waliq Posted February 1, 2011 Report Share Posted February 1, 2011 jestem poczatkujacy co kupic za 300zl zeby pochodzilo rok i zeby byc zadowolonym ?? Quote Link to post Share on other sites
Andzia Posted February 1, 2011 Report Share Posted February 1, 2011 Użyj mózgu (znaczy się wyszukiwarki, w przyklejonych masz pełno tematów) Quote Link to post Share on other sites
waliq Posted February 1, 2011 Author Report Share Posted February 1, 2011 (edited) Użyj mózgu (znaczy się wyszukiwarki, w przyklejonych masz pełno tematów) Dzieki Ci bardzo tylko wez pod uwage ze te posty sa przestarzale i nie na czasie , linki do roznych giwer sa nieaktywne wiec skad mam wiedziec o czym czytam jak nie moge tego zobaczyc. Jak pisalem wczesniej jestem zielony i prosze o pomoc. Edited February 1, 2011 by waliq Quote Link to post Share on other sites
Tomek_GGRS Posted February 2, 2011 Report Share Posted February 2, 2011 Dzieki Ci bardzo tylko wez pod uwage ze te posty sa przestarzale i nie na czasie , linki do roznych giwer sa nieaktywne wiec skad mam wiedziec o czym czytam jak nie moge tego zobaczyc. Jak pisalem wczesniej jestem zielony i prosze o pomoc. W zasadzie to macie rację obaj :P Ale trochę kreatywności Ci nie zaszkodzi. Szukaj na allegro, zastanów się jakie giwery Ci się podobają najbardziej, wbij to w allegro i szukaj. Powiem od razu, że ze znalezieniem giwery za 300zl mogą być problemy. Również możesz napisać w komisie, że kupisz "taką, albo taką giwerę do 300zł" Owocnych łowów :) Quote Link to post Share on other sites
SamsOn Posted February 2, 2011 Report Share Posted February 2, 2011 I nie zakładaj dwóch tematów na ten sam temat.... Quote Link to post Share on other sites
t0m3k Posted February 2, 2011 Report Share Posted February 2, 2011 temat repliki za x złotych jest przemielany cały czas, nawet zobacz poprzednie tematy w tym dziale, niekoniecznie w przyklejonych. A tutaj pole manewru i tak nie będzie duże. Jeśli ma byc elektryk, to najlepiej http://www.taiwangun.com/karabiny_szturmowe_aeg/cm_028-172.html i tak musisz dozbierac. 300 zł na elektryka (bo zapewne takiego chcesz) to mało. możesz ewentualnie śledzic aukcje, kilka razy ktoś wyrwał karabin za nieco ponad połowę ceny. http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=6633780 Quote Link to post Share on other sites
burbi13 Posted February 2, 2011 Report Share Posted February 2, 2011 Polecam Ci kupić Cyme 0.28 w bardzo dobrym stanie kupisz za 300zł i pobiegasz z nią długo , bardzo dobry karabin dla początkującego . Sam miałem Cyme 0.31 i bylem z niej bardzo zadowolony na początek . Quote Link to post Share on other sites
mampytanie Posted February 2, 2011 Report Share Posted February 2, 2011 Jedyna najtańsza replika to CM.028 za 350zł. To jest najtańsza broń, która jest porządna i każdy to powie. Quote Link to post Share on other sites
jogizg Posted February 2, 2011 Report Share Posted February 2, 2011 A może g36c jg? Miałem tą replikę i byłem zadowolony. Zasięg i celność ok. Cena też około 350zł. Quote Link to post Share on other sites
waliq Posted February 2, 2011 Author Report Share Posted February 2, 2011 http://allegro.pl/m4...1426539460.html moze sie ktos wypowiedziec czy warto kupic ta replike? Quote Link to post Share on other sites
jogizg Posted February 2, 2011 Report Share Posted February 2, 2011 Link nie działa Quote Link to post Share on other sites
waliq Posted February 2, 2011 Author Report Share Posted February 2, 2011 http://allegro.pl/m4a1-firmowe-gwarancja-gratisy-bcm-i1426539460.html poprawiony Quote Link to post Share on other sites
jogizg Posted February 2, 2011 Report Share Posted February 2, 2011 Ca to dobra firma. Może uda ci się ulicytować, chociaż mało prawdopodobne. Quote Link to post Share on other sites
Andzia Posted February 2, 2011 Report Share Posted February 2, 2011 Po zdjęciu widzę że to sportline czyli największe ścierwo. Quote Link to post Share on other sites
jogizg Posted February 2, 2011 Report Share Posted February 2, 2011 To jest sportline? Quote Link to post Share on other sites
rodnath Posted February 2, 2011 Report Share Posted February 2, 2011 Na pewno plastik body... a takie CA wypuściło tylko w Sport Line czyli raczej kupa. Chyba, że właściciel wymienił w środku wszystko :) Poza tym z opisu aukcji nie wynika dosłownie nic (same stwierdzenia "bardzo dobry") Chciałbym zobaczyć jak po wmontowaniu tej sprężyny m130 karabin da radę wystrzelić... hehe Quote Link to post Share on other sites
Hookie Posted February 2, 2011 Report Share Posted February 2, 2011 (edited) Lesio od nas sprzedaje też CA SL. Edited February 2, 2011 by Hookie Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted February 2, 2011 Report Share Posted February 2, 2011 Też?!!?? To jest właśnie aukcja Lesia!!! Quote Link to post Share on other sites
_Sick_ Posted February 2, 2011 Report Share Posted February 2, 2011 CA z SL bez dotykania środka, nawet daje radę. Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted February 2, 2011 Report Share Posted February 2, 2011 Już w dwóch albo trzech tematach się rozkminia czy to moja M4, a ja za każdym razem muszę potwierdzać. andyss1995 - znajdź mi lepszą NOWĄ replikę za 260 zł. ;) Bo za tyle ona stoi, nie za 7 stów. To tak, jakbyś nie zauważył, choć w gimnazjum powinieneś już opanować takie rzeczy. Rodnath - ja jej tam nie montuję, zawsze to 5 dyszek do przodu dla kupującego, jak jej nie będzie chciał, to sprzeda/wyrzuci. :) Quote Link to post Share on other sites
Janek Posted February 2, 2011 Report Share Posted February 2, 2011 #Lesio BMC - Bez ceny minimalnej. Po co więc przy opcji Kup Teraz piszesz w nagłówku BMC ? xD Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted February 2, 2011 Report Share Posted February 2, 2011 bo było to wystawiane jeszcze raz, a wcześniej było na aukcji. nie chciało mi się opisu zmieniać. ^^ Quote Link to post Share on other sites
rodnath Posted February 2, 2011 Report Share Posted February 2, 2011 Tak, Ty jej Lesio tam nie wstawiasz. Nikt przy zdrowych zmysłach tego nie zrobi, bo zna konsekwencje. Natomiast sugerujesz: - sprężyna m130, której wymiana pozwoli na osiągnięcie około 480 FPS Dodaj jeszcze, że nie w tej replice :) No i dlaczego nie zaznaczyłeś, że to SL?? Quote Link to post Share on other sites
Paniszer Posted February 2, 2011 Report Share Posted February 2, 2011 (edited) http://www.soldiersasg.pl/product.php?id_product=17 Z tym, że ten sklep jest nowy i nie wiem jaka jest o nim opinia, więc najpierw dowiedz się coś na temat sklepu. Ja nie mam czasu teraz szukać. Edit. Ew. szukaj MP5 galaxy, też coś koło 300 Edited February 2, 2011 by Paniszer Quote Link to post Share on other sites
waliq Posted February 2, 2011 Author Report Share Posted February 2, 2011 Dzieki. Wlasnie dzis przegladalem allegro i znalazlem takie cos co wy na to ? http://allegro.pl/mp5-sd5-jg-okazja-i1437902904.html Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts