Szaszłyk Posted January 12, 2011 Report Share Posted January 12, 2011 Pana Wilka też znasz :) Quote Link to post Share on other sites
Catch22 Posted January 12, 2011 Report Share Posted January 12, 2011 O jezu. Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted January 16, 2011 Report Share Posted January 16, 2011 Tylko na to czekam. Wtedy wyjaśni się moja teoria, czy główny bohater jest rzeczywiście totalną "zieleniną", jak podają, czy tylko udaje. :happy: Czarna była, ale w wykonaniu SPAPu Wrocław :biggrin: Quote Link to post Share on other sites
KEMOT95 Posted January 17, 2011 Report Share Posted January 17, 2011 Nonono ten program jest bardzo ciekawy. Mogło by być więcej takich i o różnych tematach jak ASG itp. Quote Link to post Share on other sites
Kalashnikov Posted January 19, 2011 Report Share Posted January 19, 2011 Tak pokazują jak załadować hi capa w AEGu bo wielu ma problem... :hahaha: Quote Link to post Share on other sites
SamsOn Posted January 19, 2011 Report Share Posted January 19, 2011 Nie śmiej sie bo ja przez pierwszy miesiąc nie wiedziałem do kiedy kręcić hi capa . :icon_biggrin: Quote Link to post Share on other sites
MAJOR762 Posted January 20, 2011 Report Share Posted January 20, 2011 przez pierwszy miesiąc nie wiedziałem do kiedy kręcić hi capa . :icon_biggrin: Do wtorku. Quote Link to post Share on other sites
sylwek3231 Posted January 20, 2011 Report Share Posted January 20, 2011 Oni mają oryginalne Multicamy od Crye, czy jakieś podróby? Quote Link to post Share on other sites
SamsOn Posted January 20, 2011 Report Share Posted January 20, 2011 Do wtorku. Ech ... Tak błąd językowy, "Do którego momentu".... Lepiej? Quote Link to post Share on other sites
kacaperek Posted January 20, 2011 Report Share Posted January 20, 2011 Janek ma helikona, gość w szalokominiarce proppera, innym się nie przyglądałem Quote Link to post Share on other sites
durrr Posted January 30, 2011 Report Share Posted January 30, 2011 ... czy mi sie wydaje czy skończyło sie to niestety na 7 odcinkach??? Quote Link to post Share on other sites
MAJOR762 Posted January 30, 2011 Report Share Posted January 30, 2011 Nie 7 tylko 8, 8 był ostatni, sprawdzian i podsumowanie. Tu masz wszystkie: http://www.youtube.com/user/marcinrel Quote Link to post Share on other sites
durrr Posted January 30, 2011 Report Share Posted January 30, 2011 Nie 7 tylko 8, 8 był ostatni, sprawdzian i podsumowanie. Tu masz wszystkie: http://www.youtube.com/user/marcinrel a sorki faktycznie 8 było (obejrzanych) ciekawe czy zrobią kolejne odcinki bo jak na polskie realia to fajna inicjatywa? Quote Link to post Share on other sites
Guest Mati13k Posted January 30, 2011 Report Share Posted January 30, 2011 Po obejrzeniu ostatniego odcinka i wycieraniu łez wywołanych śmiechem już nigdy tego nie tchnę. Pamiętajcie chłopaki ! Nie tykać drzew bo DNA zostawicie! Quote Link to post Share on other sites
Yfronus Posted January 31, 2011 Report Share Posted January 31, 2011 "Wczorajsza popijawa w kasynie" :D i po pijanemu przebrał się w mundur, wziął plate carriera czy co on tam miał i ogarnął RPK :D Niezły koksu z tego Janka. Quote Link to post Share on other sites
SamsOn Posted January 31, 2011 Report Share Posted January 31, 2011 Janek ma helikona, gość w szalokominiarce proppera, innym się nie przyglądałem Janek nie ma Helikona. 1# Helikon nie robi bluz ze stójkami tylko zwykłymi kołnierzami. 2# Rzepy, u wspomnianego producenta, nie zajmują całej powierzchni kieszeni tylko jest mały kawałek na "klapach". Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted January 31, 2011 Report Share Posted January 31, 2011 Bluza Janka przypomina Crye :> Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted January 31, 2011 Report Share Posted January 31, 2011 Albo takiego taniego chinola, który pojawił się jako pierwszy na rynku polskim parę lat wstecz. :> Quote Link to post Share on other sites
bender Posted January 31, 2011 Report Share Posted January 31, 2011 Janek nie ma Helikona. 1# Helikon nie robi bluz ze stójkami tylko zwykłymi kołnierzami. 2# Rzepy, u wspomnianego producenta, nie zajmują całej powierzchni kieszeni tylko jest mały kawałek na "klapach". TCU jest bluzą ze stójką. Quote Link to post Share on other sites
SiwuseKK_93 Posted January 31, 2011 Report Share Posted January 31, 2011 Jak dla mnie (zielonego) bardzo dużo informacji jest przekazanych z taktyki , ale spodziewałem się więcej . Quote Link to post Share on other sites
Viamortis Posted January 31, 2011 Report Share Posted January 31, 2011 TCU jest bluzą ze stójką. Ale nigdzie nie mogłem znaleźć tego modelu w MC. Quote Link to post Share on other sites
Sebo_NS Posted February 1, 2011 Report Share Posted February 1, 2011 (edited) http://www.e-militaria.pl/p-639/bluza-helikon-tactical-combat-uniform-camogrom W Helikonie MC=Camogrom. Edited February 1, 2011 by Sebo_NS Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted April 8, 2011 Report Share Posted April 8, 2011 Lecą nowe odcinki - Janek trafił do BOA :o Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted April 9, 2011 Report Share Posted April 9, 2011 Poprawka - to nie Janek, tylko inny koleś. A odcinek bardzo fajny :) Quote Link to post Share on other sites
kurbaszy Posted April 9, 2011 Report Share Posted April 9, 2011 A jakiś konkretny link Arafat byś mógł podać?? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts