Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

giwera za 300zl

Recommended Posts

Użyj mózgu (znaczy się wyszukiwarki, w przyklejonych masz pełno tematów)

Dzieki Ci bardzo tylko wez pod uwage ze te posty sa przestarzale i nie na czasie , linki do roznych giwer sa nieaktywne wiec skad mam wiedziec o czym czytam jak nie moge tego zobaczyc. Jak pisalem wczesniej jestem zielony i prosze o pomoc.

Edited by waliq

Dzieki Ci bardzo tylko wez pod uwage ze te posty sa przestarzale i nie na czasie , linki do roznych giwer sa nieaktywne wiec skad mam wiedziec o czym czytam jak nie moge tego zobaczyc. Jak pisalem wczesniej jestem zielony i prosze o pomoc.

W zasadzie to macie rację obaj :P Ale trochę kreatywności Ci nie zaszkodzi. Szukaj na allegro, zastanów się jakie giwery Ci się podobają najbardziej, wbij to w allegro i szukaj. Powiem od razu, że ze znalezieniem giwery za 300zl mogą być problemy. Również możesz napisać w komisie, że kupisz "taką, albo taką giwerę do 300zł"

Owocnych łowów :)

temat repliki za x złotych jest przemielany cały czas, nawet zobacz poprzednie tematy w tym dziale, niekoniecznie w przyklejonych. A tutaj pole manewru i tak nie będzie duże. Jeśli ma byc elektryk, to najlepiej

http://www.taiwangun.com/karabiny_szturmowe_aeg/cm_028-172.html

i tak musisz dozbierac. 300 zł na elektryka (bo zapewne takiego chcesz) to mało.

możesz ewentualnie śledzic aukcje, kilka razy ktoś wyrwał karabin za nieco ponad połowę ceny.

http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=6633780

Na pewno plastik body... a takie CA wypuściło tylko w Sport Line czyli raczej kupa. Chyba, że właściciel wymienił w środku wszystko :) Poza tym z opisu aukcji nie wynika dosłownie nic (same stwierdzenia "bardzo dobry") Chciałbym zobaczyć jak po wmontowaniu tej sprężyny m130 karabin da radę wystrzelić... hehe

Już w dwóch albo trzech tematach się rozkminia czy to moja M4, a ja za każdym razem muszę potwierdzać.

andyss1995 - znajdź mi lepszą NOWĄ replikę za 260 zł. ;) Bo za tyle ona stoi, nie za 7 stów. To tak, jakbyś nie zauważył, choć w gimnazjum powinieneś już opanować takie rzeczy.

Rodnath - ja jej tam nie montuję, zawsze to 5 dyszek do przodu dla kupującego, jak jej nie będzie chciał, to sprzeda/wyrzuci. :)

Tak, Ty jej Lesio tam nie wstawiasz. Nikt przy zdrowych zmysłach tego nie zrobi, bo zna konsekwencje. Natomiast sugerujesz:

- sprężyna m130, której wymiana pozwoli na osiągnięcie około 480 FPS

Dodaj jeszcze, że nie w tej replice :)

No i dlaczego nie zaznaczyłeś, że to SL??