ASG-O Posted January 25, 2011 Report Share Posted January 25, 2011 Razem z przyjacielem nagrywamy podcasty. Jeśli nie wiecie czym są podcasty wyjaśnienie macie TUTAJ. Od razu mówię, że odcinek został nagrany dla słuchaczy podcastów, więc dla ludzi którzy w większości nigdy nie słyszeli o ASG. Tym niemniej wrzucam tutaj jako ciekawostkę. Obaj strzelamy, ale mamy krótkie doświadczenia z ASG, dlatego zaprosiliśmy kogoś bardziej doświadczonego w obrywaniu kulkami. Hukafon 22 czyli o ASG 1/2 Część druga jeszcze nie została opublikowana. Jakość nagrania jest niestety trochę niższa niż zazwyczaj, ale i tak jest przyjemna dla ucha. Co myślicie o tym i czy w ogóle znacie/słuchacie podcastów? Zachęcam do wypełnienia ankiety. Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted January 25, 2011 Report Share Posted January 25, 2011 Gościa się bardzo fajnie słucha, bardzo rozgarnięty facet... Kolegów komentatorów słuchać nie mogę. Ale i tak super materiał. Quote Link to post Share on other sites
Pawelo Posted January 25, 2011 Report Share Posted January 25, 2011 (edited) Diesel, Ziomek z Polhotu :D Fajna relacja, szkoda że nie video. Edited January 25, 2011 by Pawelo Quote Link to post Share on other sites
Pyzdra Posted January 25, 2011 Report Share Posted January 25, 2011 "Ci którzy boją się bólu grają w counter-strike'a" :D Rozwalił mnie ten tekst. Quote Link to post Share on other sites
SiwuseKK_93 Posted January 25, 2011 Report Share Posted January 25, 2011 Bardzo mi się podobało ; ) , teksty na luzie , nie było zacinek , ciekawy materiał czekam na więcej ; ) Quote Link to post Share on other sites
Bojeq Posted January 26, 2011 Report Share Posted January 26, 2011 Przyjemnie się słucha, dobrze wyjaśnione wszystko :) Wielkie propsy :) Quote Link to post Share on other sites
Pyzdra Posted January 26, 2011 Report Share Posted January 26, 2011 Dodam tylko, że fajnie opowiada ten koleś, fajnie się go słucha ale to wtrącanie się redaktorów w jego zdanie jest irytujące. Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted January 26, 2011 Report Share Posted January 26, 2011 Jakby wyciąć "prowadzących"... Słychać, że Diesel to lubi i zainteresować potrafi. ;) Quote Link to post Share on other sites
Mamlas Posted January 27, 2011 Report Share Posted January 27, 2011 No słucha się świetnie, ale kiedy kolejna część? Quote Link to post Share on other sites
maczo007 Posted January 27, 2011 Report Share Posted January 27, 2011 Dla mnie i prowadzący ok. Widać, że zieloni, ale Warszawiacy - na mokrym ługu latali :hahaha: sami swoi. pozdro Quote Link to post Share on other sites
durrr Posted January 30, 2011 Report Share Posted January 30, 2011 zajebiste :maniak_OK: Quote Link to post Share on other sites
zombie_snake Posted January 30, 2011 Report Share Posted January 30, 2011 IMO świetna inicjatywa i wykonanie jedwabiste :icon_biggrin: Czekam na part 2. Quote Link to post Share on other sites
harasim Posted February 28, 2011 Report Share Posted February 28, 2011 B. fajna audycja, w formie pogawędki na luzie. Miło się słucha. Niecierpliwie czekam na kolejne części. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
kurbaszy Posted March 2, 2011 Report Share Posted March 2, 2011 (edited) http://hukafon.pl/odcinek-specjalny-o-asg-cz-2/ Dla spragnionych, II część pozdrawiam. Edited March 2, 2011 by kurbaszy Quote Link to post Share on other sites
SamsOn Posted March 5, 2011 Report Share Posted March 5, 2011 No wreszcie. Rozpierała mnie niecierpliwość. ;> Quote Link to post Share on other sites
harasim Posted March 6, 2011 Report Share Posted March 6, 2011 No już słucham- w końcu! Długo oczekiwana część. "Na zasadach ogólno-jebankowych" hehe. Quote Link to post Share on other sites
SamsOn Posted March 7, 2011 Report Share Posted March 7, 2011 Wnikliwie przesłuchując, a w szczególności koniec, nasuwa się pytanie... Będzie 3 część ?? ;> Quote Link to post Share on other sites
harasim Posted March 27, 2011 Report Share Posted March 27, 2011 Musi być :cool:. A tak na serio: Udało Wam się zachęcić społeczność asg to wpadania na Waszą stronkę, więc dajcie nam powód by dalej tam wchodzić ;). Niecierpliwie czekam na kolejny odcinek ;). Quote Link to post Share on other sites
kaju83 Posted April 1, 2011 Report Share Posted April 1, 2011 Super sprawa taka audycja. A w ogóle to przez was dowiedziałem co to są podcasty. :) Będę śledził dalej. Quote Link to post Share on other sites
Myszur Posted April 3, 2011 Report Share Posted April 3, 2011 Wysłuchałem - nie dość, że dowiedziałem się wielu rzeczy, to jeszcze wielką przyjemność mi to sprawiło. Genialne. Świetnie się słucha, audycja na luzie, niezłe teksty się trafiają. Czekamy na część trzecią. Quote Link to post Share on other sites
burbi13 Posted April 3, 2011 Report Share Posted April 3, 2011 Hah super ;D Czekam na więcej , dobre :D Quote Link to post Share on other sites
SamsOn Posted May 11, 2011 Report Share Posted May 11, 2011 Działają wam linki ? Quote Link to post Share on other sites
Myszur Posted May 13, 2011 Report Share Posted May 13, 2011 Działają wam linki ? U mnie niestety już padły, dobrze że wcześniej wysłuchałem. Quote Link to post Share on other sites
sebolek Posted May 15, 2011 Report Share Posted May 15, 2011 Linki działają. I Hukafon ogólnie jest spoko. hmm ciekaw jestem czy zrobią 3 część Quote Link to post Share on other sites
SamsOn Posted May 15, 2011 Report Share Posted May 15, 2011 No własnie podobno mieli robić więcej części. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts