yroli Posted May 6, 2011 Report Share Posted May 6, 2011 Armagedon wejdz na stronkę Lubrzy i wszystko bd miał..."budowniczy Czarek"" ;DxD ma rację;p :biggrin: Link to post Share on other sites
darek755pl Posted May 6, 2011 Author Report Share Posted May 6, 2011 dzisiaj jeszcze dam znac o ktorej jutro bede ,,.,.. :wink: a jeszcze 1 pytanie. jak bede juz w boryszynie to do kogo sie zglosic ? poda mi ktos jakis nr. tel ? pozdr. Link to post Share on other sites
MariushK Posted May 6, 2011 Report Share Posted May 6, 2011 Witam ! Jutro zbieramy się przy pętli . Z tego co pamiętam jest tam parking . Link to post Share on other sites
CzaroSW Posted May 6, 2011 Report Share Posted May 6, 2011 Darek wpadniesz pod bunkry czy gdzieś koło pętli i na pewno zobaczysz zgraje degeneratów :maniak_luzik: Link to post Share on other sites
mikunda Posted May 6, 2011 Report Share Posted May 6, 2011 SZOPy będą z rańca, chociaż będziemy musieli jeszcze naszych kochanych Gorzowiaków ściągać z Kaławy. Co do zbiórki, wielkie puste pole przy pętli raczej nie utrudni odnalezienia sporej bandy z łopatami ;). Link to post Share on other sites
Jacek GROT Posted May 6, 2011 Report Share Posted May 6, 2011 Dacie radę z Kaławy jeszcze dwóch chłopaków ode mnie zgarnąć? Przyjadą PKSem z Grabkiem & s.p. z.o.o... Link to post Share on other sites
CzaroSW Posted May 6, 2011 Report Share Posted May 6, 2011 wychodzi na to ,że cisnę ze świebka z buta :maniak_killer: Link to post Share on other sites
Armagedon981 Posted May 6, 2011 Report Share Posted May 6, 2011 Kawałek jest, ale jak wyjdziesz dzisiaj to może jutro już będziesz. ;) Ja zabieram się ze Sulęcina z Darkiem i myślę, że do południa powinniśmy być. Link to post Share on other sites
CzaroSW Posted May 6, 2011 Report Share Posted May 6, 2011 dobra suniemy z rana o 7... na 10 będziemy... do jutra :maniak_luzik: Link to post Share on other sites
Tomek_GGRS Posted May 6, 2011 Report Share Posted May 6, 2011 (edited) Ja z ekipą pewnie dojedziemy już na 10:00 - 10:30 :icon_biggrin: Edited May 6, 2011 by Tomek_GGRS Link to post Share on other sites
darek755pl Posted May 6, 2011 Author Report Share Posted May 6, 2011 ok spotkanie pod wejściem do pętli(na parkingu) jutro będziemy z armą ( z dużymi nawiasami do 12:00) ale damy na pewno rade wcześnie. pozdrawiam i do jutra Link to post Share on other sites
mikunda Posted May 6, 2011 Report Share Posted May 6, 2011 (edited) Dacie radę z Kaławy jeszcze dwóch chłopaków ode mnie zgarnąć? Przyjadą PKSem z Grabkiem & s.p. z.o.o... Postaramy się, chyba nie będzie problemu. Najwyżej do bagażnika się chłopaki wcisną ;) Czarek, jak ruszacie z Rio de Świebodzineiro o 7:00 to gdzie Wy chcecie 3h stracić do 10:00? przecież to jest 20min drogi załadowanym samochodem ;) Edyta... no chyba, że z buta, jak coś dzwoń 724680421 mamy miejsce z zielonej jedno, o 8:00 wyjeżdżamy około 8:40 będziemy na wysokości Świebodzina jak byś był na stacji paliw obok ronda na wylotówce na Gorzów to by się Cię zabrało :) Edited May 6, 2011 by mikunda Link to post Share on other sites
CzaroSW Posted May 8, 2011 Report Share Posted May 8, 2011 no miku nie przeczytałem tego ale i tak był nas dwóch :) a ogólnie było klimatycznie i fajni ludzie, najlepsze zabawy w bunkrach :teeth: dozo za nie cały tydzień :maniak_killer: Link to post Share on other sites
mikunda Posted May 9, 2011 Report Share Posted May 9, 2011 Pierwsza porcja fotek, zbiorę jeszcze zdjęcia od grabka i zgram z telefonu. http://szop.raiz.pl/index.php?option=com_wgpicasa&view=album&album=5604398104630510513&page=1&Itemid=17 Link to post Share on other sites
Grabek Posted May 10, 2011 Report Share Posted May 10, 2011 FOTY Siemanko Fotki z budowy wierzy i parę innych ;) Link to post Share on other sites
monak Posted May 10, 2011 Report Share Posted May 10, 2011 Witam Przyjadę z kolegami z grupy i dzieciakiem. Jako że pracujący jesteśmy ograniczamy się tylko do soboty, bo "na żądanie" mam już wykorzystane. I co do opłat, nie wiem jak jest na innych zlotach, ale dla cywili to się kojarzyło z majówką i będą na pewno kłopoty. Nie zazdroszczę "żandarmom" przy bramie użerania się z podpitymi ludźmi. Link to post Share on other sites
MariushK Posted May 10, 2011 Report Share Posted May 10, 2011 Podczas prac przykolegowała się do naszych narzędzi czyjaś miara . Właściciela proszę o kontakt to w piątek mu ją oddam . Link to post Share on other sites
Manis Posted May 10, 2011 Report Share Posted May 10, 2011 (edited) Witam Przyjadę z kolegami z grupy i dzieciakiem. Jako że pracujący jesteśmy ograniczamy się tylko do soboty, bo "na żądanie" mam już wykorzystane. I co do opłat, nie wiem jak jest na innych zlotach, ale dla cywili to się kojarzyło z majówką i będą na pewno kłopoty. Nie zazdroszczę "żandarmom" przy bramie użerania się z podpitymi ludźmi. na ulotce, którą dostałem w jakimś sklepie było napisane, że widzowie wchodzą za darmo, 20 zł płacą nocujący w namiotach (chyba). p.s. opłata parkingowa jest raz płatna za 3 dni czy tak jak w zeszłym roku, że bilet na piątek nie obowiązywał już w sobotę? Edited May 10, 2011 by Manis hagaloscen Link to post Share on other sites
puncerny Posted May 10, 2011 Report Share Posted May 10, 2011 na ulotce, którą dostałem w jakimś sklepie było napisane, że widzowie wchodzą za darmo, 20 zł płacą nocujący w namiotach (chyba). p.s. opłata parkingowa jest raz płatna za 3 dni czy tak jak w zeszłym roku, że bilet na piątek nie obowiązywał już w sobotę? http://lubrza.pl/PL/441/Aktualnosci/ Link to post Share on other sites
puncerny Posted May 11, 2011 Report Share Posted May 11, 2011 Zmienili tabelke i teraz wiem ze nocleg 20zl a wstep 0zl, bo ze starej trzeba bylo sie zastanawiac. (moze tylko ja tego nie rozumialem:)) Link to post Share on other sites
mikunda Posted May 11, 2011 Report Share Posted May 11, 2011 Dzisiaj SZOP dokonał inspekcji "obozu ASG" ;) Od niedzieli sppoo się zmieniło. Stanowisko umocnione na górce przeobraziło się w wieżę. jakieś 2m wyższą niż wieża budowana w niedzielę, część jest ogrodzona płotem z siatką, część sporymi okopami kopanymi cięższym sprzętem. Więc wejście na teren obozu tylko przez bramę :). Chyba, że ktoś jak ta łania będzie skakał nad rowami. Ludzie się już zjeżdżają, więc grupa od orgów będzie musiała wcześniej teren zlotu przejechać i ściągnąć opłaty od ludzi. Ogólnie robi się przyjemnie, wszystko nabiera już kształtu i nawet stragany się pojawiają, więc może da się jeszcze wyhaczyć jakieś przedzlotowe promocje ;) Link to post Share on other sites
MariushK Posted May 12, 2011 Report Share Posted May 12, 2011 My przejedziemy w piątek koło 17 - 18 mam nadzieję ,ze ktoś na polu namiotowym zajmie nam "kawałek terenu " na 2 duże namioty + zadaszenie jakieś 5 x 8 m :) + auto + elektrownia i takie tam :) Link to post Share on other sites
blaisek Posted May 12, 2011 Report Share Posted May 12, 2011 (edited) Dla rozwiania wątpliwości. Goście jako widzowie mają wejście za free. Uczestnik "militarny" (ASG, Żołnierze) - 30zł za udział (w cenie tania kantyna - 3zł za browa). Uczestnik cywilny z zakwaterowaniem na zlocie (samochody terenowe, motocykle, quady, cross) - 20zł. Dzieci do lat 10 - free. Pojazdy militarne - zwolnione z opłat. Pojazdy cywilne - 10zł. Parking 1 - 10zł (zaraz przy zlocie). Parking 2 - w Boryszynie 5zł. Można oczywiście kupić sobie opaskę w cenie 30zł i uczestniczyć w zlocie jako "militarny". Od jutra zaczynamy. W sobotę o godz. 17.00 rekonstrukcja II wojenna. W niedzielę od 12.00 do 15.00 - Atrakcje z ASG :) Zapraszamy!! Edited May 12, 2011 by blaisek Link to post Share on other sites
monak Posted May 15, 2011 Report Share Posted May 15, 2011 Już po zlocie na świeżo: nie wchodziłem do części militarnej bo nie zapytałem czy można, a płacić za półgodzinne przejście miedzy pojazdami i namiotami mnie nie interesowało, dziwiło mnie że wszystko poogradzane jak w jakimś obozie koncentracyjnym. Nawet do rosomaka trzeba było przez bramę przejść, rok temu wg mnie było lepiej. Więcej było stoisk z jedzeniem, mniej ze szpejem. Ludzi też jakby mniej (zauważalnie więcej było sąsiadów zza Odry). Inscenizacja bitwy z dużym poślizgiem lektor prawie niesłyszalny, nawet nie wiemy którą potyczkę czy bitwę odtwarzano. Spotkaliśmy paru znajomych z innych grup ludzi pracujących, którzy przyjechali tylko na sobotę i raczej podzielali opinię że mniej jest ludzi i do bani z ogradzaniem. Na pewno były jakieś plusy ja ich tam nie wypatrzyłem. Link to post Share on other sites
CzaroSW Posted May 15, 2011 Report Share Posted May 15, 2011 Wróciłem... Jak dla mnie nie ma żadnych minusów... Błażej - u nas było "epicko" :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Link to post Share on other sites
Recommended Posts