównałem z krakmanami często jest albo minimalna różnica w cenie [rzędu 10 zł] albo drożej, lecz trafiają się rodzynki] przy wielu replikach nie pisze nazwa firmy tylko nazwa ostrego odpowiednika. Dość nieczytelne opisy replik, napisane ciągiem przeważnie bez konkretnie wypisanych danych technicznych i materiałów. Proponuje Ci poszukać w innych sklepach [linki łatwo możesz znaleźć na forum]. Quote Link to post Share on other sites
KILER_LDZ Posted November 6, 2010 Report Share Posted November 6, 2010 Jeśli o mnie chodzi to z czystym sumieniem mogę polecić ten sklep. Nie jeden raz robiłem już tam zakupy (odzież, obuwie) i obsługa jest na najwyższym poziomie, zawsze dobrze doradzą, polecą i w ogóle. Bardzo dobry kontakt osobiście polecam. Quote Link to post Share on other sites
szewczyk Posted November 6, 2010 Report Share Posted November 6, 2010 obsługa jest na najwyższym poziomie, dobrze doradzą polecą dzisiaj kupiłem u nich buty i w żadnym sklepie obuwniczym nie miałem takiej obsugi Quote Link to post Share on other sites
iwo303 Posted November 7, 2010 Author Report Share Posted November 7, 2010 wielkie dzięki ale np ten hk416 to jest jg i wiem z czego jest zrobiony i w porównaniu z innymi sklepami to jakieś 200zł a na gwarancjii mi nie zależy mam dobry i tani serwis na miejscu. więc tylko chodzi mi o obsługe wysyłke i czy nie oszukuja ludzi. Quote Link to post Share on other sites
KILER_LDZ Posted November 7, 2010 Report Share Posted November 7, 2010 Spokojnie możesz zamawiać i kupować na pewno nie oszukują bo od paru ładnych lat są na rynku, poza tym mają sklep stacjonarny gdzie można ich zastać a nie jak niektórzy że tylko wysyłka. Zawsze możesz zadzwonić i porozmawiać to się osobiście przekonasz o jakości obsługi. Quote Link to post Share on other sites
szewczyk Posted November 7, 2010 Report Share Posted November 7, 2010 na pewno cie nie oszukają a jak chcesz się czegoś dowiedzieć to zadzwoń a napewno ci odpowiedzą :icon_biggrin: Quote Link to post Share on other sites
Guest Rengi Posted July 25, 2011 Report Share Posted July 25, 2011 (edited) Ja też polecam, obsługa jest pro , do co cen jest różnie zdarzają się produkty w bardzo dobrych cenach jak i w przeciętnych(mowa o sklepie stacjonarnym). Edited July 25, 2011 by Rengi Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted March 25, 2012 Report Share Posted March 25, 2012 Jakie macie doświadczenia z Ich serwisem? Po Ardenach mam dwie "zacięte" repliki i poszukuję szybkiej interwencji. Quote Link to post Share on other sites
Mixon Posted May 8, 2018 Report Share Posted May 8, 2018 Zamawiał ktoś coś u nich ostatnio? Mają coś jako jedyni, ale opis żywcem z translatora nie zachęca. Quote Link to post Share on other sites
RalfButton Posted May 8, 2018 Report Share Posted May 8, 2018 Ja nieraz, sklep ok, serwis - omijać Quote Link to post Share on other sites
gratek Posted May 8, 2018 Report Share Posted May 8, 2018 Sklep jest ok, można zamawiać. Quote Link to post Share on other sites
CiV_1994 Posted May 8, 2018 Report Share Posted May 8, 2018 Nie wiem jak jest ze sprzedażą internetową, ale sklep stacjonarny jak najbardziej polecam. Warto do nich napisać, żeby potwierdzić, że posiadają dany towar na stanie. Quote Link to post Share on other sites
Bruce_ Posted May 8, 2018 Report Share Posted May 8, 2018 Sklep jest chyba oficjalnym dystrybutorem Classic Army w Polsce- można spokojnie coś od nich brać. Ale ten opis replik jak z google translator powala :D Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts